Şimdi Ara

Ailenizle gezmekten utanıyormusunuz ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
1
Favori
3.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Annem Mad men, dexter, spartacus, desprite housewives gibi yabanci dizileri izlemis Star Wars serisini bitirmis bir kadin. Arkadas ortamim gordugunde kendilerinden utanmali ben annemden degil :) (Star Wars in 4-5-6-1-2-3 diye izlenecegini de bilir, forumda hala bilmeyenlere inat )
  • Utanmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kısaçöp

Yüzlerine kesekagıdi geçiriyorum problem olmuyo babam bazen zorluk cikariyo ama anlam veremiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Sebastian Bach

quote:

Orijinalden alıntı: Lonelyboyusa

quote:

Yüzlerine kesekagıdi geçiriyorum problem olmuyo babam bazen zorluk cikariyo ama anlam veremiyorum

Yarildim gece gece

• Bu aileden utanma olayı genellikle ergenlikte olur.20 yaşından sonra da hala oluyorsa sorun var demektir.
  • Teknosaya gidince telefonlardan pek anlamadığı için(ipodla iphoneyi karıştırıyor) sorun oluyor ama asla utanmam
  • quote:

ergenlikten dolayı oldugunu düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HerZamankinden -- 6 Şubat 2012; 8:26:43 >
  • düzgün yürüyemiyom lan ben ailemle gezerken
  • aileden utanılır mı hiç?ne yazık!!!
    ailesinden utananlar zaten çocuk falan yapmasınlar..evlatları da ondan utanırlar, etme bulma dünyası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur3014

quote:

ergenlikten dolayı oldugunu düşünüyorum

adam yapılacak yorumu yapmış,tartısmak anlamsız artık:)

• quote:

Orijinalden alıntı: blade8572

senin gibi evlatları olduğu için onlar utanuyormu sor bakalım

Sordum utanmıyolarmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Watch N Learn

Annem Mad men, dexter, spartacus, desprite housewives gibi yabanci dizileri izlemis Star Wars serisini bitirmis bir kadin. Arkadas ortamim gordugunde kendilerinden utanmali ben annemden degil :) (Star Wars in 4-5-6-1-2-3 diye izlenecegini de bilir, forumda hala bilmeyenlere inat )

Oha öyle annem olcak benim ciddi söylüyorum annenin kıymetini bil

• Utanmadım utanmamda..

1tane annen,1tane baban var..

Ve senin için herşeyi yapacak tek insan onlar,seninle gezmeleri çok mu kötü..
  • Utanılacak ne var bunda ? Çok olmuştur dışarıda ailem ile gezdiğim akşama kadar vakit geçirdiğim. Hayatında onlardan baska kimin var ki zaten ? Arkadaşlıklar gelip geçicidir 5 yıl sürer 10 yıl sürer sonra bi bakmışsın herkes yaşam derdine düşmüş o arkadaslarla ne gezebilirsin nede eğlenebilirsin.
  • ben utanmamda ailem belki utanıyo olabilir
  • Bence bazı şeyleri bir daha düşünün!

Ailenizle gezmekten utanıyormusunuz ?
  • Utanmıyorum ama sıkılıyorum
  • quote:

quote:

Annem Mad men, dexter, spartacus, desprite housewives gibi yabanci dizileri izlemis Star Wars serisini bitirmis bir kadin. Arkadas ortamim gordugunde kendilerinden utanmali ben annemden degil :) (Star Wars in 4-5-6-1-2-3 diye izlenecegini de bilir, forumda hala bilmeyenlere inat )

Ama kardes oda bilmiyordu ki bu dizileri. Once televizyona E2 yi kurup Desprite Housewives dizisiyle baslattim yabanci dizilere olan on yargisi kalkti. Sonra o kanalda dolasirken Mad men, dexter i fln gormus nasil diye bakarken onlara da basladi, tum sezonlarini izledi. Spartacus u benim tavsiyemle izledi. Star wars uda CNBC de bir ara sira halinde yayinlandi o zaman izlettim. Tek soyledigim sey de ''olmeden izlemen gereken filmlerin basinda geliyor'' o oyle deyince izledi ztn hepsini smdi Darth Vader a kadar hepsini biliyor Yani siz onun icin bi on adim atin eger icinde warsa o kaptirir zaten kendini.

• quote:

quote:

quote:

Ama kardes oda bilmiyordu ki bu dizileri. Once televizyona E2 yi kurup Desprite Housewives dizisiyle baslattim yabanci dizilere olan on yargisi kalkti. Sonra o kanalda dolasirken Mad men, dexter i fln gormus nasil diye bakarken onlara da basladi, tum sezonlarini izledi. Spartacus u benim tavsiyemle izledi. Star wars uda CNBC de bir ara sira halinde yayinlandi o zaman izlettim. Tek soyledigim sey de ''olmeden izlemen gereken filmlerin basinda geliyor'' o oyle deyince izledi ztn hepsini smdi Darth Vader a kadar hepsini biliyor Yani siz onun icin bi on adim atin eger icinde warsa o kaptirir zaten kendini.

Hocam anneme lost tan 5 bölüm izlettim bu ne ya saçma dedi kestirip attı şimdi desprate housewiwes in türk yapımını izliyor

• anne babamdan asla utanmam fakat ördek ailesi gibi cümbür cemaat dolaşmayı sevmem.( ailecek gideceğimiz biryere amca teyze vs kişilerin kendilerini zorla davet ettirmesi )
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.