Şimdi Ara

Ailenizle gezmekten utanıyormusunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
1
Favori
3.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler ailenizle gezmekten utanıyormusunuz ? mesela yaşıtlarınızın dolu olduğu bir kafeye veya restorana giderken kendinizi farklı hissedermisiniz ?

• Ne sacmalıyosun la? Ailen onlar senin köpeğin değil bir yerlere giderken utanmak mı olur? Zaten aileni tutupta arkadaslarının olduğu ortama sokmana gerekte yok. Ha belki arada rahatsız olursun.. Ama onlardan utanmak asla
  • Hic bi zaman utanmadim utanmamda
  • utanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreyilmaz28

Ne sacmalıyosun la? Ailen onlar senin köpeğin değil bir yerlere giderken utanmak mı olur? Zaten aileni tutupta arkadaslarının olduğu ortama sokmana gerekte yok. Ha belki arada rahatsız olursun.. Ama onlardan utanmak asla

Yok hocam birkaç kişiden duymuştum banada ilginç geldi sizinde fikirlerinizi alıyım istedim
  • Utanmam
  • Utanmıyorum gurur duyuyorum :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Saçmalama!O aile gezisinde ki ortam gibi ortam var mı?Tüm aile birlikte...
  • Utanmam da cümbür cemaat herkes beraber çıkıp dolaşınca biraz garip oluyo.
  • İnsanlar çok garip.
  • yok lan ne utancam selamımı çakarım arkadaşlara otururum annemlerin yanına hatta hava atarım
  • Yüzlerine kesekagıdi geçiriyorum problem olmuyo babam bazen zorluk cikariyo ama anlam veremiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kısaçöp

Yüzlerine kesekagıdi geçiriyorum problem olmuyo babam bazen zorluk cikariyo ama anlam veremiyorum

• Utanmak için önce bi ailenın olması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lonelyboyusa

quote:

Orijinalden alıntı: kısaçöp

Yüzlerine kesekagıdi geçiriyorum problem olmuyo babam bazen zorluk cikariyo ama anlam veremiyorum

• Utanmam ama çocukluk yaşlarımda ailemle misafirliğe giderken babamdan çok baskı görürdüm , yola çıktığımızda içimden bildiğim bütün küfürleri saydırırdım , yola çıktığımızda benim için zor anlar başlardı , içeri girince selam verip herkesin elini öp sonra şu adamı şunu sor eşine şunu sor vs.. diye gider böyle misafirlikte o kadar panik atak olurdum yüzümde boncuk boncuk terler oluşurdu , misafirlerden müsaade istedikten sonra tekrar yola koyulurduk işte o anlardan nefret ediyorum benim için en kötü anlardan biri babam öyle çok kızardı ki onu niye böyle yapmadın bunu niye böyle demedin vs. diye uzar gider o kadar nefret etmeye başladım ki o zamanlar bi yere gideceğimiz zaman tuvalete girip hiç çıkmazdım , ama eninde sonunda çıkmak zorundasın çocuksun daha başka ne yapabilirsin ki , bu yüzden ailem ile hiç bi yere gitmek istemiyorum ve gitmiyorum da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ARTiZ_ -- 5 Şubat 2012; 1:14:54 >

• La saçmalama neyinden utanayım. Ailem o genç dediğin insanlardan daha kültürlü, mantıklı insanlardır zaten.
  • tam tersine gayet gururlanırım . Lan bi kere şakasına '' sizle kız istemeye bile gitmem '' demiştim sadece bi kere dedim onun üzerinden espri dönüyor kaç senedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: wheaston

tam tersine gayet gururlanırım . Lan bi kere şakasına '' sizle kız istemeye bile gitmem '' demiştim sadece bi kere dedim onun üzerinden espri dönüyor kaç senedir

ahahah hoşuma gitti yarın kullanayım bunu
  • ailemle gezmekten utanmam ama nadiren (zaten nadiren ailemle dışarı çıkıyorum) aile dostları falan beraber gezmeye gittiğimizde utanıyorum gereksiz insanlar
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.