Şimdi Ara

gece sokakta yürürken korkuyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yaş 22 ama eskiden yoktu bu şimdilerde oluyor, çapulcunun biri gelip bıçaklar diye falan korkuyorum, herkes sanki tip tip beni kesiyor ve kavga çıkartacak gibi geliyor. hiç kavga etmemiş biri değilim hatta bayağı ettim güçlüyümdür 192 boy var ama işte bıçaklanma fobisi oluştu nedense, çok saçma ama bilmiyorum özgüven eksikliği de oluştu gerçi şu aralar.

sanki her an biriyle kavga edicem ve bıçağı takacak gibi, şizofren miyim lan?!

• yürüme
  • Aynı sey bende de var.gecen karşı kaldırımda bi balici gördüm koşmaya başladım
    Bende oyle küçük bir sey degilim 182 boy kilo 100

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biber gazı al isterse katana çeksin bişey olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: NiqT

quote:

Orijinalden alıntı: Last Later

arkadaşlar yaş 22 ama eskiden yoktu bu şimdilerde oluyor, çapulcunun biri gelip bıçaklar diye falan korkuyorum, herkes sanki tip tip beni kesiyor ve kavga çıkartacak gibi geliyor. hiç kavga etmemiş biri değilim hatta bayağı ettim güçlüyümdür 192 boy var ama işte bıçaklanma fobisi oluştu nedense, çok saçma ama bilmiyorum özgüven eksikliği de oluştu gerçi şu aralar.

Cebinde çakı taşı güvende hissedersin belki kendini

öyle bir genç değilim gayet efendiyim, en fazla anahtar taşıyorum, tehlike anında anahtarlarım rakibi ben de.

• ben nedense gaza geliyorum
  • Atla motora yürüme dostum yürmekten nefret ediyorum sabah durağa gidene kadar 5 dk yürüyorum inan zor geliyor biliyorum kötü bişey yürümemek ama neyse uzatmıyayım :d bir araç al bisiklet alsan bile olur geçmek zorundaysan akşam ordan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

Aynı sey bende de var.gecen karşı kaldırımda bi balici gördüm koşmaya başladım

öyle kardeş yani onla kavga mı edilir? elin tinercisine ölmek var bide, insan gururuna yediremez lan.
  • O zaman koş
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

Aynı sey bende de var.gecen karşı kaldırımda bi balici gördüm koşmaya başladım

öyle kardeş yani onla kavga mı edilir? elin tinercisine ölmek var bide, insan gururuna yediremez lan.

Aynen
    En cok maçtan dönerken oluyor.biber gazı falanda almıyorum stadta alırlar diye.baska alternatif çözümü olan var mi

• biber gazı iyi fikirmiş, mesela gasp sırasında telefonu ya da cüzdanı istedi bi dakika deyip biber gazıyla etkisiz hale getirilebilir. motosiklet alayım diyorum da taşıt sürme fobim de var kaza yaparım falan diye.
  • ben tapançaylan geziyorum rahatım

• hidden blade işini görür

Yaklaşanı ....
  • quote:

biber gazı iyi fikirmiş, mesela gasp sırasında telefonu ya da cüzdanı istedi bi dakika deyip biber gazıyla etkisiz hale getirilebilir. motosiklet alayım diyorum da taşıt sürme fobim de var kaza yaparım falan diye.

Arkadaş ne ilginç fobilerin varmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tembelizm

quote:

biber gazı iyi fikirmiş, mesela gasp sırasında telefonu ya da cüzdanı istedi bi dakika deyip biber gazıyla etkisiz hale getirilebilir. motosiklet alayım diyorum da taşıt sürme fobim de var kaza yaparım falan diye.

Kötü bir yerde oturup korkmuyorsan sen anormalsin :)

• Ulan bende gaza geliyorum öylelerin üstüne gidiyorum.

Geçenlerde mal alım satımı yapan torbacı gördüm.Direk üstüne doğru yürüyünce acaba ne yapar diye düşündüm ve hemen sonrasında bir blöf yapayım diyip , üstüne doğru hızlı hızlı yürümeye başlayınca oda hemen kaçıverdi oradan zavallı beni polis filan sandı galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetilki

quote:

Orijinalden alıntı: tembelizm

quote:

Kötü bir yerde oturup korkmuyorsan sen anormalsin :)

Adam taşıt sürme fobim var demiş.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NiqT

quote:

arkadaşlar yaş 22 ama eskiden yoktu bu şimdilerde oluyor, çapulcunun biri gelip bıçaklar diye falan korkuyorum, herkes sanki tip tip beni kesiyor ve kavga çıkartacak gibi geliyor. hiç kavga etmemiş biri değilim hatta bayağı ettim güçlüyümdür 192 boy var ama işte bıçaklanma fobisi oluştu nedense, çok saçma ama bilmiyorum özgüven eksikliği de oluştu gerçi şu aralar.

Cebinde çakı taşı güvende hissedersin belki kendini

öyle bir genç değilim gayet efendiyim, en fazla anahtar taşıyorum, tehlike anında anahtarlarım rakibi ben de.

sende anormalik var benim çogu arkadasim kavgadan korkar hayatı boyunca etmmislerdir belki ama sokakta serseriler tinerciler olsa bile korkmadan yürür.

• Yaş 18. Valla konyada en pis yerde oturuyorum. 1.5 sene önce taşındık, yeni gelmiştik konyaya bilmiyorduk tam olarak böyle bir yer olduğunu. Konyalılar belki bilir, nakiboğlu mahallesindeyim. İçkicisini mi ararsın, eroin kokaincisini mi, kendini polat zannedenini mi. Hepsi burada mevcut. 2,3 kere bulaşan oldu, 1inde iyi bi dövdm bi tane elemanı, diğerlerinde kavga çıkmadı. Ama hiç korku yok. Gece 1de2de falan rahat rahat geliyorum :D bende mi sıkıntı var bilemedim. Bodynin verdiği özgüven sanırım :D

• O nasıl fobıler öle la töbeee

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.