Şimdi Ara

gece sokakta yürürken korkuyorum! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • çakı diyip geçmemek lazım cezası var sicile işliyorlar gbt yapınca çıkıyor. bıçakdan yakanmış diyede yazmıyor.onun için alıp götürürler başıma geldi bir kere.
  • ustad yas 22 diyorsun git doktora psikolojinin duzgun olduguna dair rapor al savciliga git tasima ruhsati basvurusu yap emniyete git parmak izi ver silahi ol tasima ruhsatini onayla bu kadar basit basina birsey geldigindede cak gitsin ben 18 yasimdan beri tasiyorum ruhsatsiz kacak ama bu sene bende tasima ruhsati alacam..hadi kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Last Later

arkadaşlar yaş 22 ama eskiden yoktu bu şimdilerde oluyor, çapulcunun biri gelip bıçaklar diye falan korkuyorum, herkes sanki tip tip beni kesiyor ve kavga çıkartacak gibi geliyor. hiç kavga etmemiş biri değilim hatta bayağı ettim güçlüyümdür 192 boy var ama işte bıçaklanma fobisi oluştu nedense, çok saçma ama bilmiyorum özgüven eksikliği de oluştu gerçi şu aralar.

sanki her an biriyle kavga edicem ve bıçağı takacak gibi, şizofren miyim lan?!

muçta al yanına klasik iyidir elen olursa ağzına burnunu kır

• amok kukri taşı yanında
  • döner bıçağı taşı
  • Tak beline 14 luyu bakalım kimse buluşacakmı

• Turkiye'de yasiyorsan normal arkadasim. Istersen 30 yasinda ol. Onune cikar 3-5 tane tinerci capulcu ya parani ya canini. Havalar da soguyo malum. Seni bicaklayip parani alip bu soguk kis gunlerinde sicacik hucresinde yatip yemegini yerler, yaza dogru da cikarlar.

Boksa veya baska dovus sporlarina yazil hem kendini hem de yanindakileri korumak icin

• quote:

Orijinalden alıntı: Yealdıraum

Yaş 18. Valla konyada en pis yerde oturuyorum. 1.5 sene önce taşındık, yeni gelmiştik konyaya bilmiyorduk tam olarak böyle bir yer olduğunu. Konyalılar belki bilir, nakiboğlu mahallesindeyim. İçkicisini mi ararsın, eroin kokaincisini mi, kendini polat zannedenini mi. Hepsi burada mevcut. 2,3 kere bulaşan oldu, 1inde iyi bi dövdm bi tane elemanı, diğerlerinde kavga çıkmadı. Ama hiç korku yok. Gece 1de2de falan rahat rahat geliyorum :D bende mi sıkıntı var bilemedim. Bodynin verdiği özgüven sanırım :D

muhacirin oraya gelsene

• bacaklarına döner bıçağı sar
  • Kimse de Fear Of The Dark dememis

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.