3 aydır birlikteydik ve 2 aydır evlilik konuşuluyordu anne babasının ayrı ayrı birden fazla evi vardı tanıştığımızda işsizdim ve birlikteyken de işsizdim ona rağmen beni sevmişti aşkım ileride fakir olursak araba alamazsak çocuk yapmayalım diyordu yani benle fakirliğe bile razıydı işsizlikten delirdiğim için geçen sene beni kovan eski şirkete sövmeye başladım takıntılı diyip ayrıldı, oraya başvurmuştu, sanırım kendime itiraf etmesem de korkudan yaptım eğer kabul alırsa o da beni bırakacak o şirket gibi diye yerimde başkası olsa o kızı kaçırmamak için her şeyi yapardı bana demişti ki kiralar çok pahalı işler ciddileşsin ben babamla konusurum bizim evlerden birinde eski kiracı ne veriyosa onu verir otururuz demişti bende zengin olacak kafa yok pilotluktan geçmişte antidepresan kullandığım için ret aldım bence boşa yaşıyorum, hayat son kez yüzüme güldü çok da sevdiğim ve beraber güzel bi hayat yaşayacağım kızı kendi salaklığımda kaçırdım ben o2 israfıyım yaşamayı hak etmiyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim