Ps'yi alalı 1 yıl oldu nerdeyse rpg oyunları oynadık sevdık fakat iş aim isteyen oyunlara gelince içime bi sıkıntı oturuyor. Bf4'ün single de oynadım iyi güzel multide haşat ettiler. Rainbow Six alıcak oluyorum alamıyorum bu aim sıkıntısı yüzünden , ne yapmalıyım fps'ci arkadaşlar bana bi yardım etseniz? Belirli bi oyun varmı seni alıştırır dediğiniz,başka taktikler veya multi oynaya oynaya mı alışıcam o da eziyet ediyor.. Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar..
Psyi alalım bir yil oldu demissiniz. Oyun geçmişiniz pc den gelme ise aim konusunda pc de iken çok zorluk cekmemissinizdir ama konsola geçince bir afallama durumu oluyor bunu da aşmanın en güzel yolu sürekli oyun oynamak elinizde battlefield 4 var ise başka oyun almayın bu oyun üzerinden gidin alışmaya. İlk başta aim sensivity hızını azaltın ayarlardan ve o şekilde oynamaya çalışın zamanla alisacaksiniz . Alistiktan sonra yavaş yavaş aim hızını arttırmaya başlayın. Baska da zaten yapilcak bişey yok
Zamanla
İki hafta önce aldım dağlara taşlara sıkıyordum ve ilk oyunum bo3 sen düşün herkes heyvan gibi oynuyor iki hafta içinde alıştım ama sadece bo3 oynamadım bf4 ve destiny de oynadım sadece fps oynadım alışana kadar
quote:
Orijinalden alıntı: WalgerioNN
İki hafta önce aldım dağlara taşlara sıkıyordum ve ilk oyunum bo3 sen düşün herkes heyvan gibi oynuyor iki hafta içinde alıştım ama sadece bo3 oynamadım bf4 ve destiny de oynadım sadece fps oynadım alışana kadar
hocam zamanla alışırsınız. bir de bf multide yeni oynamaya başladıysanız silahınız kötü durumdadır. gelişirsiniz 2-3 hafta sağlam oynarsanız.
Hocam ustune ustune gidin inat edin :) ben ilk aldiginda hizli kosmayi bile bilmiyordum. Oyunu birakma noktasina hatta psi satma noktasina gelmistim ama insanlar nasil oynuyor nasil basariyor diye inat ettim iyiki etmisim. Joyistikte fps alisinca mause klavya gormek dahi istemiceksiniz 👍
quote:
Orijinalden alıntı: ___NeO
Hocam ustune ustune gidin inat edin :) ben ilk aldiginda hizli kosmayi bile bilmiyordum. Oyunu birakma noktasina hatta psi satma noktasina gelmistim ama insanlar nasil oynuyor nasil basariyor diye inat ettim iyiki etmisim. Joyistikte fps alisinca mause klavya gormek dahi istemiceksiniz 👍
bu konuda çok müzdaribim bende. gerçekten hayret ediyorum bu insanlar nasıl bu kadar iyi oynuyor FPS oyunlarını. ama multide o kadar iyi oynuyorlar ki sanmıyorum onların gerçekten joystick ile oynadıklarını, kesin mouse takıp oynuyorlardır.
1 yıldır ps4 var. ilk defa bu makina ile başladım konsola, bütün arkadaşların oyna alışacaksın diyor, çok faz olmamakla beraber oynuyorum yine de alışamıyorum :)
varsa yoksa rocket league :)
hepinize yardımı için tşkler arkadaşlar, dediğiniz gibi bf4den kapayım başka çarem yok:) Rainbow almıyayım dimi simdi çıldırırım ben vurup da öldüremeyince:) Sağolun hepinize:)
Bf4 devam ama küçük maplerde başla öncelikle
PS4 ile konsolda fps türüne BF4 oyunu ile başladım. Valla görmeniz lazımdı arkaladığım halde adamlar beni dönüp öldürüyordu. Max 2-3 hafta içine alışıp sürekli ilk 3'ten düşmemeye başladım. Zaman meselesi.
quote:
Orijinalden alıntı: Kasapovski
PS4 ile konsolda fps türüne BF4 oyunu ile başladım. Valla görmeniz lazımdı arkaladığım halde adamlar beni dönüp öldürüyordu. Max 2-3 hafta içine alışıp sürekli ilk 3'ten düşmemeye başladım. Zaman meselesi.
Hocam hareket hassasiyetini azaltın ve ds4'ün kollarını yükselten aparatlar var onlardan kullanın işinizi kolaylaştırır oldukça.
quote:
Orijinalden alıntı: prooge
bu konuda çok müzdaribim bende. gerçekten hayret ediyorum bu insanlar nasıl bu kadar iyi oynuyor FPS oyunlarını. ama multide o kadar iyi oynuyorlar ki sanmıyorum onların gerçekten joystick ile oynadıklarını, kesin mouse takıp oynuyorlardır.
1 yıldır ps4 var. ilk defa bu makina ile başladım konsola, bütün arkadaşların oyna alışacaksın diyor, çok faz olmamakla beraber oynuyorum yine de alışamıyorum :)
varsa yoksa rocket league :)
"Zamanla" herkes alisiyor ilk baslarda sensivity'i dusuk tutun sonra zamanla arttirin
10 yildir elime fare+klavye almadim
Tavsiyem onceliklie low seviyesinde aim lerle multiplayer a baslaman. Bf4 de ince ayar cekebilirsin. Oynamadim ama muhtemelen Rainbowda da oyledir. En azinda analoglarla anlik tepki verme olayina low seviyeyle alisirsan zamanla ufak ufak hassasiyeti arttirman daha kolay olur.
cod bo 3 oyunuyla beraber ps4 platformuna atıldım, bi kaç gün hikaye modunda çırpındım, baktım olcak gibi değil mp moduna girdim 15-23 kill almaya başladım ve hikaye moduna bir daha hiç girmedim :)
Hocam direk multiye girerseniz haşat ederler. Önce single ı iki kere bitirin en az. Ama bitirmek için değil elinizi alıştırmak için oynayın.
Bi hafta önce bo3 de 5 sens ayarı ile oynuyordum arkadaşlara soruyordum 8 ile oynuyorum falan diyolardı bende oha nasıl oynuyosunuz demiştim şimdi 13 de oynuyorum alıştıkca arttırıyorsunuz durduramıyorum kendimi
quote:
Orijinalden alıntı: WalgerioNN
Bi hafta önce bo3 de 5 sens ayarı ile oynuyordum arkadaşlara soruyordum 8 ile oynuyorum falan diyolardı bende oha nasıl oynuyosunuz demiştim şimdi 13 de oynuyorum alıştıkca arttırıyorsunuz durduramıyorum kendimi
Herkesi teker teker okudum hepinize tesekkür ederim arkadaslar yardımınız için . Bf4 ile alışıp RainBow'a geçiş yapayım.
Aparatlar var alıp deneyebilirsin xim öyle bir şeydi ismi.
quote:
Orijinalden alıntı: Goyonegu
Aparatlar var alıp deneyebilirsin xim öyle bir şeydi ismi.
hocam ben direk konsola alışmak istiyorum konsolda mouse ile oynamak değil aslında. Sağolun yine de ihtiyacı olan elbet vardır böyle bi alete.
En iyisini yaparsın ben 99 yılından 2012 kadar mouse ile oynadım 1 yılda alıştım ds kumandaya alışırsın sende.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme