Şimdi Ara

AİMON PS3 ELİTE (ANA KONU) eski fragnstein şimdiki aimon olan ama elite versiyonu (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
410
Cevap
3
Favori
13.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: prozyak

quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Matematik

quote:

quote:

Burada da satılıyor:http://mariio128.com/aimon-ps-elite-wireless-laser-mouse-controller-ps3-pc-tuact.html

Fiyatı 63.99$ + 6$ kargo = 69.99$ = 126 TL oluyor.

Anladığım kadarıyla takipli posta ile geliyor:
    We ship your order via Hong Kong Post registered airmail service (with tracking number and delivery signed-for)
    http://mariio128.com/shipping-and-tracking.html

çok uygun fiyat:) disbirtörümü peki?

yetkili satıcı listesinde bu sitenin adını göremedim...
    mesaj atıp sormak lazım...

ozaman hiç sorma. tavsiye etmem. bide sen mi sormuştun hori tactical hakkında?

o ne?

• Fragfx v2 ile farki var mi bunun isleyis acisindaN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu cihazı yurtdısından almıstım gayet memnunken sorun oldu yenisini bi arkadas aracılıgı ile getirdim kapıda odeme ile 150ye aldım dileyene referansını kontagını veririm.

Daha once Fragnstein kullanıyodum. Sadece BF3 te sorun yaratıyodu bende BF3 oynadıgım icin ps elite aldım. Cihaz sorunsuz calısıyor aksama patlama kacma yok. Micro hamle yapmak tabiki imkansız macro micro olayına girmiyorum ama onun dsında kusursuz bi cihaz. Daha onceden EagleEye conventer sahiplerine karsı zorlanıyordum simdi cok daha rahatım... Daha oncede iyi oynardım simdi kusursuz oldu bununla :) PSN support a bile hile yaptıgım yonunde sikayetler var :D

Ciddi anlamda fark ediyor ve rahat. Almak isteyenlere tavsiye ederim.
    Bu kadar butceniz yoksa Fragnstein ikinci elleri 100lira alın kullanın... Ama fark var...

FragFX Shark hassasiyet konusunda daha basarılı ama sensivity oranları cok dusuk... Ayarlarını yaparsanız FragFX Shark mı yoksa PS Elite mi derseniz arasında kalırım. FragFX shark micro macroda daha iyi deathpoint yok sens ayarlama sorunu harici mukemmel. Ps Elite de MicroMacro yok onun dısında cok iyi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swartz -- 14 Eylül 2012; 9:52:57 >

• Micro makro nedir hocam ? Cod mw3 oyuncusuyum ben. Fragfx v2 tr de buldum yurt disindan alacagim aimon ps elit ile ayni fiyati. Cok farki yoksa temi olsun derim butadan alirim

• Kısaca milimlik hareketler. PC ile arasındaki fark burada ortaya cıkıyor. Oyunlarda DS ile yapabileceginiz milimliik kaydırmaları bunun ile yapmanız mumkun degil tabi alısınca strafe yaparak o acıgı kapatabilirsiniz yada FPS konusunda tecrubeniz fazlaysa.
    MW3 icin fragfx2 tavsiye etmem normaldede fragfx2 tavsiye etmem. Mw2 icin spiltfish urunu alacaksanız FragFX shark modelini alacaksınız. Dedigim gibi sensivity ayarları daha iyi olsaydı BF3 icinde tek gecerdim. Ama BF3 icin Ps Elite. Diger oyunlar icin SpiltFish FragFX Shark..

Amazondada kullanıcı yorumlarını okuyabilrisin. Amazondan guvenle alabilrsinde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: swartz

Kısaca milimlik hareketler. PC ile arasındaki fark burada ortaya cıkıyor. Oyunlarda DS ile yapabileceginiz milimliik kaydırmaları bunun ile yapmanız mumkun degil tabi alısınca strafe yaparak o acıgı kapatabilirsiniz yada FPS konusunda tecrubeniz fazlaysa.
    MW3 icin fragfx2 tavsiye etmem normaldede fragfx2 tavsiye etmem. Mw2 icin spiltfish urunu alacaksanız FragFX shark modelini alacaksınız. Dedigim gibi sensivity ayarları daha iyi olsaydı BF3 icinde tek gecerdim. Ama BF3 icin Ps Elite. Diger oyunlar icin SpiltFish FragFX Shark..

Amazondada kullanıcı yorumlarını okuyabilrisin. Amazondan guvenle alabilrsinde...

hocam şimdi mw3 oynuyorum sadece kısaca hangisini tercih etmeliyim çözmedim gene ben ya. fragFx shark ta yazılım güncelleme mevcutmu acaba?
  • Aimon ps elite aldim ve cok memnunum yardimci olan tum arkadaslara tesekkur ederim.mw3 vudeo isteyen varaa cekebilirim

• link verirmisin bende almak istiyorum, BF2 de performansı nasıl acaba ve kill zone 2 de
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuafortr

link verirmisin bende almak istiyorum, BF2 de performansı nasıl acaba ve kill zone 2 de

ebay dan aldım ben hocam.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Burada da satılıyor:http://mariio128.com/aimon-ps-elite-wireless-laser-mouse-controller-ps3-pc-tuact.html

Fiyatı 63.99$ + 6$ kargo = 69.99$ = 126 TL oluyor.

Anladığım kadarıyla takipli posta ile geliyor:
    We ship your order via Hong Kong Post registered airmail service (with tracking number and delivery signed-for)
    http://mariio128.com/shipping-and-tracking.html

çok uygun fiyat:) disbirtörümü peki?

yetkili satıcı listesinde bu sitenin adını göremedim...
    mesaj atıp sormak lazım...

ozaman hiç sorma. tavsiye etmem. bide sen mi sormuştun hori tactical hakkında?

mariio128 hong kong merkezli yetkili satıcı değil ama güvenilir bir site, ben oradan ps3 oyun aldım 10 15 gün içinde ürünler takipli posta ile geliyor. sıkıntı yaşamazsınız. burada site ile ilgili bilgi mevcut sitenin sağ üst köşesinden para birimini değiştirebilirsiniz (euro,pound,dolar vs.).bu arada bende bu aimon dan almayı planlıyorum.

• Product Quantity Unit price Subtotal
    Aimon PS Elite Wireless Laser Mouse Controller (PS3) (PC) (TUACT)
    Code: P3-29-Z
    Price in points: 6399

1 $63.99 $63.99
    Subtotal: $63.99
    Shipping cost: $6.00
    Reward Points: 128
    Total cost: $69.99

Mariio128den siparişi verdim vatana millete hayırlı olsun :)
  • bu üründen almak isteyen arkadaşlar elimde 1 hafta önce alınmış sadece denemek amaçlı açılmış sıfır aimon ps elite var.uygun fiyata verebilirim.ilgilenenler özelden ulaşabilirler.
  • arkadaşlar birisi acaba açıklamalı olarak kurulumu anlatabilirmi.
    bilgisayar aşaması ve ps aşaması olmak üzere.
    yardımcı olursanız çok sevinirim. nerden ne indirecez ne ayarı yapacaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan10

arkadaşlar birisi acaba açıklamalı olarak kurulumu anlatabilirmi.
    bilgisayar aşaması ve ps aşaması olmak üzere.
    yardımcı olursanız çok sevinirim. nerden ne indirecez ne ayarı yapacaz.

hangi oyunu oynayacaksın dostum ben yardımcı olayım sana
  • bf3 oynayacagım yardımların içinde şimdiden teşekkür ederim
  • Yahu bende setup asamasini yapamadim.
    Max Payne oynucaz ama pcde driver falan beceremedim, aimon elite bulunamadi falan diyor hep

Edit: Tamamdır hallettim. Sensivityi ayarlayana kadar 3-5 kez takıp çıkarmak lazım yalnız ayarı bulduktan sonra inanılmaz olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgndgn2 -- 31 Ekim 2012; 14:41:00 >
  • quote:

bf3 oynayacagım yardımların içinde şimdiden teşekkür ederim

bf3 için hiç ayar yapmadım ama buradaki arkadaşlar hep bf3 oynamış sanırım . mw 3 oynadım en optimum ayarlarını biliyorum onun ama bf3 üm hiç olmadı maalesef. bf3 ile oynayan arkadaşların çoğu açıklamalar yazmış.
    şöyle özetleyeyim ben olayı arkadaşlar...

ilk olarak ayar yapabilmeniz için cihazı bilgisayara bağlamanız ve tanıtmanız şart. peki nasıl tanıtacağız bilgisayara?
    google da aimon ps elite driver diye arattığınızda driver dosyasını indireceksiniz. ardından. dongle( usb) ın arka kısmında ufak bir düğme var ona basılı tutarak pc takacaksınız hemen elinizi çekmeyin düğmeden 6-7 saniye kadar daha basılı tutun taktıktan sonra. daha sonra indirmiş olduğunuz driveri kurun ve cihazı tanıtın bilgisayara. ardından driveri indirdiğiniz sitede muhtemelen vardır ayar programı var onu indireceksiniz. dongle çıkartıp tekrar biraz önceki yöntemle pc ye bağlayacaksınız.gene 6-7 saniye kadar basılı tutacaksınız. ardından ayhar programını açacaksınız(win 7 kullanıcıları sağ klik yönetici olarak çalıştır yapacaklar) program açıldığında karşınıza gelen ekrandan tuşların yerini ayarlayabilme imkanı sunan bir sayfa gelecek kendi isteğini zve zevkinize göre bunu ayarlayacaksınız veya ayarlamayın öyle kalsın ardından şu an tam hatırlamıyorum ama ps3 settings diye bir kısım var sanırım, oradan oynayacağınız oyunun sistem yapılandırmasını bulup seçeceksiniz ve ardından load diyeceksiniz. bunu yaptktan sonra iş bitmedi tabiki forumlardan veya buradan yabancı forumlardan oynayacağınız oyunu x, y sensitivity ayarlarını dead zone ayarlarını en iyi şekilde olacak şekilde araştırıp buluyorsunuz kendi oyun tarzınıza hangi si gidecekse ona göre bir ayar yapacaksınız ve ardından save diyeceksiniz. dongle çıkarıp ps3 bağlayıp oynamaya başlayacaksınız...

• cok sagol tekrardan
  • quote:

cok sagol tekrardan

yapamadığın nokta olursa buraya yazabilirsin...
  • Şimdi aleti biraz kurcalarken bişey geldi başıma; PS3 te oyuna girince mouse gezdirme görevini wheel yapıyor. Mouseu hareket ettiriyorum hereket etmiyor fakat tekerleği sağa sola yukarı aşşagı yapınca mouseu hareket ettirmişim gibi hareket ediyor? Driverdan falan kurcaladım ama yapamadım nedir çözümü acaba
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.