Yüzbaşı
Tarihinde Katıldı
Toplam: 403 (Bu ay: 0)
Netspeed Bufferbloat sorunu asla düzelmiyor
Netspeed kullanıyorum Bufferbloat her zaman B veya C çıkıyor. modem/Routerda tüm ayarlar yapılı Keenetic PEAK DSL
modem/Routerı karşı dairede ki arkadaşa götürüyorum (O başka bir İnt.Servis sağlayıcı kullanıyor) Kendi evimde ki tüm düzeneğin aynısını karşı daireye taşıdım tek fark operatör,
Aynı ayarlar ve donanım ile orada A+ veya en düşük A çıkıyor. Yani sorun netspeed e geçince oluyor. Bunun nedeni ne olabilir ?
Fiziksel ve Sanal Klavyede # simgesi yazmıyor
Selamlar, bir kaç gündür kafayı yemek üzereyim. Tuş mekanik olarak sağlam normalde basınca 3 rakamını yazıyor ama
Alt Gr + 3 e basında çıkması gereken # işareti, çıkmıyor ayrıca 1-2 tuşlarına basınca çıkması gereken Alt Gr simgeleri de çıkmıyor onun haricindekilerde bir sorun yok sadece bu üç tuşun Alt Gr simgeleri çıkmıyor.
Klavye değiştirdim yine yok. Başka dil paketi yükledim yine olmadı. Nette çok aradım farklı çözümler sunmuşlar MS Answer de falan onlar da olmadı.
w10 da başka bir kullanıcı hesabı açtım, orada düzgün çalışıyor. Buna sebep olan şey nedir bilen var mı?
Selamlar,
Baya uzun zamandır Netspeed kullanıyorum, ard arda gelen zamlarına karşın VDSL upload hızım 15bit diye sineye çektim.
Bugün bi Baktım 10Mbit e düşmüş. Benzer durumu yaşayan var mı ?
Modem içinden bakıyorum hıza. Download aynı, sadece upload düşmüş
Ramler seçimi hakkında soru
MErhaba , Anakartım TUF-GAMING-B450-PLUS-II
4 adet ram slotu var ve max 128GB destekliyor. Bende toplamda 128GB ram satın almak istiyorum
Sorum şu;
4 lü kit olarak satılan 4x32GB ramlerden almak ile kit olmayan tek satılan 32GB ramlerden almak arasında bir fark var mı ?
Yani adı : KİT olunca ne değişiyor ?
Sonuçta birbirinin aynısı olan ama KİT olmayan, tek satılan 32GB ramlerden alsam, 4 lü hazır kit almam arasında teknik ve performans açısından ne fark olur ?
Merhaba,
Bazı nedenlerden dolayı, kullanmadığım garajda duran 76 model kamyonet aracımın Egzoz emisyon muayene süresi 5 ay geçti.
Bundan dolayı bir ceza yaptırımı var mı?
Eğer trafiğe çıkarsam ve yakalanırsam mı ceza uygulanır,
Yoksa süre geçti diye ceza otomatik olarak mı işleniyor.?
Yani şuan muayene ye gitsem orada geciktiği görünecek orada mı ceza kesiliyor ?
Bilgisi olan varsa rica ederim. 2020 den sonra yönetmelik ve kanunlar değişmiş bu konuda sanırım. Haberimde olmadı.
Teknosa'dan alınan Kaskolu ve Yamulan IPAD garantiye girer mi ?
Arkadaşlar çocuk ipad i yamulttu .
Geçen sene bu zamanlarda almıştık 2 hafta kadar kasko süresi kalmış. Alırken Teknosa ya ekstra ücret ödeyip kasko yaptırmıştık.
Cihaz alınalı henüz 11 ay oldu.
Şimdi Teknosa bu yamulan ipad i kasko ile yeniler mi yada süreç hakkında bilgisi olan var mı ?
Kaç metreye kadar motorlu tekne ADB siz kullanılabilir ?
Merhaba.
Hobi amaçlı bir tekne almayı düşünüyorum ADB sahibi değilim (Amatör Denizcilik Belgesi)
En fazla kaç metreye kadar ve kaç beygirlik motor kullanabilirim ?
# # # Veee DOLAR 9 TL # # #
Bu rakamı da gördük. 11 Ekim 2021.
Sigaralarda ki aşırı dandikleşme durumu
Geçtiğimiz seneye kadar uzun LM içerdim ve son zamanlarda sigaranın tadı kokusu iyice bozulmaya başladı.
Hadi dedim uzun marlboro içeyim bari ve 1 senedir uzun marlboro kırmızı içiyorum. Son birkaç aydır buda yakar yakmaz 1-2 nefeste sigara yarısına kadar yanıyor tadı rezil neredeyse içme beni diyor. zaman zaman bitiremeden söndürdüğüm oluyor.
Ağzımı çok acı yapıyor. Böyle yada benzeri durumlar yaşayan var mı merak ettim.
Merhaba,
Nissan NAVARA 4x4 pickup (kamyonet) kullanıyorum. Aracımı bireysel olarak kullanıyorum hobi amaçlı, gezi, kamp vs için.
Aracım ile ticari bir iş yapmıyorum, yük taşımıyorum, nakliye yapmıyorum, şirket aracı değil.
Araç ticari vasıflı geçtiği için yılda 2x 1000 TL toplam 2000 TL MTV ödüyorum.
Her yıl vizeye giriyor araç.
Aracımı ticari değil de bireysel otomobil olarak kayıt ettirebilir miyim? öyle bir seçenek var mı?
Meslek: Elektronik ve Yazılım
İlgi Alanları: Elektrik Elektronik Programlama Donanım
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 996
İkinci El Bölümü Mesajları: 487
Konularının görüntülenme sayısı: 50.129 (Bu ay: 1.364)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 508 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El - Ödüllü Anket