Şimdi Ara

Sigaralarda ki aşırı dandikleşme durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçtiğimiz seneye kadar uzun LM içerdim ve son zamanlarda sigaranın tadı kokusu iyice bozulmaya başladı.

Hadi dedim uzun marlboro içeyim bari ve 1 senedir uzun marlboro kırmızı içiyorum. Son birkaç aydır buda yakar yakmaz 1-2 nefeste sigara yarısına kadar yanıyor tadı rezil neredeyse içme beni diyor. zaman zaman bitiremeden söndürdüğüm oluyor.

Ağzımı çok acı yapıyor. Böyle yada benzeri durumlar yaşayan var mı merak ettim.

• Benim gibi düşünen varmış şaşırdım. Ben de sigaranın eskiye göre daha çabuk yandığını düşünüyorum ama emin değilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun LM kırmızı içiyorum fark yok

• Marlboro edge tavsiyemdir

• 2019 ekimde sigarayı bıraktım, 10 yıl sigara içtim,son 4 yılın malbora light kullandım en son 18 tl ye cıkınca ben de farkettim tadının bozulduğunu tesadüfen torpidoda kalan eski paketi açtım gerçekten birşeylerden kıstıklarını ya da değiştirdilklerini anladım, o günden beri daha da ağzıma sigara sürmedim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: determinant1

2019 ekimde sigarayı bıraktım, 10 yıl sigara içtim,son 4 yılın malbora light kullandım en son 18 tl ye cıkınca ben de farkettim tadının bozulduğunu tesadüfen torpidoda kalan eski paketi açtım gerçekten birşeylerden kıstıklarını ya da değiştirdilklerini anladım, o günden beri daha da ağzıma sigara sürmedim.

Evet aynen öyle. Fiyat 18 TL ama tadı eskisinden çok daha kötü

• yeni paketlerle birlikte tad falan kalmadı. mal gibi bağımlıyım diye içiuorum sadece

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de artık sadece çay-kahve yanında ve yemek sonrası alışkanlık olarak kullanıyorum. Eskiden günde 1-1.5 paket içerdim şimdi bir paket ortalama 4 gün gidiyor. İlk siyah paketi açtığımda aradaki farkı gayet net anlamıştım. Şu anki sigaraları günde 1 paket içmenin hiçbir esprisi yok. Yemek sonrası falan yakın bir dal kâfi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TeslanınKalfası kullanıcısına yanıt

Gerçekten güzel ben de bunu içiyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.