Şimdi Ara

Aino™ (U10i) Modding (Patch/Yazılım/Dil Yükleme-Ses Yükseltme-IC/Layout Düzenleme) (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
371
Cevap
1
Favori
24.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mrhsm

selamlar vermiş oldugum linkteki temayı nasıl uygulayabilirim yardımcı olurmusunuz ?
    telefon cid81 red aino u10i
    topse.ru

teşekkür ederim..

duvar kağıdı onlar.
    Rar'dan çıkartın ardından SWF uzantılıları Resimler klasörüne kopyalayın sonra telefondan normalbir duvar kağıdı ayarlar gibi rahatlıkla uygulayabilirsiniz.

Yalnız dosya rusça yazılmış ondan rahatsız edici yazılar olabilir

• eyvallah ya Allah razı olsun :D sordum sorudan dolayı utandım =)
  • evet ainomu satışa cıkardım cihazım cid 53 tür ama brown a çevirmedimhttp://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-sony-ericsso-aino-u10-arayipta-bulamayanlar-icin-75167774/detay/ buradan bakabilirsiniz yalnız dil dosyalarını silerken yanlışlıkla tr t9 dosyasınıda silmişim yani dosya olmadığından t9 çalışmıyor eski sistem mesaj yazmaya devam yada dosyayı bulup t9 u kullanabilirsiniz olmazsa sıfırdan format atın

• telefonu alan yokmu arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyin491 -- 20 Mayıs 2012; 10:54:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyin491

telefonu alan yokmu arkadaşlar yanında 8gb hafıza kartı var

gittigidiyor'da cihazın sıfırı 350 TL =) ???
  • en ucuzu 429 az önce baktım ve kayıtsız yurtdışından geliyor ve 15gün bekleme süresi var türkiye satışı 650 civarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyin491 -- 18 Mayıs 2012; 22:51:30 >
  • ben xperia 8 aldım cihazın fiyatını 285 e çektim hafıza kartını vermiyorum yerine kulaklık vereceğim ve kapıda ödemeli 260 olur
  • Şu saatte aino almaya karar verdim ve alıyorum Hiç demeyin o fiyata daha iyisi şu bu var diye. Ses kalitesi ve işlevlilik arıyorum; elimi nereye atsam dokunmatik. Hem dokunmatik hem tuş, harika birleşim ama full dokunmatikten haz etmiyorum.

Neyse gelsin ainom :) Yurtdışı cihazı tabiki. Kardeşime de c905 almıştım; arka kapağını kırdık. Ebayden vs. kapak aldık çakma, dandik bir şey geldi tam uymuyor. Türkiyede zaten yok. Sony Ericsson'a direkt mail atıyorum Türkiyeye yönlendiriyorlar, onlarda yok deyince yanıt bile vermiyorlar. Açık açık yurtdışından göndermelerini istedim gene yok. Koskoca C905'i kırık kapakla kullanıyor kardeşim

• Konuyu güncelliyorum ama kusura bakmayın arkadaşlar :)

Bu telefonun işletim sistemi s60 mı acaba?? WhatsApp kurmak istiyoruz bu tele, s60 bölümünde Sony Ericsson Satio · Sony Ericsson Vivaz · Sony Ericsson Vivaz Pro yer alıyor. Googleda biraz baktım s60 olarak geçiyor telefon.

Buna uygulama nasıl yükleyeceğiz acaba? WhatsApp'ın sitesindeki uygulamayı telefona attığımızda uygulama kurma işlemine geçmiyor. Gönder, yeniden adlandır, sil gibi işlemler çıkıyor. Yardımcı olabilecek birisi var mı acaba?
  • Konuyu hortlatalım..

Sahibindende gezerken bu telefonun sıfır açılmamış kutulusunu gördüm aldım. Derken bu konuyu buldum. Telefonu biraz kurcalayım dedim yalnız konu sahibinin verdiği program linklerinin hepsi uçmuş
  • Hort olacak ama elimde bir adet Sony ericsson Aino geçti almayı düşünen varsa satabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.