Şimdi Ara

Ainol Novo 7 Basic - İnceleme,Paylaşım ve Destek (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
1
Favori
6.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu forumdaki çin tabletler başlığı altında ve bazı vidyo incelemelerinde Türkçe dil seçeneği olan tabletler var, onlar hangileri peki? bilen gören duyan varmı
  • Android 2.2 froyo da Türkçe dil var sanırım lakin biz tabletlere uyuyormu o sürüm, bide zaten uysa bile sürüm eski...
  • quote:

Orijinalden alıntı: riquelme76
    Bu cihazla turkcell hattı takıp 3g ile internete girebilir miyiz

TURKCELL VE AVEA nın 3g modemlerini takınca otomatik tanır, settings menüsünden operatör kapalı ise açıp girebilirsiniz. Vodemnet muamma
  • android 4.03 yükledim türkçe olmadıgı için başta biraz bocaladım ama gayet iyi
    içine fazla program yükleyince biraz yavaşladı normal oda
  • quote:

Orijinalden alıntı: marangozustasi

android 4.03 yükledim türkçe olmadıgı için başta biraz bocaladım ama gayet iyi
    içine fazla program yükleyince biraz yavaşladı normal oda

Usta sende bayaa bi çırpınmıştın ama sonunda başardın demek. İyi güzel, Türkçe bence fazla dert etdilmez. Sonuçta hep oyun program ve müzik yükleyeceğiz ve bunlardan Türkçe olanlarıda var. Ama marketi komple Türkçe yapmak isterseniz MORE LOCAL 2 programını aratıp yükleyin, sonra programı açıp sağ üstteki yeşil local yazısına tıklayıp TR TR seçin. Market Türkçe olsun...

• marketin dili çok önemli mi?
    nasılsa programların çoğu çalışmıyor diye biliyorum. doğru mu?
  • markette tablet için olanların hepsi yükleniyor sorunsuz her program tablet için degil
    tablet ingilizce olunca narket hiç sorun degil
    ama tabletburada.com mesaj atmıştım onlar mesajta türkçe var dediler balki kendileri özel rom yaptırmış olabilirler
    tabletin sertifikalar bölümünde bir türk yazılım firmasınında ismi var ayarlar kısmıda

• Tunaygs, basic'te çalışan oyun ve uygulamaları link olarak versem 1. mesaja ekleyebilirmisin, basiccilerin işi görülsün...
  • arkadaslar sehir dısındayım. 2 gune dönup size yabancı bir sitedn bulup yukledgm romu sunucam. icinde bircok uygulama ve oyun yuklu onun dısında yuklediklermide yazıcm. desteklenmeyen uygulamarda yukleniyor. hepsi calısmıyor ama bircogu sıkıntı olusturmadı bnde. kısa zamanda mips destekli uygulamalarda artacak. yeni ve daha iyi romlar icinde dondugumde arastırma yapacagm. ingilizce dil olayının tabletle alakası yok 4.0 icsnin turkce dil paketi olursa turkce olur.
  • Arkadasinda dedigi gibi 4 surumundE henuz Türkçe destegi yok. Ben hex editör ile bikaç yaziyi Türkçeye cevirdim.

Mesela; WIRELESS & NETWORK yazisini KABLOSUZ & AG yapip kaydetmek çocuk oyuncagi, ama is hepsini Türkçe yapmaya gelirse bu isi parayla bile zor yapariz :)))
  • up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunaygs -- 6 Şubat 2012; 5:46:48 >
  • tunay novo 7 basici kaça almıştın?
  • Arkadaşlar selam, gören bilen duyan denk gelen veya bir şekilde aklında olanlardan yardımcı olan çıkarsa sevinirim. NOVO 7 BASIC ımızın dokunmatiği yani ön camı çatladı, baskı gelmiş ve çatlamış, değiştirmemiz lazım, ebayde biraz bişiler buldum ama resistiv ve capasitiv 2 nokta 5 nokta olayları var..

Görenlerden bizim cihazların capasitiv 5 noktalı nokunmatiğini alabileceğim bir yer tarif eden olursa acil satın almamız gerek.

Teşekkürler...
  • 329 tlye almıştım. Yukarda sayfa başında ayrıntılı yazmıştım.

Dostum o3 arkadaşımız ekran deişimi yapmıştı daha önce onla bir irtibata geç istersen.
  • Novo 7 basic için 4.0.3 güncellemesi mevcut ,bu sürümde android market ve google maps çalışıyor,firmware linki :BURADA

güncelleme çok basit,bu dosyayı indirip sd card içine atıyorsunuz (adını update.zip olarak değiştirmelisiniz) daha sonra tableti kapatıyorsunuz.
    ses açma tuşu ile birlikte power tuşuna basılı tutarak açıyorsunuz
    android adam göründükten sonra düğmeleri bırakıyorsunuz ve hiç bir tuşa basmıyorsunuz.
    (Update başlamaz ise yeşil robot karnında dönen bir animasyon ekrana gelecek bu otomatik updatenin başlamadığı anlamına gelir.Bu durum bir sorun değil,manuel yükleme ile devam edebilirsiniz.)
    Manuel yükleme için,bu animasyon ekranda iken, menü (ev simgesi) basılı tutuyorsunuz ve ses tuşu yardımı ile yukarı aşağı hareket edip ev tuşu üzerinde ki çizgili tuşa basarak seçim yapıyorsunuz.

Anlaşılmayan ,yada anlatamadığım yer olursa buraya yazabilirsiniz

• BASIC TABLETİMİ AÇTIM, ÇÜNKÜ DOKUNMATİĞİ KIRILMIŞTI

Ainol Novo 7 Basic - İnceleme,Paylaşım ve Destek
  • BUDA KIRIK DOKUNMATİĞİYLE

Ainol Novo 7 Basic - İnceleme,Paylaşım ve Destek
  • fena oldum görünce, çok geçmiş olsun.
  • Sagol kardes, valla zor be dokunmatigi kirdimya nerdeyse cihazi dokunmatikli kullanamamaktan insan sinir oluyor, bide bulunmuyo dokunmatik, sagolsun O3 arkadas bi link verdi 38$ fiyati var dokunmatigin ama alivaz caresiz, normalde daha ucuz olmasini beklerdim...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.