Şimdi Ara

Ainol Novo 7 Crystal (ANA KONU, İNCELEME & DESTEK ) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
665
Cevap
7
Favori
36.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar nexus 7 alicaktim fakat bu tablet gözüme çarptı,bariz farklar varmı arasında kullanım sistem dokunmatik vs.nexus 2 katı fiyata gercekten değermi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cathedral

Arkadaslar nexus 7 alicaktim fakat bu tablet gözüme çarptı,bariz farklar varmı arasında kullanım sistem dokunmatik vs.nexus 2 katı fiyata gercekten değermi ?

Her yonuyle basarili bir cihaz.Degecegini saniyorum parasinin fazlasyla karsiligini veren bir cihaz diyebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce sanalpazardan aniol markette sipariş geçtim. Umarım çinden almadığıma pişman etmez.
  • Arkadaslar ayni anda youtubeden muzk dnleyip diger sekmede nette nasl gezinebilirim ? Youtube acnca mesela kendi uygulamasina gdyor taraycidan acnca.ben pc deki ayni anda baska islemlerde yapmak istiyorum.varsa bir cozumu yardm edersenz sevnrm

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet3301

Arkadaslar ayni anda youtubeden muzk dnleyip diger sekmede nette nasl gezinebilirim ? Youtube acnca mesela kendi uygulamasina gdyor taraycidan acnca.ben pc deki ayni anda baska islemlerde yapmak istiyorum.varsa bir cozumu yardm edersenz sevnrm

Uygulamanın bir yerinde orjinal siteye git gibi birşey olabilir.Oraya gidip yeni sekme açıp googledan belki yapabilirsin.
  • Birde arkadaşlar tablete muhakkak antivirüs programı koyun ve arada bir taratın.Ben DR Web antivirüs kullanıyorum.Diğer proglamların bulamadığı bir çok uygulamayı buldu.Eski telefonumda telefon kafayı yemişti.Ekran kendi kendine açılıyor,kasıyor,donuyor vs vs.Diğer virüs programları hiç bir şey bulamadı.Bunu yükledim ve bir basket oyununu virüslü buldu kaldırınca telefon kendine geldi.Özellikle canlı duvar kağıtları tableti virüslü ise çok kasar bu program bulmakta diğerlerine göre çok çok iyi.Bir çok program kullanmış biri olarak söylüyorum.
  • Arkadaşlar şu çokca bahsedilen pıt sesi tabletten çıkmaya başladı.Özellike wifi açıkken ekranı kendisi kaparken,bazende açarken hoparlörden pıt sesi geliyor.Ekranı kendim kaparsam pek çıkmıyor.Öyle çok büyük bir sorun değil.İleride romla felan hallolur herhalde.Belkide yüklediğim bir şey yapabilir.Çünkü 1 haftadır öyle bir ses yoktu.Uyguamaları silip tekrar deneyebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: acemi nefer

Arkadaşlar şu çokca bahsedilen pıt sesi tabletten çıkmaya başladı.Özellike wifi açıkken ekranı kendisi kaparken,bazende açarken hoparlörden pıt sesi geliyor.Ekranı kendim kaparsam pek çıkmıyor.Öyle çok büyük bir sorun değil.İleride romla felan hallolur herhalde.Belkide yüklediğim bir şey yapabilir.Çünkü 1 haftadır öyle bir ses yoktu.Uyguamaları silip tekrar deneyebilirim.

Evet bende de oluyor bazen.Ekranı kitleme tuşuna basınca acıp kaparken geliyor.Bencede çok önemsiz.Hoparlordan geliyor sorun edilecek birşey degil.Herzaman yok zaten
  • quote:

quote:

Arkadaşlar şu çokca bahsedilen pıt sesi tabletten çıkmaya başladı.Özellike wifi açıkken ekranı kendisi kaparken,bazende açarken hoparlörden pıt sesi geliyor.Ekranı kendim kaparsam pek çıkmıyor.Öyle çok büyük bir sorun değil.İleride romla felan hallolur herhalde.Belkide yüklediğim bir şey yapabilir.Çünkü 1 haftadır öyle bir ses yoktu.Uyguamaları silip tekrar deneyebilirim.

Evet bende de oluyor bazen.Ekranı kitleme tuşuna basınca acıp kaparken geliyor.Bencede çok önemsiz.Hoparlordan geliyor sorun edilecek birşey degil.Herzaman yok zaten

Alıntıları Göster
    Bu arada yeni rom bulmuşlar sanırımhttp://cinlitabletler.com/Konu-Ainol-Novo-7-Crystal-1109-English-Official-Firmware--1771?pid=21206#pid21206

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet3301 -- 5 Aralık 2012; 23:44:16 >

• quote:

Bu arada yeni rom bulmuşlar sanırımhttp://cinlitabletler.com/Konu-Ainol-Novo-7-Crystal-1109-English-Official-Firmware--1771?pid=21206#pid21206

Bence bu tip sorunlar hiç önemli değil.300_350 tlye tablet alıp dünyanın işini görüyoruz.Film,oyun,skype,internet,eğlence,iş vs vs.Ufak tefek sorunlar bunlar.Telefoncuya gidelim 300 tlye telefon ver diyelim alo alo demekten başka hiç bir işe yaramayan tel.veriyorlar.Ben 150 tlye dvd player almıştım ne kazıklar yemişiz.ipad,hatta nexus 7 sorun yaz bak karşımıza neler çıkacak.Bunlar bence hiçbir şey değil.Çözebilirsek ne ala çözemezsekte önemli değil.Romu bikaç hafta bekleyelim,millet biraz kullansın sıkıntı olmazsa bizde düşünürüz.

• quote:

Ohoooo günaydın bu rom yeni değil arkadaşlar romlari slatedroidden takip edin

• quote:

Orijinalden alıntı: neoazrael

quote:

Sen hangisini kullanıyorsun.Bide bunlar türkçemi.bir sorun yasiyormusun.garanti bozulurmu.ne gibi faydaları var.biraz çok sordum ama forum dışı bir çok insanda buralarda cevap arıyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: neoazrael

quote:

Sen hangisini kullanıyorsun.Bide bunlar türkçemi.bir sorun yasiyormusun.garanti bozulurmu.ne gibi faydaları var.biraz çok sordum ama forum dışı bir çok insanda buralarda cevap arıyor.

ben kendi romumu hazirlayana kadar uzerinde gelen romla devam edecegim.su ana kadara yasadigim tek sorun marketteki uyumsuzluk sorunu.bu sorunu apklari googledan bularak hallediyorum.simdilik guncelleme yapmanizi pek tavsiye etmem yabanci sitelerden romlarla alakali yorumlari gunu gunune takip ediyorum ve sorun yasayanlar var.wifi,gsensor,hdmi,kamera ile yasanan sorunlar cogunlukta.guncellemek isteyenler de build numaralarini bana pm atabilir cihazina uygun rom konusunda yardimci olmaya calisirim.
    not:romlarda Turkce var ve garanti bozulmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neoazrael -- 6 Aralık 2012; 12:46:24 >

• Fire ile flame arasında fark varmı? Ayrıca fire/flame ile crystal arasındaki fiyat farkı dışındaki farklar neler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YunusPhp

Fire ile flame arasında fark varmı? Ayrıca fire/flame ile crystal arasındaki fiyat farkı dışındaki farklar neler?

kullanımda bir fark hissettirmeyecek şeyler desek,daha detaylı bilgi için arama kutucuğunu kullansak hatta fire,flame ve crystal'in ana konularına baksak,özellikleri zaten yazmakta okusak...
  • Arkadaşları bazı oyunları dışarıdan apk yolu ile yükledim sorun olmadı.angry birds gibi.Fakat bazı oyunlarda hep hata veriyor.Google playda uyumlu olsun olmasın dışardan google playdan nasıl yüklersem yükleyeyim hep hata veriyor.brothers in arms,frontline commando,contract killer gibi bunları yükleyen varmı.yüklediyse nasıl yükledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordan Geçenbay -- 7 Aralık 2012; 18:23:29 >
  • Benin tablet bugun geldi cinden . genel itibariyle herkesteki market sorunu haric bir sikinti goremedim. Ama tavsiyem arkasi siyah olani alin

• quote:

Orijinalden alıntı: ramanujman

Benin tablet bugun geldi cinden . genel itibariyle herkesteki market sorunu haric bir sikinti goremedim. Ama tavsiyem arkasi siyah olani alin

Bendeki de beyaz maalesef daha hoş duruyor diye aldık bakalım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ramanujman

Benin tablet bugun geldi cinden . genel itibariyle herkesteki market sorunu haric bir sikinti goremedim. Ama tavsiyem arkasi siyah olani alin

Bendeki de beyaz maalesef daha hoş duruyor diye aldık bakalım.

Herkesin zevki ayrı.Bende özellikle beyaz istedim.Golda mesaj bile gönderdim rengini sormak için.

•  Ainol Novo 7 Crystal (ANA KONU, İNCELEME & DESTEK )
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.