Şimdi Ara

Ainol Novo 7 Crystal (ANA KONU, İNCELEME & DESTEK ) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
665
Cevap
7
Favori
36.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Ainol Novo 7 Crystal (ANA KONU, İNCELEME & DESTEK )
  • Tabiki zevkler tartışılmaz . Ben iş yerinde kullanacağım için siyahı tercih etmiştim gelince hoşuma gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramanujman

Tabiki zevkler tartışılmaz . Ben iş yerinde kullanacağım için siyahı tercih etmiştim gelince hoşuma gitti.

Hayırlı olsun.Allah sıkıntısız kullanmayı nasip etsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba bende bugün aldım şuan elimde :) sabah hemen kargoya gittim fakat hiç içinde oyun yok nereden ındırıcem ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagkan53

Herkese merhaba bende bugün aldım şuan elimde :) sabah hemen kargoya gittim fakat hiç içinde oyun yok nereden ındırıcem ?

Google play dan indir.Önce google playda hesap açacaksın.Google playa girince o seni yönlendirir.

• quote:

Orijinalden alıntı: acemi nefer

quote:

Herkese merhaba bende bugün aldım şuan elimde :) sabah hemen kargoya gittim fakat hiç içinde oyun yok nereden ındırıcem ?

Google play dan indir.Önce google playda hesap açacaksın.Google playa girince o seni yönlendirir.

oraları buldumda most wanted filan onlar paralı hocam , bazı arkadaşlar ücretsiz indiriyormuş galiba
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: acemi nefer

quote:

oraları buldumda most wanted filan onlar paralı hocam , bazı arkadaşlar ücretsiz indiriyormuş galiba

Valla o konularda bilgim yok.google amcaya sor o bilir.Ne sorsan google amcanın bir cevabı var.

• hocam indirecek site buldum fakat install blocked security hatası gibi bir şey geliyor açmıyor dosyayı.
  • Begun tablet I aldim . Gordugum sorunlari anlatiyim. Ilk olarsk asiri isinma , cok cabuk jarzi bitiyor. Ben daha tam %100 jarz etmedim by gece birakacsm belli olacak .bana geldlgindeki jarzi kullaniyorum he Arada jarz ettim jarz olurkende sanki GEC jarz ediyor . Birde bu so run degil faka HIC icinde oyun yok mesela angry bird :-) ama oyun olarak super oyun oynarsiniz ve goruntu kaliteside super
  • arkadaslar crystalın inceleme videosunu hazırladım

gece render edecegim

MC4 dahil oyun performansı
    video oynatma
    3g baglanma
    kasa
    vs

• inceleme tamam youtubea yuklenıyor

35dk

• Inceleme yuklendimi acep

• Buyrun

sorunuz olursa cevaplayabılırım

http://yesilcin.com/ainol-novo-crystal-7-inc-tablet-inceleme-eklendi-t13402.0.html;new#new

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noyancelebi -- 9 Aralık 2012; 12:30:41 >

• Kulaklık 3.0 mm yazıyor.normal mp3 lere takılan kulaklıklar olmaz mı yani buna? Bir de şarjı full internette tahmini kaç saat dayanır?

• quote:

Orijinalden alıntı: paradox_07

Kulaklık 3.0 mm yazıyor.normal mp3 lere takılan kulaklıklar olmaz mı yani buna? Bir de şarjı full internette tahmini kaç saat dayanır?

normal kılaklık jackı oluyor merak etme. full şarjda 5 saate yakın kullanımı var internette...
  • quote:

Orijinalden alıntı: noyancelebi

Buyrun

sorunuz olursa cevaplayabılırım

http://yesilcin.com/ainol-novo-crystal-7-inc-tablet-inceleme-eklendi-t13402.0.html;new#new

Diger mesajalrımda belirttihim gibi kutu içerigi olarak bundan bahsetmiiştim.Sizinki ile benimkinin kutu şekli diyim farklı..Anlatmak istedigim bu ;

Ainol Novo 7 Crystal (ANA KONU, İNCELEME & DESTEK )

Tabletin konuldugu yerden bahsetmek istedim..Guzel inceleme elinize sağlık..
    Bu arada hangi siteden aldınz acaba ?
    Ve benim cihaza ana menude bulunan dokunmatık kapasitf dedginiz tuslar yani geri tuşu ve home tuşları sol alt kısımda butun tabletlerde oldugu gibi ama sizinkinde orta kısımda bulunuyor bunun sebebi ne acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet3301 -- 9 Aralık 2012; 20:52:14 >

• Orijinalden alıntı: ahmet3301

Diger mesajalrımda belirttihim gibi kutu içerigi olarak bundan bahsetmiiştim.Sizinki ile benimkinin kutu şekli diyim farklı..Anlatmak istedigim bu ;

Tabletin konuldugu yerden bahsetmek istedim..Guzel inceleme elinize sağlık..
    Bu arada hangi siteden aldınz acaba ?
    Ve benim cihaza ana menude bulunan dokunmatık kapasitf dedginiz tuslar yani geri tuşu ve home tuşları sol alt kısımda butun tabletlerde oldugu gibi ama sizinkinde orta kısımda bulunuyor bunun sebebi ne acaba ?

hocam muhtemel bolgeden bolgeye bahsedıyordur o kutunun konuldugu kutu
    standart degıldır.

tesekkurler :)
    tablet.evi.com.tr den alındı cihaz oldukca ılgılılerdır tavsıye ederım.

bendeki tablet aslında phablet UIdenen bır arayuze sahıp sızdekı,tablet UI arayuzu kullanıyor olabılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noyancelebi -- 9 Aralık 2012; 21:08:06 >

• phablet UI arayuzu bu arada 4.1 jb nın orjınal arayuzudur

bendekı rom

20120912

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noyancelebi -- 9 Aralık 2012; 21:23:46 >
  • quote:

phablet UI arayuzu bu arada 4.1 jb nın orjınal arayuzudur

bendekı rom

20120912

Bendeki ise 20121108
  • sanırım senınkı eskı
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.