Şimdi Ara

Ainol Novo 7 Crystal (ANA KONU, İNCELEME & DESTEK ) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
665
Cevap
7
Favori
36.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • size güzel bir launcher uygulaması tavsiye edeyim go launcher'ı yapan go dev ekibinin yeni projesi :
  • Şarj olurken tablet sapıtıyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrhmb

Arkadaslar bi flame kullanicisi olarak tablwri degistirip crystal almak istiyorum. Oncelikle benim aletteki gibi pit sesi var mi ? Makine isiniyor mu dead trigger gibi oyunlarda performans nasil bide batarya sapitiyor mu yani ana hatlariyla tableti bi anlatabilir misiniz rica etsem :-)

çıt pıt sesi var hocam. dead trigger da sıkıntı yok akıcı oynayabiliyorsunuz. fire'niz varsa attan inip eşşeğe binmeyin derim.
  • Tekrar soruyorum şarj olurken sapıtıyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: paradox_07

Tekrar soruyorum şarj olurken sapıtıyor mu?

Ben öyle bir sorunla hiç karşılaşmadım.Eski tablette şarj olurken ekranı kullanamıyordum ama bunda kullanırken öyle bir problem yaşamadım.

• quote:

Tekrar soruyorum şarj olurken sapıtıyor mu?

Yok arkadasim hic bir srun yok,mukemmel calisiyor..Hatta ona ozel sarj cihazi bile uretmisler donmaya karsi sarjdayken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet3301 -- 10 Aralık 2012; 19:21:03 >
  • Hm tamam,cevap verenlere teşekkür ederim.peki çıt pıt sesleri sinir bozucu mu?kaç saniyede bir geliyor?

• quote:

Hm tamam,cevap verenlere teşekkür ederim.peki çıt pıt sesleri sinir bozucu mu?kaç saniyede bir geliyor?

Devamlı değil ekran kendini kullanmayınca kapatırken pıt sesi çıkıyor,devamlı değil başka tabletlerde olduğu gibi inrenetteyken veya sesi son sesken devamlı çıkarmıyor. o sesi devamlı çıkaranı gördüm onlar sinir bozucu ama bunda öyle bir durum yok.Öoğu zaman farketmiyorsun bile.Ben bide hep ekranı manuel kapatırım,ekrana koyduğum screen off uygulamasıyla onla kapatınca ses çkmıyor bile.Ancak çok sessiz bir ortamda farkedebilrsin ama hiç sinir bozucu değil bence.
  • Eyvallah dostum ya çok makbule geçti :) artes d821 düşünüyordum ama şimdi buna yöneldim :) sizce hangisi daha iyi?

• quote:

Eyvallah dostum ya çok makbule geçti :) artes d821 düşünüyordum ama şimdi buna yöneldim :) sizce hangisi daha iyi?

D821 ile aynı performansa sahip ama donanım olarak farklılar.D821 8.inc olduğu crystal 7 olduğu için batarya farklılığı ortadan kalkıyor.Crystalin ekranı daha iyi.kağıt üstünde D821 ekran boyutu dışında pek bir üstün yanı yok.Bende 8 inc almayı çok düşündüm ama bana hiç gitmezmiş,çünkü otobüste falan 7 çok ideal bide elinde durdukça 8 daha yorar.Tabi bu benim kullanma şeklim,ben çok yanımda taşıdığım için bana uygunu 7.sen kendi kullanmana göre karar ver.Ben crystalden çok memnunum ama D821 yorumlarınıda okuyabilirsin.bu tabletin en zayıf yönü wifi çekimi zayıf.Ama artes D708 kullanmış biri olarak söylim malzeme kalitesi crystalin daha iyi,ekran görüntüsü daha iyi ve jely beandenmi nedir çok daha akıcı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordan Geçenbay -- 11 Aralık 2012; 11:09:26 >

• quote:

Eyvallah dostum ya çok makbule geçti :) artes d821 düşünüyordum ama şimdi buna yöneldim :) sizce hangisi daha iyi?

D821 ile aynı performansa sahip ama donanım olarak farklılar.D821 8.inc olduğu crystal 7 olduğu için batarya farklılığı ortadan kalkıyor.Crystalin ekranı daha iyi.kağıt üstünde D821 info ekran boyutu dışında pek bir üstün yanı yok.Bende 8 inc almayı çok düşündüm ama bana hiç gitmezmiş,çünkü otobüste falan 7 çok ideal bide elinde durdukça 8 daha yorar.Tabi bu benim kullanma şeklim,ben çok yanımda taşıdığım için bana uygunu 7.sen kendi kullanmana göre karar ver.Ben crystalden çok memnunum ama D821 yorumlarınıda okuyabilirsin.bu tabletin en zayıf yönü wifi çekimi zayıf.Ama artes D708 kullanmış biri olarak söylim malzeme kalitesi crystalin daha iyi,ekran görüntüsü daha iyi ve jely beandenmi nedir çok daha akıcı.

• tabletime daha kaliteli ekran koruma filimi çekmek istiyorum bizim tabletler için ebay dahil bulamadım . Genelde Nexus 7 için var. Kamera yeri uymaz ama diğer boyutları sizce uyar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramanujman

tabletime daha kaliteli ekran koruma filimi çekmek istiyorum bizim tabletler için ebay dahil bulamadım . Genelde Nexus 7 için var. Kamera yeri uymaz ama diğer boyutları sizce uyar mı?

telefonculara sor onlarda olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acemi nefer

quote:

D821 ile aynı performansa sahip ama donanım olarak farklılar.D821 8.inc olduğu crystal 7 olduğu için batarya farklılığı ortadan kalkıyor.Crystalin ekranı daha iyi.kağıt üstünde D821 info ekran boyutu dışında pek bir üstün yanı yok.Bende 8 inc almayı çok düşündüm ama bana hiç gitmezmiş,çünkü otobüste falan 7 çok ideal bide elinde durdukça 8 daha yorar.Tabi bu benim kullanma şeklim,ben çok yanımda taşıdığım için bana uygunu 7.sen kendi kullanmana göre karar ver.Ben crystalden çok memnunum ama D821 yorumlarınıda okuyabilirsin.bu tabletin en zayıf yönü wifi çekimi zayıf.Ama artes D708 kullanmış biri olarak söylim malzeme kalitesi crystalin daha iyi,ekran görüntüsü daha iyi ve jely beandenmi nedir çok daha akıcı.

Allah razı olsun dostum ya bence de crystal daha uygun gibi.artesin ips ekran olmaması beni en çok düşündüren şey oldu.wifiyi çok kullanıcam ama olacak o kadar :)

• benda ucuzcity adlı siteden sipariş vererek aranıza katılıyorum, yanlız ben siparişi verdiğimde kritik stok yazıyordu ben siparişi verdikten sonra stokta yok yazmaya başladı inşallah sorunsuz bir şekilde cihazı teslim ederler, gerçi görüştüğüm müşteri temsilcisi ürününüz 16:00 dan sonra kargoya verilecek dedi ama bakalım yarın ola hayır ola hadi hayırlısı tablet gelince ilk izlenimlerimi sizinle paylaşacağım.
  • Klavyesinde cok seri degildim. Thumb keyboardi buldum cok seri yaziliyor sizede tavsiye ederim. Swift key 3 tabletide denedim ama silme tusunda bir hassasiyetsizlik yasadim onuda deneyin thumbdan ekstra ozellikleri var

• quote:

Orijinalden alıntı: noyancelebi

Buyrun

sorunuz olursa cevaplayabılırım

http://yesilcin.com/ainol-novo-crystal-7-inc-tablet-inceleme-eklendi-t13402.0.html;new#new

Tavsiye

• Cihaz elime ulasti. Ama cihazin üzerindeki koruma jelatini baya bir cizik acaba kullanilmismidir diye dusundum. Ama kutu icerigi olan aparatlar acilmamis gibi. Neyse bunu canim cok sikildi hic kurcalamadan kutusuna koyup kaldirdim yarin geri iade etmeyi dusunuyorum. Sizde ilk aldiginizde boyle bir olayla karsilastinizmi

• quote:

Orijinalden alıntı: nebioglu

Cihaz elime ulasti. Ama cihazin üzerindeki koruma jelatini baya bir cizik acaba kullanilmismidir diye dusundum. Ama kutu icerigi olan aparatlar acilmamis gibi. Neyse bunu canim cok sikildi hic kurcalamadan kutusuna koyup kaldirdim yarin geri iade etmeyi dusunuyorum. Sizde ilk aldiginizde boyle bir olayla karsilastinizmi

Benimkide biraz çizikti,herhalde jelatini yapıştırırken sürtünmeden dolayı çiziliyor olabilir ama çok aşırı çizikse dediğin gibi iade ürün olabilir.Sağına soluna iyice bak eğer en az bir kaç gün kullanıldıysa kendini belli eder herhalde.Bende kullanıldığından şüphe edip geri göndermek istedimmesaj bile yazdım onlarda gönderin dediler baktım hiç bir sorun yok birkaç gün daha kullanim sonra gönderirim dedim hiçbir sorun görmeyince göndermedim.Sıkıntısı olmayan tableti neden gönderim dedim.Diğer iade ettiğim tabletlerde hep sıkıntı olmuştu,millet alıyor yok ölü piksel,yok benim başıma gelen gibi açılıp kapanmıyor,yok hoparlöründen ses geliyor yok bilmem ne.Hazır sorunsuz bir tablet yakaladım çok şükür niye gönderim dedim.Değiştireceğimin sorunsuz olacağı ne malum dedim.Bence başka sorunu yoksa gönderme ama iyice bak derim.

• Arkadaslar tabletin performansi nasil ozellikle oyun performansi bide bt nin olmamasi ne gibi sorun yaratir

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.