Şimdi Ara

Ainol Novo 7 Crystal (ANA KONU, İNCELEME & DESTEK ) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
665
Cevap
7
Favori
36.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oqlahoma

Arkadaslar tabletin performansi nasil ozellikle oyun performansi bide bt nin olmamasi ne gibi sorun yaratir

Performans tatminkar sorun yok, bt olmaması kullanmayacaksan sorun yaratmaz.
    Bluetooth'un ne oldugunu biliyorsun değil mi?!
  • ben gold dan satın aldım fakat hiçbir gelişme yok. ÜRünü ne zaman kargo yaparlar bilgisi olan var mı? Mail attım cevap gelmedi. Çok sorumsuzlar.
  • Tablet.evi. com. tr yi tavsiye ederim
    Ayni gun kargo fiyatta 327lira

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem409

ben gold dan satın aldım fakat hiçbir gelişme yok. ÜRünü ne zaman kargo yaparlar bilgisi olan var mı? Mail attım cevap gelmedi. Çok sorumsuzlar.

Sitenin kendi iletişim bölümündeki yerden mesaj at mesai saatleri içinde hemen cevap veriyorlar.Büyük ihtimal ürün macrosimden tedarik edilememiştir.Yoksa ertesi gönderdiler benimkini.Ben ne zaman yazsam 5-10 dk. içinde cevap veriyorlar.Sen bide hepsiburadayı gör 5 gün ulaşamaya çalıştım.Üye olup kendi profilinden mesajlarımdan ulaş hemen cevap vereceklerdir.
  • Most wanted apk ve data dosyalarını indirip kurdum. Oyun çok güzel ve tablet çok akıcı oynanabiliyor. Ancak oyundaki listede 10. sıradayım 9. sıraya yükselmek için oynamam gereken bir yarış kaldı ama o yarışı açınca loading ekranından yarışa geçeceği sırada oyunu kapatıp çıkıyor. Bu sorunu yaşayan kimse varmı? Sorunun tabletle ilgili olduğunu düşünmüyorum. Son sürüm apksını indirip tekrar kurdum düzelmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abgore -- 13 Aralık 2012; 11:48:03 >
  • Bende yakında aranıza katılıcam.Şuan takip sayfasına girilmiyor fakat dün girmiştim ayın 8inde "departure from outward office of exchange" gibi bir ibare vardı fakat ayın 9unda yapılan işlemin status bölümden "openning" yazıyor bir bilgisi olan varmı arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blur

quote:

Orijinalden alıntı: oqlahoma

Arkadaslar tabletin performansi nasil ozellikle oyun performansi bide bt nin olmamasi ne gibi sorun yaratir

Performans tatminkar sorun yok, bt olmaması kullanmayacaksan sorun yaratmaz.
    Bluetooth'un ne oldugunu biliyorsun değil mi?!

Bt nin ne oldugunu herkez bilir okadar cahil degiliz hocam :) bide Ps3 kolu baglamak icin bt gereklimi?

• quote:

Orijinalden alıntı: noyancelebi

Tablet.evi. com. tr yi tavsiye ederim

Tabletevi sitesinde sadece garanti kredi kartına mı taksitli alış-veriş var? (Sİtede öyle gözüküyor).Örneğin ziraata var mı?
  • Arkadaşlar ayarlarda ara sıra donma oluyor.böyle bir sorunla karşılaşan varmı.böyle bir sorun yoktu geçen akşam 8-10 tane oyun yükledim onlardan biri kasıyor herhalde telefondada çok başıma geliyordu.tableti kasan uygulamaları keşfedersek burda yazalım bu sayede durmadan sorunu aramak zorunda kalmayız.

• quote:

Orijinalden alıntı: aceren34

quote:

Orijinalden alıntı: noyancelebi

Tablet.evi. com. tr yi tavsiye ederim

Tabletevi sitesinde sadece garanti kredi kartına mı taksitli alış-veriş var? (Sİtede öyle gözüküyor).Örneğin ziraata var mı?

Hayir hocam garantude ayri bir guvenlik sisteminden haber veriyor sanirim. Dun bir arkadasa da aldik garanti degildi kksi

• ingress oynayan var mı aranızda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: acemi nefer

Arkadaşlar ayarlarda ara sıra donma oluyor.böyle bir sorunla karşılaşan varmı.böyle bir sorun yoktu geçen akşam 8-10 tane oyun yükledim onlardan biri kasıyor herhalde telefondada çok başıma geliyordu.tableti kasan uygulamaları keşfedersek burda yazalım bu sayede durmadan sorunu aramak zorunda kalmayız.

Hocam bir ara bahsetmiştim ya size işte aynı sorun bende de vardı ayarlarda falan gezinirken donma oluyordu..Sonra kendine geliyordu..Aradan 3-4 gün gecince fabrika ayarları yaptım...Suan o sorun ortadan kalktı...Sanırım fazla oyun prog. vs tarzı yuklemeler sonucu kasıyor uygulamalar kısmında iken..Fabrika ayarları sorunu çözdü onun dısında bir çözüm bulamamıştım ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet3301 -- 14 Aralık 2012; 8:45:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet3301

quote:

Orijinalden alıntı: acemi nefer

Arkadaşlar ayarlarda ara sıra donma oluyor.böyle bir sorunla karşılaşan varmı.böyle bir sorun yoktu geçen akşam 8-10 tane oyun yükledim onlardan biri kasıyor herhalde telefondada çok başıma geliyordu.tableti kasan uygulamaları keşfedersek burda yazalım bu sayede durmadan sorunu aramak zorunda kalmayız.

Hocam bir ara bahsetmiştim ya size işte aynı sorun bende de vardı ayarlarda falan gezinirken donma oluyordu..Sonra kendine geliyordu..Aradan 3-4 gün gecince fabrika ayarları yaptım...Suan o sorun ortadan kalktı...Sanırım fazla oyun prog. vs tarzı yuklemeler sonucu kasıyor uygulamalar kısmında iken..Fabrika ayarları sorunu çözdü onun dısında bir çözüm bulamamıştım ben

Bende bi yapim.teşekkür ederim.

• Dostlar bir şey sormak istiyorum,tablete usb to ethernet takıp kablolu internetle internete bağlanabilir miyiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: paradox_07

Dostlar bir şey sormak istiyorum,tablete usb to ethernet takıp kablolu internetle internete bağlanabilir miyiz?

Evet.
  • Teşekkürler dostum bu güzel haber

• Bir şey daha sormak istiyorum,tablet office dosyalarını yani word,excell,powerpoint falan açıyor mu?açıyorsa 2003 versiyonunda mı açıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: abgore

quote:

Orijinalden alıntı: paradox_07

Dostlar bir şey sormak istiyorum,tablete usb to ethernet takıp kablolu internetle internete bağlanabilir miyiz?

Evet.

up .

• Soruma cevap verecek yok mu?

• Arkadaslar video incelemede adam kutudan cikariyor tableti sonra aciyor tableti oyun oynarken donuyor ekran ama normal kullanimda hic donmuyor ekran adam salliyor salliyor donmuyor sonra dik kullanarak inceledi normal kullanimda ekran donmuyormu bu tablette

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.