Şimdi Ara

Ainol Novo 7 Crystal (ANA KONU, İNCELEME & DESTEK ) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
665
Cevap
7
Favori
36.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bunu almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz. pil, film ve uygulama önemli benim için
  • Ben az önce annem için sipariş verdim. Birçok model vardı ama dedim ki annem ne oyun oynayacak ne birşey günlük kullanım için aldığımdan sıkıntı yok. Yoksa Az daha verip Dark Evopad 8022k alacaktım ama ne incelemesi var ne birşeyi.Ekranı da kötü dediler vazgeçtim.Yoksa özellik olarak daha iyi idi.
  • Selam öncelikle bu televizyonda satılan trident markaları gibi değil dimi?
    sağlammıdır ayrıca ben oyun için alıyorum bazen film izler internette gezerim isteklerimi karşılarmı?
    Arkadaşımda practica marka tablet var tabletin hafızasına yüklediğindenmidir bilmem ama kasıyor(sd kartı takma yeri var ama sd kartı yok)
    Ve son olarak ana sayfada donma falan oluyor diye okudum oyunlarada etki edermi?
    (NOT:sd karta yükliyecegim oyunları)
  • s.a arkadaşlar

bende bu modelden birtane aldım ama ben vınn ile internete gireceğim.
    elimde turkcellın e177 modeli var

ne yaptıysam bir turlu internete bağlayamadım vınn ile

acaba munkun mu bilen arkadaşlar bi zahmet cevap yazsın bi türlü çözemedim bu işi
  • Arkadaslar clear rom ile kullaniyorum tableti. Kac defa dusurdum yere bisey olmadi. Pili de sukur iyi yani bir gun gidiyor son zamanlarda. Beklemede hemen hemen hic pil harcamiyor. Ayrica bazilari tableti kağnı yapmis burda yok e kitap ce internet icin yeterli diye ama ben modern combat 4 u bitirdim. Nova 3 ve real racing 3 u de oynatiyor rahatlikla. Kullanmayi bilirseniz mukemmel. Bunuda joikuspottan baglandim crystal tabletimden yaziyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim kuzenimde bu tabletten var ekranını kırmış nerde nasıl tamir edilir bi bilgisi olan var mı golddan alınmada faturası falan kayıp nereye yaptırabiliriz
  • yok mu bu konuda yardımcı olacak bir kullanıcı
  • İstanbula gondereksin dostum. Bende golddan aldim. Macrosim yaz google a adresi bul surat kargoyla anlasmalilar. Oraya git gonder. 10 gunden falan da gelir. 70 80 tl maliyeti olur. Sadece ekransa tabi..

• sağolasın istanbuldayım bi golda götüreyim onlarda dediğin yere yönlendirirler galiba macrosime
  • Merhabalar, Bende Ainol Crystal serisinin sonuncusu olan AİNOL NOVO 7 CRYSTAL II almayı düşünüyorum.
    1 ve 2 si arasında özellik farkı nedir ? önerir misiniz?
    olumlu düşünceler olur ise bende aranıza katılacağım sanırım :)
  • BEYLER ACİL TABLET ALMAM GEREKİYOR ARAŞTIRMALARIM SONUCU BU 2 TABLET ARASINDA KALDIM AŞAĞIDA LİNKLERİ VERECEM SİZCE HANGİSİNİ ALMALIYIM HANGİSİ DAHA İYİ LÜTFEN YARDIM

http://www.gold.com.tr/...-inch-beyaz-tablet-pc_u

http://www.istanbulbili...et-pc-fiyati,63487.html

• BEYLER ACİL TABLET ALMAM GEREKİYOR ARAŞTIRMALARIM SONUCU BU 2 TABLET ARASINDA KALDIM AŞAĞIDA LİNKLERİ VERECEM SİZCE HANGİSİNİ ALMALIYIM HANGİSİ DAHA İYİ LÜTFEN YARDIM

http://www.gold.com.tr/tab-evotab-t7-hd-7-inch-beyaz-tablet-pc_u

http://www.istanbulbilisim.com.tr/ainol-novo7-crystal-tablet-pc-fiyati,63487.html

• Yukarı
  • aleti aldıgım günkü gibi, bir kaç oyun kurdum oylece kullanıyorum. Genelde memnum. Tek sıkıntı wifi bağlantısının güçlü yapamaması. Evin içinde Modemle arada 1 duvar varsa tek çizgi gösteriyor. Modeme 50 cm mesafede iki çizgi. Modemin üstüne koyunca tam çekiyor. Bunun bir çaresini bilen varmı arkadaslar?
  • beyler bu tabletle digiturk digiplay izleyebilen varmı?
    ben maçı açıyorum 1-2 dakika içerisinde "maalesef digiturk play durdu" yazısı çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: wickersan

aleti aldıgım günkü gibi, bir kaç oyun kurdum oylece kullanıyorum. Genelde memnum. Tek sıkıntı wifi bağlantısının güçlü yapamaması. Evin içinde Modemle arada 1 duvar varsa tek çizgi gösteriyor. Modeme 50 cm mesafede iki çizgi. Modemin üstüne koyunca tam çekiyor. Bunun bir çaresini bilen varmı arkadaslar?

yok mu bilen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: m044010

beyler bu tabletle digiturk digiplay izleyebilen varmı?
    ben maçı açıyorum 1-2 dakika içerisinde "maalesef digiturk play durdu" yazısı çıkıyor

Sony Xperia Z de aynı hatayı vermişti telefonu açıp kapamak suretiyle düzeldi bilginize...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wickersan

aleti aldıgım günkü gibi, bir kaç oyun kurdum oylece kullanıyorum. Genelde memnum. Tek sıkıntı wifi bağlantısının güçlü yapamaması. Evin içinde Modemle arada 1 duvar varsa tek çizgi gösteriyor. Modeme 50 cm mesafede iki çizgi. Modemin üstüne koyunca tam çekiyor. Bunun bir çaresini bilen varmı arkadaslar?

????
  • nasıl türkçe yapacaz bunu ?

• batch 3 cihaza özel rom nasıl yüklenir jasper rom yüklemek istiyorum hangi batchlerle uyumlu yamıyor yardımcı olabilecek arkadaşlar yardım
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.