Şimdi Ara

Ainol Novo 7 Crystal (ANA KONU, İNCELEME & DESTEK ) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
665
Cevap
7
Favori
36.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: umut-gonzales

crsytali kulanan arkadaşlara çok açık sorucam bu tableti ben film izleme,e-kitap,nette-gezinme ve en fazla 2-3 oyun için istiyorum bunlar için yeterlimi, şarjı ne şekilde ne kadar gider, kötü yanları neler , ucuzcity'den alıcam türkiye garantili yazıyor ama bi sorun çıkarmı ,son zamanlarda aynı fiyatlarda daha iyi bi tablet varmı 300 tl'yi aşmayacak?? bilgilendirirseniz çok iyi olur

Tablet ihtiyaçlarınızı görür, kötü tarafı yok sadece teknolojiye yetişmek mümkün değil o yüzden modeli geçti :)
  • C

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umute. -- 26 Mart 2013; 22:15:11 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Blur

quote:

crsytali kulanan arkadaşlara çok açık sorucam bu tableti ben film izleme,e-kitap,nette-gezinme ve en fazla 2-3 oyun için istiyorum bunlar için yeterlimi, şarjı ne şekilde ne kadar gider, kötü yanları neler , ucuzcity'den alıcam türkiye garantili yazıyor ama bi sorun çıkarmı ,son zamanlarda aynı fiyatlarda daha iyi bi tablet varmı 300 tl'yi aşmayacak?? bilgilendirirseniz çok iyi olur

Tablet ihtiyaçlarınızı görür, kötü tarafı yok sadece teknolojiye yetişmek mümkün değil o yüzden modeli geçti :)

Cevap için saol hocam peki şuan en fazla 350 tlye ne önerirsiniz.

Yurt içi piyasayı takip etmiyorum. Yurt dışı düşünürseniz model çok...

• aramızda bu cihazı kullanan arkadaşlar kılıf olarak öneriniz var mı ?
  • http://www.pandawill.com/ainol-novo-7-crystal-2-quad-core-tablet-pc-7-inch-mva-hd-screen-android-41-8gb-black-p72679.html

Fiyat 95 dolara düşmüş. Şeytan dürtmeye başladı. Bu arada crystal ve crystal 2 arasında ne fark var arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uppermost

http://www.pandawill.com/ainol-novo-7-crystal-2-quad-core-tablet-pc-7-inch-mva-hd-screen-android-41-8gb-black-p72679.html

Fiyat 95 dolara düşmüş. Şeytan dürtmeye başladı. Bu arada crystal ve crystal 2 arasında ne fark var arkadaşlar.

Birisi quadcore birisi dualcore. Cpu ve gpu lar farkli. Detayli bilgim yok. Ben dualcore olani aldim gecen hafta, stock romla kullaniorm oyunlar performansli degil ama zaten o amacla almadigim icin isimi goruyor (web gezinme ve e-kitap okuyucu olarak kullaniyorum).

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu batch3 olayı tam olarak nedir? Ben Ainol'un sitesindeki CM10 yüklemeyi denedim, ilk denemelerde hiçbir değişiklik olmadı tableti nasıl kapattıysam öyle açıldı. Recovery mod zaten mount hataları veriyordu. Birkaç deneme daha yaptım şimdi komple gitti. Sitedeki 1119 1109 yazılımlarını yüklemeyi deniyorum hata verip açılmıyor. Tableti kurtarmanın başka bir yolu var mı? Seri no kısmında şu yazıyor: ....130108G
  • quote:

Orijinalden alıntı: MelihTR

Bu batch3 olayı tam olarak nedir? Ben Ainol'un sitesindeki CM10 yüklemeyi denedim, ilk denemelerde hiçbir değişiklik olmadı tableti nasıl kapattıysam öyle açıldı. Recovery mod zaten mount hataları veriyordu. Birkaç deneme daha yaptım şimdi komple gitti. Sitedeki 1119 1109 yazılımlarını yüklemeyi deniyorum hata verip açılmıyor. Tableti kurtarmanın başka bir yolu var mı? Seri no kısmında şu yazıyor: ....130108G

Gecmis olsun brick etmissin aleti. Slatedroid de unbricking rehberi var. İngilizcen varsa oradakileri yontemleri deneyerek duzeltebilirsin. Yalniz orada yazan bazi islemler birebir olmuyo, bazi asamalarda deneme yanilma ve sans faktoru de isin icine giriyor. Ben cihazimi zor bela duzelttim, tam 1 gunumu sadece buna harcadigimi da belirteyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: what_tha

quote:

Orijinalden alıntı: MelihTR

Bu batch3 olayı tam olarak nedir? Ben Ainol'un sitesindeki CM10 yüklemeyi denedim, ilk denemelerde hiçbir değişiklik olmadı tableti nasıl kapattıysam öyle açıldı. Recovery mod zaten mount hataları veriyordu. Birkaç deneme daha yaptım şimdi komple gitti. Sitedeki 1119 1109 yazılımlarını yüklemeyi deniyorum hata verip açılmıyor. Tableti kurtarmanın başka bir yolu var mı? Seri no kısmında şu yazıyor: ....130108G

Gecmis olsun brick etmissin aleti. Slatedroid de unbricking rehberi var. İngilizcen varsa oradakileri yontemleri deneyerek duzeltebilirsin. Yalniz orada yazan bazi islemler birebir olmuyo, bazi asamalarda deneme yanilma ve sans faktoru de isin icine giriyor. Ben cihazimi zor bela duzelttim, tam 1 gunumu sadece buna harcadigimi da belirteyim.

Ainol Türkiye teknik servis bölümüne problemi ilettim, çözülmesini istedim. Çünkü sitelerinde uyarı yok, direkt model adıyla yazılıma link vermişler, yeni seri tabletleri göz göre göre açılamaz duruma getirtiyorlar Benim tablet Gold bilgisayardan alınan garantili durumda. Yeni seri tablet alan arkadaşlar Ainol Türkiye 'nin link verdiği ROM 'ları yüklemeyi denemeyin !!!

• Evet ben de oradaki firmware i yuklerken brick ettim ve firmaya ulastigimda ucretli destek verebileceklerini soylediler (benim cihaz cinden geldi ama). Neticede ben de kendi imkanlarimla hallettim bi sekilde. Eger sizinki garantiliyse servise yollayin tabiki.

• quote:

Orijinalden alıntı: losttime35

http://www.buyincoins.com/new_en/details/7-ainol-novo-7-crystal-quad-core-android-4-1-tablet-pc-8gb-1gb-ram-wifi-camera-product-26923.html

arkdsalar bu ürünü kullanan varsa yorumlayabilir mi? fiyatı cok uygun geldi bana...

İşlemci ATM 7029 Quad Core yazıyor. Bu konu hakkında aşağıdaki uyarı yapılmış ve bu işlemci 4 çekirdek olmasına rağmen tavsiye edilmemiş:

http://forum.donanimhaber.com/m_70186305/tm.htm

• merhaba arkadaşlar bu tableti almayı dşünüyorum tavsiye edermisiniz çok sıkıntısı yok bildiğim kadarıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: swingest

merhaba arkadaşlar bu tableti almayı dşünüyorum tavsiye edermisiniz çok sıkıntısı yok bildiğim kadarıyla

Hocam sizin nasil kullanacaginiza ve ihtiyaciniza gore degisir. Cihazin stok yazilimi cok iyi degil, crystal clear romuyla kullanirsaniz cihaz kendini buluyor. Wifi aktifken cihaz biraz isinabiliyor ve pil tuketimi hizlaniyor. Ben e kitap okuma, webde ve sosyal aglarda gezinme amacli kullaniyorum. Arada eglencelik ufak oyunlar da oynuyorum. Boyut olarak ozellikle kitap okuma amacina cok iyi hizme ediyor ancak webde gezinme icin 7 inc bana ufak geldi.

Fiyatini dusunurseniz (yurtdisi sitelerde 95 dolar civari) gayet makul bir cihaz.

• teşekkr ederm alırsam şu dediğin rom u yükleme işini tekrar sorarım sana :)
  • ekranı çok güzel ama arka kamera yokmuş. gözümden düştü.
  • Bende satın aldım bic'ten bakalım ne zaman gelicek
  • crystal'ime 4.2.2 rom yükledim, forumda göremedim paylaşayım istedim.

http://www.slatedroid.com/topic/41510-rom-cyanogenmod-101-for-elf-ii-aurora-ii-crystal-flame-fire-2013-04-12/
  • quote:

Orijinalden alıntı: grot

crystal'ime 4.2.2 rom yükledim, forumda göremedim paylaşayım istedim.

http://www.slatedroid.com/topic/41510-rom-cyanogenmod-101-for-elf-ii-aurora-ii-crystal-flame-fire-2013-04-12/

tarih e bakılırsa batch 3 ler için herhalde bu rom paylaşım için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: swingest

quote:

Orijinalden alıntı: grot

crystal'ime 4.2.2 rom yükledim, forumda göremedim paylaşayım istedim.

tarih e bakılırsa batch 3 ler için herhalde bu rom paylaşım için teşekkürler

benimki batch 1 batch 3 uyumlu bilmiyorum ama son rom olduğu ve özel bir uyarı olmadığı için uygundur diye düşünüyorum

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.