Şimdi Ara

Ainol Novo 7 Crystal (ANA KONU, İNCELEME & DESTEK ) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
665
Cevap
7
Favori
36.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: m044010

quote:

Orijinalden alıntı: PlayMakers

Onlari apk seklinde yukledim ama , cok saglam 5 6 tane oyunu da playden indirdigim halde , oyuna girdikten sonra cihaziniz uyumlu degildir uyarisi aldim , alacaklarin aklinda olsun , bir cok uygulama cihazla uyumlu degil , geri vermekle ugrasmicam ama bu sekilde olcagini da bilsem en bastan almazdim.

aynen ya bin pişman oldum bende aldığıma,
    birçok uygulama yüklenmiyor. "bu öğe cihazla uyumlu değil" yazıyor birçok uygulamada.

valla ben hb den aldım elf2,
    elf2 nin wifi si kendi kendini kapatıyordu,
    30 gün olmadan arızalandığı için geri yolladım 1 ay sonra nihayet geldi cihazım, ama o ne aynı cihazı olduğu gibi yollamışlar
    tekrar yolladım servise, (arada hepsi burada ile yazışmaları telefonlar geçen zaman sinir bozukluklarını yazmıyorum bile)
    neyse 2. kere aynı ürünü yolladılar tekrar. iyice sinirlendim paramamı yanayım harcadığım vaktemi bilemedim.
    bu sefer ainol servisi aradım sağlolsun yardımcı oldular. hüseyin bey var ilgilendi ilgilenmesine ama
    oda elf 2 yerine bu tableti Crystal yolladı sıfır.

ama bu tablette önceki tablette yükleyebildiğim birçok uygulama yüklenemiyor, apk ile bazıları çözüm oldu ama maalesef bazıları olmadı.

geçen hafta ekranda çıkan garip çizgiler ve bu uygulama yükleme sorunu için tekrar yolladım servise
    saolsunlar benim dediğim programlar yerine müdaillerini yükleyip 8,5 tl de kargo parası ödedip bana yollamışlar tableti tekrar.
    benim aklım kesmiyordu ya onları yüklemek gidiş geliş 15 tl daha kargo parası ödeyip yükletmiş olduk onları.
    ben angry bird yüklenmiyor dedim olar onunyerine başka 2 oyun yüklemiş yollamışlar

sözün özü kardeşim çöpe atacak paranız varsa hali hazırda bu tablet tam size göre.

ben çöpe attım, parasını geçtim harcadığım vakit ve sinir bozukluklarım cabası,
    bileydim böyle olacak kesinlikle almazdım bu aleti ve bu markayı.

haydaa tam benlik cihaz derken oyunları çalıştırmıyor felan canım sıkıldı şimdi sizdeki cyrstal modelimi

flame dede aynı sıkıntılar varmı acaba

• arkadaşlar bu cihaza gerçekden oyun yüklenmiyormu ya
  • Yüklenmez olurmu.Ama bazı oyunlarda uyumsuzluk var.Bu bütün çin tabletlerde var.Eğer nexus 7 gibi veya samsung, sony tabletler almıyorsan bütün çin tabletlerde uyum sorunu var.Ben onlarca oyun yükledim sorunsuz ama bazı oyunlarda uyumsuzluk oluyor.Onlarından bazılarınıda dışarıdan halloluyor.3 adet tableti kullanmış ve birçok tableti görmüş biri olarak şunu söylim fiyat performans olarak baya iyi bi tablet.Sadece şunu söylim wifi çekimi zayıf.Eğer 2-3 oda ileriden falan bağlanacaksan biraz sıkıntı olur.
  • Bazı oyunlarda uyumsuzluk var.Ama bu sorun bütün çinli tabletlerde var.Zannetmeki öbürlerinde bu sorun yok.Onlarca oyun yükledim sıkıntısız.Şunu söylim fiyat performans olarak iyi bi tablet.Sadece şunu söylim wifi çekimi zayıf.Eğer 2-3 odadan ileriden bağlanacaksan biraz sıkıntı olur.
  • Denediğim(Çalışan) oyunlar:
    Most wanted,
    Saints row,
    dead trigger,
    Call of duty black ops
    GTA 3
    Wild blood

Denediğim(Çalışmayan) oyunlar:
    Modern combat 4 ( yeni sürümü belki çalışır)
  • quote:

Orijinalden alıntı: benv3kendim

Denediğim(Çalışan) oyunlar:
    Most wanted,
    Saints row,
    dead trigger,
    Call of duty black ops
    GTA 3
    Wild blood

Denediğim(Çalışmayan) oyunlar:
    Modern combat 4 ( yeni sürümü belki çalışır)

Modern combat 4 ü ben apk olarak yükledim ve oynadım. Tablet çok başarılı ben kendimden sonra 3 arkadaşıma daha aldım hepsi çok memnun. Tavsiye ederim.

• Ben çinden aldım Crystal'i, herhangi bir sorun yaşamadım, Android 4.1.1 ile geldi, orijinal romda Türkçe mevcut, sadece ilk açılışta seçmek gerekiyor, market ile ilgili bir sorun yaşamadım, wifi gayet iyi, iki oda yandan bile rahatlıkla bağlanıyorum. Kutu içeriğinde çıkan şarj aletinde Ainol yazmıyor, yani sizinkilerde de bir sıkıntı yok, orijinal fabrikasından gelenlerde de yazmıyor, Elf ile karıştırmayın, eski cihazlarda yazıyor olabilir. Yanında ayrıca OTG (On the Go USB) kablosu, kulaklık ve usb kablosu geldi, cihazın en iyi yanı usb ile şarj olması, bir çok modelde usb şarj olayı yok. Ayrıca cihaz 1 sene Ainol garantisi ile geldi.

Ayrıca şunu belirtmek isterim, bu tabletin işlemci çipi Amlogic olmasına karşın, Google Nexus S çipset kullanıyor, Gnu/Linux sistemlerde cihaz bağlı iken sistem bilgisi alınırsa görülebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burasibaska -- 28 Ocak 2013; 12:18:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teyzen nevfik

@ParadoxL : şu linkteki dosyanın içindekileri sd kartın ana dizinine çıkart.
    http://www.mediafire.com/?9cii8nsmypvgzdp
    sonra tableti kapat.tableti şarja tak ve tamamen şarj olduğundan emin olacak kadar süre sonra ses kısma tuşuna basılı tut ve power tuşuna basarak tableti recovery modda aç.clockwork modda açacak tabletini.advanced sekmesine gel power tuşuyla giriş yap ve delete batterystats deyip tableti reboot et.tableti boot ederken batterystats bin'i doğru şekilde tabletine yazacak sistem. en basit ve sağlıklı mantığı bu bence. ancak istersen googleplay'de bazı programlar da var herhangi bir tanesini kullanabilirsin.misal şu
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nema.batterycalibration&feature=search_result
    @Bacaran rom atmadan evvel istersen titaniumla yedek alabilirsin uygulamalarını.ya da yukarıda paylaştığım cwm ile tüm sistemin yedeğini alabilirsin.pil konusunda da şunu uygulaman gerekiyor rom değiştirmek istemiyorsan :
    tableti root et(http://www.mediafire.com/?zq0a112a1m216bv indir ve hafıza kartına at sonra da tableti recovery modda açıp update from ext seçeneğinden bu dosyayı seç ve reboot et tableti.tabletin artık rootlu sonra googleplayden terminal emülatörü kur.terminal emülatörünü aç su yazıp enterla.
    echo B8 > /sys/devices/i2c-2/2-0034/axp20_reg yazıp enterla
    echo B820 > /sys/devices/i2c-2/2-0034/axp20_reg yazıp enterla
    tableti reboot et %5 olarak görünce tabletişarj et .

Hocam anca hafıza kartı geldi ve denedim ama permission denied hatası verdi sebebi ne ola ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: Bacaran

quote:

@ParadoxL : şu linkteki dosyanın içindekileri sd kartın ana dizinine çıkart.
    http://www.mediafire.com/?9cii8nsmypvgzdp
    sonra tableti kapat.tableti şarja tak ve tamamen şarj olduğundan emin olacak kadar süre sonra ses kısma tuşuna basılı tut ve power tuşuna basarak tableti recovery modda aç.clockwork modda açacak tabletini.advanced sekmesine gel power tuşuyla giriş yap ve delete batterystats deyip tableti reboot et.tableti boot ederken batterystats bin'i doğru şekilde tabletine yazacak sistem. en basit ve sağlıklı mantığı bu bence. ancak istersen googleplay'de bazı programlar da var herhangi bir tanesini kullanabilirsin.misal şu
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nema.batterycalibration&feature=search_result
    @Bacaran rom atmadan evvel istersen titaniumla yedek alabilirsin uygulamalarını.ya da yukarıda paylaştığım cwm ile tüm sistemin yedeğini alabilirsin.pil konusunda da şunu uygulaman gerekiyor rom değiştirmek istemiyorsan :
    tableti root et(http://www.mediafire.com/?zq0a112a1m216bv indir ve hafıza kartına at sonra da tableti recovery modda açıp update from ext seçeneğinden bu dosyayı seç ve reboot et tableti.tabletin artık rootlu sonra googleplayden terminal emülatörü kur.terminal emülatörünü aç su yazıp enterla.
    echo B8 > /sys/devices/i2c-2/2-0034/axp20_reg yazıp enterla
    echo B820 > /sys/devices/i2c-2/2-0034/axp20_reg yazıp enterla
    tableti reboot et %5 olarak görünce tabletişarj et .

Hocam anca hafıza kartı geldi ve denedim ama permission denied hatası verdi sebebi ne ola ki?

tabletin rootlu değilse permission denied hatası alırsın hocam

• quote:

Hocam iki tane terminal emülator varmış diğerinden root için izin istedi iilkini değil ikinciyi seçecekmişim :) Şimdi oldu, sizi bulmuşken son custom romlardan hangisni tavsiye edersiniz,

birde baştan ntfs ile formatladım kartı içeriden gördü ama root yapmak için başlangıçta görmedi fat32'ye çevirdim bunun başka bir yöntemi var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bacaran -- 28 Ocak 2013; 23:15:56 >
  • quote:

quote:

Hocam iki tane terminal emülator varmış diğerinden root için izin istedi iilkini değil ikinciyi seçecekmişim :) Şimdi oldu, sizi bulmuşken son custom romlardan hangisni tavsiye edersiniz,

birde baştan ntfs ile formatladım kartı içeriden gördü ama root yapmak için başlangıçta görmedi fat32'ye çevirdim bunun başka bir yöntemi var mıdır?

hocam fat 32 daha genel bir formattır,ntfs ise ağırlıklı olarak windows tabanlı sistemlerde kullanılır.fat 32 nin tek dezavantajı 4gb üstü dosyaları kopyalayamaması.henüz denemedim ama ext2/ ext3 ve ext 4 leri tanıyacağını düşünüyorum.bu formata formatlarsanız(bilmece gibi oldu) görecektir linuxle bağları olduğu için androidin.tabi denemeden bilemeyiz denemek lazım.

custom romlardan crystal clear v 1.6 yı tavsiye ederim şu anda geliştiricisi epey uğraşıyor diğer romlardan daha güncel ve başarılı konusu
    burada

• quote:

quote:

quote:

hocam fat 32 daha genel bir formattır,ntfs ise ağırlıklı olarak windows tabanlı sistemlerde kullanılır.fat 32 nin tek dezavantajı 4gb üstü dosyaları kopyalayamaması.henüz denemedim ama ext2/ ext3 ve ext 4 leri tanıyacağını düşünüyorum.bu formata formatlarsanız(bilmece gibi oldu) görecektir linuxle bağları olduğu için androidin.tabi denemeden bilemeyiz denemek lazım.

custom romlardan crystal clear v 1.6 yı tavsiye ederim şu anda geliştiricisi epey uğraşıyor diğer romlardan daha güncel ve başarılı konusu
    burada

ext2/ext3 .vs ile 4 gb üstü dosyaları atabiliyor muyuz?

• quote:

quote:

quote:

quote:

burada

ext2/ext3 .vs ile 4 gb üstü dosyaları atabiliyor muyuz?

evet hocam fat32deki gibi sınırlaması yok 4 gb diye.

• Arkadaşlar ben sistem yedeği almak istiyorum. Fakat ses kısma tuşu ve power tuşuna basılı tuttuğum zaman android system recovery (e3) menüsü açılıyor ama backup yada benzeri bir şey yok sadece update ve wipe seçenekleri var. Daha önceki sayfalarda 4mb. bir dosya verilmiş onuda denedim oda işe yaramadı.
    Şu resmi rom diye ordalarda dolanan android 4.1.1 - 1119 u denemek istiyorum. Tabletin dokunmatiğinden memnun değilim aslında hassas ama biraz agresif hassas, daha önce ainol elf kullandığım için onunki buna göre daha stabildi.
    Tablet hakkında

android sürümü
    4.1.1
    Çekirdek sürümü
    3.0.8-gcda87f3-dirty
    chengan.tan@droid07-sz))
    #10 SMP PREEMPT
    Derleme numarası
    20121218

SN
    NOVO7CRYSTAL121208G21048
  • quote:

Orijinalden alıntı: benv3kendim

Arkadaşlar ben sistem yedeği almak istiyorum. Fakat ses kısma tuşu ve power tuşuna basılı tuttuğum zaman android system recovery (e3) menüsü açılıyor ama backup yada benzeri bir şey yok sadece update ve wipe seçenekleri var. Daha önceki sayfalarda 4mb. bir dosya verilmiş onuda denedim oda işe yaramadı.
    Şu resmi rom diye ordalarda dolanan android 4.1.1 - 1119 u denemek istiyorum. Tabletin dokunmatiğinden memnun değilim aslında hassas ama biraz agresif hassas, daha önce ainol elf kullandığım için onunki buna göre daha stabildi.
    Tablet hakkında

android sürümü
    4.1.1
    Çekirdek sürümü
    3.0.8-gcda87f3-dirty
    chengan.tan@droid07-sz))
    #10 SMP PREEMPT
    Derleme numarası
    20121218

SN
    NOVO7CRYSTAL121208G21048

Tabletin batch 3 olarak adlandırılan seriden.Sakın bir değişiklik yapma elinde patlar tablet benden söylemesi.senin romun 1109 vb romlardan daha güncel zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teyzen nevfik -- 29 Ocak 2013; 20:00:54 >

• Aynen bende az önce kurcaladım bu batch3 olayını görünce biraz daha bekleyeyim dedim :d
  • yok arkadaslar ben yukledim yeni rom da clear rom v1.6 yuklenmiyor soulgem yukledim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakkirazli

yok arkadaslar ben yukledim yeni rom da clear rom v1.6 yuklenmiyor soulgem yukledim..

Tabletiniz hangi seriden? kasasının arkasındaki numarayı ve tablet hakkındaki bölümündekileri paylaşır mısınız rica etsem?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: burakkirazli

yok arkadaslar ben yukledim yeni rom da clear rom v1.6 yuklenmiyor soulgem yukledim..

Tabletiniz hangi seriden? kasasının arkasındaki numarayı ve tablet hakkındaki bölümündekileri paylaşır mısınız rica etsem?

Arkadasin ustteki verdigi bilgilerle ayni ama kasada yazan farkli benim sn A 120908G00817
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.