Şimdi Ara

Ainol Novo 7 Crystal (ANA KONU, İNCELEME & DESTEK ) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
665
Cevap
7
Favori
36.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben flame kullanıcısıyım hediye olarak crystal aldım cihaz ana ekranda sensörle dönmüyor ayarlar menüsü filanda farklı galiba phablet mod dedikleri bu. bunu düzeltmenin bir yolu var mı? rom ile muhakkak değişecektir önerdiğiniz rom nedir şu anda üzerinde 20120912 rom yüklü bu phablet olayını düzeltip hediye etmek istiyorum yardımlarınız için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9008

merhaba arkadaşlar ben flame kullanıcısıyım hediye olarak crystal aldım cihaz ana ekranda sensörle dönmüyor ayarlar menüsü filanda farklı galiba phablet mod dedikleri bu. bunu düzeltmenin bir yolu var mı? rom ile muhakkak değişecektir önerdiğiniz rom nedir şu anda üzerinde 20120912 rom yüklü bu phablet olayını düzeltip hediye etmek istiyorum yardımlarınız için teşekkürler.

rom'a gerek yok yandex shell kur yeterli olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bacaran

quote:

merhaba arkadaşlar ben flame kullanıcısıyım hediye olarak crystal aldım cihaz ana ekranda sensörle dönmüyor ayarlar menüsü filanda farklı galiba phablet mod dedikleri bu. bunu düzeltmenin bir yolu var mı? rom ile muhakkak değişecektir önerdiğiniz rom nedir şu anda üzerinde 20120912 rom yüklü bu phablet olayını düzeltip hediye etmek istiyorum yardımlarınız için teşekkürler.

rom'a gerek yok yandex shell kur yeterli olacaktır.

cevabınız için teşekkürler normal tablet görünümü elde edemez miyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düzenleyerek yapabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bacaran

Düzenleyerek yapabilirsin

Teşekkürler, Peki nasıl :-) ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yandex shell ayarlarının içinden kurarsanız kurcalayarak yapabilirsiniz.
  • arkadaşlar ben polypad 8216 HD tablet aldım cihaz süper fakat pilin çok az gitmesi max.3 saat canımı çok sıktı bu cihazın pil süresi nedir lütfen tecrbe eden arkadaşlar cevaplasın.
  • yandex shell kurdum ama benim istediğim bu değil flame aurora vs deki gibi tablet görünümü istiyorum nexus 7 ile yarışacaz diye saçmalamışlar bunun çözümü yok mu istediğim görüntüyü sağlayan rom yok mu arkadaşlar?
  • quote:

yandex shell kurdum ama benim istediğim bu değil flame aurora vs deki gibi tablet görünümü istiyorum nexus 7 ile yarışacaz diye saçmalamışlar bunun çözümü yok mu istediğim görüntüyü sağlayan rom yok mu arkadaşlar?

bir de apex launcher deneyin derim. onu da öneren çok oldu. ben tableti türkiye garantili aldım ve hiçbir launcher yüklemeden yatay dikey kullanabiliyorum. eğer baktınız olmuyor garantiliyse ve zamanınız varsa gönderin garantisi bozulmadan kendileri rom atıp bir ayar çeksinler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasarcan

arkadaşlar ben polypad 8216 HD tablet aldım cihaz süper fakat pilin çok az gitmesi max.3 saat canımı çok sıktı bu cihazın pil süresi nedir lütfen tecrbe eden arkadaşlar cevaplasın.

hocam crystal'in de pil performansı çok tatmin edici değil. 3700 mAh pil var ve yoğun kullanımda 2-3 saatte bitiyor. önerim Ainol Novo7 Flame'e bakmanız
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertcnoz

quote:

yandex shell kurdum ama benim istediğim bu değil flame aurora vs deki gibi tablet görünümü istiyorum nexus 7 ile yarışacaz diye saçmalamışlar bunun çözümü yok mu istediğim görüntüyü sağlayan rom yok mu arkadaşlar?

bir de apex launcher deneyin derim. onu da öneren çok oldu. ben tableti türkiye garantili aldım ve hiçbir launcher yüklemeden yatay dikey kullanabiliyorum. eğer baktınız olmuyor garantiliyse ve zamanınız varsa gönderin garantisi bozulmadan kendileri rom atıp bir ayar çeksinler.

Tesekkurler cevabiniz icin, dun arastirdim biraz, nova launcher kurdum o da ana ekranda donme sağliyor ama yine tablet mod degil menu ustte cikiyor tr garantili ama servise pek guvenmiyorum Türkiyedeki servislerd çalışan elemanlar teknolojiden bi haber oluyor ezberlemisler sorun ne derseniz deyin aynı şeyi soyluyorlar "şu romu kurun"

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yasarcan

arkadaşlar ben polypad 8216 HD tablet aldım cihaz süper fakat pilin çok az gitmesi max.3 saat canımı çok sıktı bu cihazın pil süresi nedir lütfen tecrbe eden arkadaşlar cevaplasın.

hocam crystal'in de pil performansı çok tatmin edici değil. 3700 mAh pil var ve yoğun kullanımda 2-3 saatte bitiyor. önerim Ainol Novo7 Flame'e bakmanız

cevabınız için teşekkür ederim, en güzeli samsung galaxy tab 2 7 almak sanırım veya google nexus
  • quote:

quote:

quote:

Tesekkurler cevabiniz icin, dun arastirdim biraz, nova launcher kurdum o da ana ekranda donme sağliyor ama yine tablet mod degil menu ustte cikiyor tr garantili ama servise pek guvenmiyorum Türkiyedeki servislerd çalışan elemanlar teknolojiden bi haber oluyor ezberlemisler sorun ne derseniz deyin aynı şeyi soyluyorlar "şu romu kurun"

katılıyorum ve türkiye distribitörü olan firmanın şu anda bizden fazla bilgisi olduğunu da sanmıyorum fakat ürün neticesinde çin yapımı bir ürün. çok dikkatli kullanıyorum düşürmek bir yana masaya bile yavaş yavaş koyuyorum. kurabiye gibi dağılabilecek bir tablet bu yüzden garanti dışı kalmasındansa onların elinden geçmesini tercih ederdim ben

• Rom kurmaktan bu kadar korkmayın arkadaşlar tabletin canına okudum kaç sefer hala sorunsuz kullanıyorum.Düşürüp kırmadığınız,üzerine su dökmediğiniz müddetçe çözümsüz sorun yaşamazsınız yazılımsal olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teyzen nevfik

Rom kurmaktan bu kadar korkmayın arkadaşlar tabletin canına okudum kaç sefer hala sorunsuz kullanıyorum.Düşürüp kırmadığınız,üzerine su dökmediğiniz müddetçe çözümsüz sorun yaşamazsınız yazılımsal olarak.

Romdan korkmuyorum ancak yükleyecek rom bulamadim yukarda sordum cevap yok ben flame kullanicisiyim flamede istemediginiz kadar rom var ama crystal icin bi tane rom lnki yok rom onerinizi ve link bekliyorum tesekkurler :-)

• Crystal İçin Tüm Romlar ;burada

ben soulgem kullanıyorum pili çok harcıyor ama bende hep uykuda çok az kullanıyorum 9 gün gitti şarjı. Rom stabil.Tavsiye
    En kısa zamandada clear romu denerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirgumussoy -- 23 Ocak 2013; 18:34:18 >
  • arkadaşlar ben bu tabletin sayfasını ve adını kendi sitesinde göremedim, mesela elf modeli wizard diye geçiyordu kendi sitesinde acaba bununda bi kod adı falan mı var?
  • Bu tabletten çocuklara aldım kullanım esnasında çok ısınıyor özellikle oyun oynarken.
    Yazılımla düzelirmi? Bu konuda tecrübesi olanlardan bilgi rica ediyorum.
  • arkadaşlar artes d712 modeli ile karşılaştırma yaptıgımızda hangi modeli daha iyi sebebleriyle yazar mısınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayMakers

Onlari apk seklinde yukledim ama , cok saglam 5 6 tane oyunu da playden indirdigim halde , oyuna girdikten sonra cihaziniz uyumlu degildir uyarisi aldim , alacaklarin aklinda olsun , bir cok uygulama cihazla uyumlu degil , geri vermekle ugrasmicam ama bu sekilde olcagini da bilsem en bastan almazdim.

aynen ya bin pişman oldum bende aldığıma,
    birçok uygulama yüklenmiyor. "bu öğe cihazla uyumlu değil" yazıyor birçok uygulamada.

valla ben hb den aldım elf2,
    elf2 nin wifi si kendi kendini kapatıyordu,
    30 gün olmadan arızalandığı için geri yolladım 1 ay sonra nihayet geldi cihazım, ama o ne aynı cihazı olduğu gibi yollamışlar
    tekrar yolladım servise, (arada hepsi burada ile yazışmaları telefonlar geçen zaman sinir bozukluklarını yazmıyorum bile)
    neyse 2. kere aynı ürünü yolladılar tekrar. iyice sinirlendim paramamı yanayım harcadığım vaktemi bilemedim.
    bu sefer ainol servisi aradım sağlolsun yardımcı oldular. hüseyin bey var ilgilendi ilgilenmesine ama
    oda elf 2 yerine bu tableti Crystal yolladı sıfır.

ama bu tablette önceki tablette yükleyebildiğim birçok uygulama yüklenemiyor, apk ile bazıları çözüm oldu ama maalesef bazıları olmadı.

geçen hafta ekranda çıkan garip çizgiler ve bu uygulama yükleme sorunu için tekrar yolladım servise
    saolsunlar benim dediğim programlar yerine müdaillerini yükleyip 8,5 tl de kargo parası ödedip bana yollamışlar tableti tekrar.
    benim aklım kesmiyordu ya onları yüklemek gidiş geliş 15 tl daha kargo parası ödeyip yükletmiş olduk onları.
    ben angry bird yüklenmiyor dedim olar onunyerine başka 2 oyun yüklemiş yollamışlar

sözün özü kardeşim çöpe atacak paranız varsa hali hazırda bu tablet tam size göre.

ben çöpe attım, parasını geçtim harcadığım vakit ve sinir bozukluklarım cabası,
    bileydim böyle olacak kesinlikle almazdım bu aleti ve bu markayı.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.