Şimdi Ara

Ainol Novo 7 Crystal (ANA KONU, İNCELEME & DESTEK ) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
665
Cevap
7
Favori
36.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: teyzen nevfik

@Bacaran,eyvallah
    1-içindeki hesabının güvenliğini sağlamak için şifreni değiştirebilirsin.Böylece eski şifre ile login olamayacak tableti eline geçiren teknik servis personeli.
    2-Harici sd kartına rom ve gerekiyorsa gapps dosyasını at.Tableti kapat.Ses kısma+power tuşuna bas.Recovery menü açılacak.Önce factory reset,wipe cache,wipe media yap sırayla.Sonrasında update from ext seçeneğini seçip önce romu sonra da gapps paketini yükle ve reboot et.

video olarak buradan görebilirsin :

Konunun Ucu Bucağı Kaçmış Soul Gem Rom Özellikleri Ne Acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ParadoxL

quote:

@Bacaran,eyvallah
    1-içindeki hesabının güvenliğini sağlamak için şifreni değiştirebilirsin.Böylece eski şifre ile login olamayacak tableti eline geçiren teknik servis personeli.
    2-Harici sd kartına rom ve gerekiyorsa gapps dosyasını at.Tableti kapat.Ses kısma+power tuşuna bas.Recovery menü açılacak.Önce factory reset,wipe cache,wipe media yap sırayla.Sonrasında update from ext seçeneğini seçip önce romu sonra da gapps paketini yükle ve reboot et.

Paylaştığım video örnek bir kurulum videosudur:
    detaylı özellikler
    soulgem :http://www.slatedroid.com/topic/39229-rom-soulgem/
    crystal clear:http://www.slatedroid.com/topic/42375-rom-crystal-clear-by-fuser-invent/

crystal clear daha güncel,stabil,başarılı ve eklentisi bol bir rom.tavsiye ettiğim budur.

iki romun da ortak özellikleri şunlar özet olarak:
    tablet arayüzü
    yatay modda launcher kullanımı
    nexus 7 olarak marketi tanıması(böylece uygulama uyumsuzluk sorunlarının azaltılmış olması)
    gereksiz çince uygulamaları kaldırmış olması

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ParadoxL

quote:

@Bacaran,eyvallah

Paylaştığım video örnek bir kurulum videosudur:
    detaylı özellikler
    soulgem :http://www.slatedroid.com/topic/39229-rom-soulgem/
    crystal clear:http://www.slatedroid.com/topic/42375-rom-crystal-clear-by-fuser-invent/

crystal clear daha güncel,stabil,başarılı ve eklentisi bol bir rom.tavsiye ettiğim budur.

iki romun da ortak özellikleri şunlar özet olarak:
    tablet arayüzü
    yatay modda launcher kullanımı
    nexus 7 olarak marketi tanıması(böylece uygulama uyumsuzluk sorunlarının azaltılmış olması)
    gereksiz çince uygulamaları kaldırmış olması

Soul Gem Rom Yükledim Hocam Şarjı Çok Yiyo Ama İyi Yine

• pil kalibrasyonu yapmanı tavsiye ederim custom rom yükledikten sonra.sorununa çözüm olacaktır diye düşünüyorum.
  • Yanibasimda diyebilirim ayni odadayiz.
  • quote:

pil kalibrasyonu yapmanı tavsiye ederim custom rom yükledikten sonra.sorununa çözüm olacaktır diye düşünüyorum.

Baktımda İnternette Sadece Telefonlar için anlatım var bi anlatırmısın ?
  • Arkadaşlar bende ainol elf vardı, ekranı kırıldı. Crystal almak istiyorum şimdi en hızlı ve güvenli nereden alabilirim. Gold bilgisayar iyi gibi önerirmisiniz gold bilgisayarı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: benv3kendim

Arkadaşlar bende ainol elf vardı, ekranı kırıldı. Crystal almak istiyorum şimdi en hızlı ve güvenli nereden alabilirim. Gold bilgisayar iyi gibi önerirmisiniz gold bilgisayarı

Ben golddan aldım.2 günde gelmişti.Stokta var diyorsa alabilirsin.Birde sattığı malın arkasında duruyor.Bundan önce aldığım tableti beğenmedim 1 hafta içinde para iadesi yaptılar.

• @teyzen nevfik teşekkürler :)

Arkadaşlar benim pil göstergesi bozulmuş onun için şarjın ne kadar gideceği belli olmuyor ainol servisi aradım yazılımsal bir sorun dediler, getirin düzeltelim dediler bende ben düzeltirim gerek yok dedim, root olmanız gerekiyor dedi yukarıdaki romu deneyeceğim ama ideos x5'e bile atmadım romu yıllardır aynı kullanıyorum bilmediğim bazı noktalar var;

öncelikle sistemin yedeğini titanium backup ile mi alacağız gene?
    içindeki datalar oyunalr gidecek mi yani bir bakıma format mı atmış oluyor bu romu yükleyince?
  • Sağolun aldım gitti. Gelince imzamı güncellerim.

• @ParadoxL : şu linkteki dosyanın içindekileri sd kartın ana dizinine çıkart.
    http://www.mediafire.com/?9cii8nsmypvgzdp
    sonra tableti kapat.tableti şarja tak ve tamamen şarj olduğundan emin olacak kadar süre sonra ses kısma tuşuna basılı tut ve power tuşuna basarak tableti recovery modda aç.clockwork modda açacak tabletini.advanced sekmesine gel power tuşuyla giriş yap ve delete batterystats deyip tableti reboot et.tableti boot ederken batterystats bin'i doğru şekilde tabletine yazacak sistem. en basit ve sağlıklı mantığı bu bence. ancak istersen googleplay'de bazı programlar da var herhangi bir tanesini kullanabilirsin.misal şu
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nema.batterycalibration&feature=search_result
    @Bacaran rom atmadan evvel istersen titaniumla yedek alabilirsin uygulamalarını.ya da yukarıda paylaştığım cwm ile tüm sistemin yedeğini alabilirsin.pil konusunda da şunu uygulaman gerekiyor rom değiştirmek istemiyorsan :
    tableti root et(http://www.mediafire.com/?zq0a112a1m216bv indir ve hafıza kartına at sonra da tableti recovery modda açıp update from ext seçeneğinden bu dosyayı seç ve reboot et tableti.tabletin artık rootlu sonra googleplayden terminal emülatörü kur.terminal emülatörünü aç su yazıp enterla.
    echo B8 > /sys/devices/i2c-2/2-0034/axp20_reg yazıp enterla
    echo B820 > /sys/devices/i2c-2/2-0034/axp20_reg yazıp enterla
    tableti reboot et %5 olarak görünce tabletişarj et .

• Eyvallah hocam önce bir bunu deneyeyim bakalım, yalnız bunu zip'den çıkartıp mı gösteriyoruz klasor halinde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bacaran

Eyvallah hocam önce bir bunu deneyeyim bakalım, yalnız bunu zip'den çıkartıp mı gösteriyoruz klasor halinde?

yok root dosyasını direkt zipli haliyle sd kartın ana dizinine atıyorsun
  • Arkadaslar bende gold bılgısayardan ainol novo 7 crystal almayı dusunuyorum tavsıye edermsınız ? cihazın eksileri nelerdir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kriger

Arkadaslar bende gold bılgısayardan ainol novo 7 crystal almayı dusunuyorum tavsıye edermsınız ? cihazın eksileri nelerdir ?

En büyük eksisi wifi çekimi zayıf.onun dışında aynı fiyat aralığındaki tabletlerden hiç bir eksiği yok.Ama fazlalığı var.

• Birde bütün çinli tabletlerde olduğu gibi google playdaki bazı uygulamalarda uyumsuzluk var.Ama dışarıdan hepsi olmasada çoğunu halledebiliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: acemi nefer

quote:

Arkadaslar bende gold bılgısayardan ainol novo 7 crystal almayı dusunuyorum tavsıye edermsınız ? cihazın eksileri nelerdir ?

En büyük eksisi wifi çekimi zayıf.onun dışında aynı fiyat aralığındaki tabletlerden hiç bir eksiği yok.Ama fazlalığı var.

hadı ya wifisi kötumu :S benım odada var kablosuz ınternet 1 metre uzagından baglanıcam yınede sorun lurmu ?
  • quote:

quote:

quote:

hadı ya wifisi kötumu :S benım odada var kablosuz ınternet 1 metre uzagından baglanıcam yınede sorun lurmu ?

O kadarda değil.eğer 2 oda falan olursa problem.Aynı odada problem olmaz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

O kadarda değil.eğer 2 oda falan olursa problem.Aynı odada problem olmaz.

peki whatsapp yuklenıyomu hocam ?

• piyasa da o kdr çok tablet pc markası oldu ki :) teknoloji olarak gurur duyorum nedir abi bu yaaa :)))
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.