Şimdi Ara

Ainol Novo 7 Crystal (ANA KONU, İNCELEME & DESTEK ) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
665
Cevap
7
Favori
36.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bacaran

Bide benim kurduğum flash 11.1 versiyonu sürüm 11.1.115.12 bu çalıştırmıyor

Bendeki 115.8 seninkinin sonu 12 bendeki 8 seninki enson sürüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acemi nefer

quote:

quote:

quote:

quote:

tablete tam bakmadım bu konuyla ilgili.Bu sayfaya konan flash player linkini tablete indirince bana diğerinin yerine geçmesini istiyormusunuz diye sordu demekki var.Zaten tablette flash ayarları var uygulamaların tamamına bakınca.evet 4.1 var.

Meselsa ben istanbul trafiğe girip oradan bakamıyorum trafiğin durumuna flash olmadığından dolayı sizde hangi flash sürümü var?

FLASH 11.1 var.Bu sayfaya arkadaşlardan biri flash linki koymuştu bende tablete indirdim ve kurmak istedim bana bu dosya zaten var deyip kurmadı.Sizde o linkteki flashı indirin.Bide ibb nin uygulaması var google playda yok.Googlan ibb apk deyip indirin.Hem trafik durumunu hem kameraları burdan görebilirsin.ben uzun zamandır kullanıyorum.

Peki siz web browser den girince flash uygulama gözüküyor mü ibb tracikte?

Web den girdim fakat kameranın üzerine tıklayamıyorum.Mouse olmadan yapamıyorum.O yüzden web üzerinden bir şey diyemicem.Ama uygulamada problemsiz çalışıyor.Fanatiğin videolarını açarsa sıkıntı yoktur flashsız açmaz.

Hocam rica etsem sürüme bakar mısınız uygulama ayarlardan

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

tablete tam bakmadım bu konuyla ilgili.Bu sayfaya konan flash player linkini tablete indirince bana diğerinin yerine geçmesini istiyormusunuz diye sordu demekki var.Zaten tablette flash ayarları var uygulamaların tamamına bakınca.evet 4.1 var.

Meselsa ben istanbul trafiğe girip oradan bakamıyorum trafiğin durumuna flash olmadığından dolayı sizde hangi flash sürümü var?

FLASH 11.1 var.Bu sayfaya arkadaşlardan biri flash linki koymuştu bende tablete indirdim ve kurmak istedim bana bu dosya zaten var deyip kurmadı.Sizde o linkteki flashı indirin.Bide ibb nin uygulaması var google playda yok.Googlan ibb apk deyip indirin.Hem trafik durumunu hem kameraları burdan görebilirsin.ben uzun zamandır kullanıyorum.

Peki siz web browser den girince flash uygulama gözüküyor mü ibb tracikte?

Web den girdim fakat kameranın üzerine tıklayamıyorum.Mouse olmadan yapamıyorum.O yüzden web üzerinden bir şey diyemicem.Ama uygulamada problemsiz çalışıyor.Fanatiğin videolarını açarsa sıkıntı yoktur flashsız açmaz.

Hocam rica etsem sürüme bakar mısınız uygulama ayarlardan

Üst mesajda yazmıştım 11.1.115.8

• quote:

quote:

Pardon görmemişım Evet Şimdi çalıştı ama dolphin browser otomatik off görüyor açmıyor siz ne kullanıyorsunuz browser olarak kendisinin ki çok kötü

Birde klavye girişi önerebilir misin Slide It iyi ama tasarımı kötü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Pardon görmemişım Evet Şimdi çalıştı ama dolphin browser otomatik off görüyor açmıyor siz ne kullanıyorsunuz browser olarak kendisinin ki çok kötü

Birde klavye girişi önerebilir misin Slide It iyi ama tasarımı kötü

Bende yandex shell var onla işimi görüyorum.Telefonda opera mini kullanmıştım diğerlerine göre daha basit ve kullanışlıydı.Google crome'a benzerliği çoktu.Klavye olarak swiftkey çok çok iyi ama oda deneme sürümlü.Bir ay sonra paralı almanız gerekir.Bide hacker's klavye var,onu indirince bide türkçe dil seçeneğinide marketten ayrıyetten indirmek gerekiyor.Birde bu dışarıdan yüklenen klavyeler acayip ram den yiyor.Bide sizin bütün şifrelerinize bankada dahil ulaşım izni istiyor.O yüzden ben tabletin klavyesini kullanıyorum.Zaten biraz kullanınca insan alışıyor.Aslında bayada kullanışlı olduğunu farkediyorsun.

• Arkadaslar ben flash player son sürümünü yükledim.. Ancak videoları actıgımda ekran genelde kararıyor. Boyle bir durumla karşılasan oldu mu? Ayrıca cözümünü bilen varmı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullah inal

Arkadaslar ben flash player son sürümünü yükledim.. Ancak videoları actıgımda ekran genelde kararıyor. Boyle bir durumla karşılasan oldu mu? Ayrıca cözümünü bilen varmı??

Hangi videoları açınca kararıyor bir tane söyle test edeyim.Uygulamalarda sürümüne bak benimkinin sonu 8 seninki kaç.
  • Arkadaşlar tabletin wifi çekimi berbat,hız testi yapıyorum pc de 3 mbps civarı sinyal alıyorum,galaxy wonder telefon ile yakın sonuçlar alıyorum, tablette 1 mbps göremiyorum.İşyerinde 1mbps hızlı uydunet internet var telefondan 1 mbps hızı hep görüyor,tablet yarım mbps yi modemin dibinden görmüyor.Aynı hız testi programlarıyla test ediyorum.Sizlerdende android telefonu olan veya pc den hız testi yapıp bide tabletle kıyaslarmısınız.Acaba sadece benimkindemi bir sorun var.
  • O kadar kötü değil bende hd dizilrı gayet güzel oynatıyor 5 m den tek kademe de olsa çekiyor uygulamav indirme hızı da benim telefondan daha iyi gibi

• Flashı yüklemene rağmen gene Digiturk playı oynamıyor arayip soracağım tekrar Şimdi

• İnternette izlemek istedigim cogu videolar kararıyor. Orneğin donanim haber sayfasindaki videolar karariyor... hangi uygulamalarin sürümüne bakayım tam anlayamadım...
  • quote:

O kadar kötü değil bende hd dizilrı gayet güzel oynatıyor 5 m den tek kademe de olsa çekiyor uygulamav indirme hızı da benim telefondan daha iyi gibi

Oynatma konusunda sıkıntı yok.Ama hızım olduğundan çok daha düşük oluyor.Full çekmesine rağmen.

• quote:

Orijinalden alıntı: abdullah inal

İnternette izlemek istedigim cogu videolar kararıyor. Orneğin donanim haber sayfasindaki videolar karariyor... hangi uygulamalarin sürümüne bakayım tam anlayamadım...

Ben donanım haber videolar bölümündeki ilk 3 videoyu şimdi denedim hiç sorunsuz oynatıyor.
    Videolar.Gameloft duo gamer
    Avermedia live
    Uygulama haber 35.bölüm.
    Bu 3 videoyu dene açmazsa bakalım.

• quote:

quote:

O kadar kötü değil bende hd dizilrı gayet güzel oynatıyor 5 m den tek kademe de olsa çekiyor uygulamav indirme hızı da benim telefondan daha iyi gibi

Oynatma konusunda sıkıntı yok.Ama hızım olduğundan çok daha düşük oluyor.Full çekmesine rağmen.

Biraz yabancı forumlara baktım da bazı custom romlarda wifi sorunu oluyormuş aksine bazılarını kurunca da bu sorun düzeliyormuş, soulgem v03 ile düzeliyor deniyor:

http://www.slatedroid.com/topic/41198-wifi-problems/

donanım haberin videoalrında ekranın sol kısımında bir karanlık bende de oldu ama reklam mı anlayamadım, flash sorunu var bende kendi browserinde yok ama oper olsun dolphin oldun açmıyor flash videoları bunun bir yansıması olduğunu düşündüğüm digiturk playde oynamıyor

• quote:

quote:

quote:

Biraz yabancı forumlara baktım da bazı custom romlarda wifi sorunu oluyormuş aksine bazılarını kurunca da bu sorun düzeliyormuş, soulgem v03 ile düzeliyor deniyor:

donanım haberin videoalrında ekranın sol kısımında bir karanlık bende de oldu ama reklam mı anlayamadım, flash sorunu var bende kendi browserinde yok ama oper olsun dolphin oldun açmıyor flash videoları bunun bir yansıması olduğunu düşündüğüm digiturk playde oynamıyor

Ben opera ve dolphin kullanmadığım için bir şey diyemem.digitürk play ile sorunları başka bir çok tablet kullanıcısı yaşıyormuş.Bu flash ile ilgili bir sorun değil bence.Bu digiturk kaynaklı bir sorun gibi.

• http://www.andronova.net/2012/07/28/jelly-bean-icin-flash-player-kurulumu/
    Buda denenebilir,sorun yaşayanlar için

• arkadaşlar wifi için o kadar şey yazılmış ama batch 1 tabletimde wifide 1.7mb download hızını görebiliyorum arada 2 duvar var.nedir bu yakındığınız wifi sorunu anlayamadım. 8mb bağlantıda full 8mb download almayı mı umuyorsunuz da alamıyorsunuz nedir yani?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ben opera ve dolphin kullanmadığım için bir şey diyemem.digitürk play ile sorunları başka bir çok tablet kullanıcısı yaşıyormuş.Bu flash ile ilgili bir sorun değil bence.Bu digiturk kaynaklı bir sorun gibi.

Olabilir burada dendiğine göre artık flash'a gerek yokmuş jelly bean 4.1.1'de çalışıyormuş ama enteresan geldi polypad almıştım bundan önce c508 onda sıkıntısız derbi maçını izlemiştim bakalım nasıl ne zaman çözülecek digiturkten mesaj gelmiş sorunla ilgileniyoruz diye ama hikaye de olaiblir tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: teyzen nevfik

arkadaşlar wifi için o kadar şey yazılmış ama batch 1 tabletimde wifide 1.7mb download hızını görebiliyorum arada 2 duvar var.nedir bu yakındığınız wifi sorunu anlayamadım. 8mb bağlantıda full 8mb download almayı mı umuyorsunuz da alamıyorsunuz nedir yani?

Sen ne demek istediğimizi anlamamışsın.Eğer 8 mb hızın varken 1.7 mb kullanabiliyorsan bu sorun degilmidir.Biz burdaki arkadaşlarla sorunlarımızı paylaşıp çözüm arıyoruz.Belki çok basit bir sebepten neden aylarca tabletlerimizi sorunlu olarak kullanalım ki.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Olabilir burada dendiğine göre artık flash'a gerek yokmuş jelly bean 4.1.1'de çalışıyormuş ama enteresan geldi polypad almıştım bundan önce c508 onda sıkıntısız derbi maçını izlemiştim bakalım nasıl ne zaman çözülecek digiturkten mesaj gelmiş sorunla ilgileniyoruz diye ama hikaye de olaiblir tabi.

Ben digiturk abonesi değilim ama uygulamaya baktım ve marketin yorum bölümünde başka tablet kullananlarda şikayetçi.Belki güncellemede sorun olabilir.Eski versiyonu bulup deneyebilirsin.Bu güncellemeler bazen ters tepiyor.Youtube guncellemesinden sonra devamlı hata veriyordu,kullanamıyordum.Guncellemeyi kaldırdım şimdi sorunsuz kullanıyorum.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.