Şimdi Ara

Ainol Novo 7 Crystal (ANA KONU, İNCELEME & DESTEK ) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
665
Cevap
7
Favori
36.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • youtube hata veriyor bu sorunla karşılaşan varmı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordan Geçenbay -- 21 Aralık 2012; 22:13:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkskopat

quote:

Orijinalden alıntı: mertcnoz

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LAZASLANI

quote:

arkadaşlar merhaba, son zamanlarda evde internete bağlanmak ve e-kitap okumak office dosyalarını incelemek için ucuz bir tablet arıyorum, yurtdışından getirtmeyi düşündüm fakat, garanti olmadığı için vazgeçtim, pando willde 118$,http://www.tabletburada.com/ainol-novo/295-ainol-novo-7-crystal-tablet-bilgisayar.html burda ise 280tl, Tr de 70 tl pahalı oluyor fakat garantisi için verilebilir bir rakam, 280 tl ye burdan alabilirim, ancak bu olmazsa 300tl yi geçmeyecek şekilde tavsiyelerinizi bekliyorum.

Beklentilerim;
    -internette kopma ve yavaşlık gibi bir problem istemiyorum,
    -office,pdf gibi dosylarda problem çıkarmayacak
    -internet üzerinden video izlerken problem çıkarmayacak,
    -interneti kullanırken 4-5 saat pil ömrü olmalı
    -çıt pıt etmemeli, olduk olmadık %30 dayken pil kapanmamalı.

Düşünceleriniz almak istiyorum.

teşekkürler...

http://www.tabletburada.com/content/4-Hakkimizda
    Linke bakarsaniz burasi garantii degil urunun garantili tr fiyati 330 civarindadir bilginize

garantili olmadığı nerede yazıyor göremedim öyle bir ibare, ayrıca sayfanın en alt sağ tarafında "Ürünlerimiz 1 yıl uluslararası garanti kapsamındadır." yazıyor.

Bu olmazsa 300 tl yi geçmeyecek önerileri bekliyorum, öyle oyun performansı falan aramıyorum, sorunsuz internet, sorunsuz e-book, sorunsuz makine arıyorum.

hocam çinli tablet alıp ipad performansı bekliyorsunuz. öyle memleket yok öncelikle. seri olcak internette hiç takılma yapmıcak rahat ettircek diyorsan 300 tl ye hiç boşuna alma.
    yok arada bir kasabilir, videoları yavaş yükleyebilir, wifi yakınımda az çekse de olur diyorsanız alınabilecek bir tablet bu.
    ben kullanıyorum wifi uzaktan çekmiyor kopma yaşamıyor fakat cihazı sırtüstü bir yere koyduğunuz zaman wifi bağlantısı kesiliyor. bunları göz ardı ederseniz ancak o fiyata tablet alabilrsiniz.

Yazdıklarımı daha dikkatli okursanız ipad aramadığımı anlarsınız, ben wifi çeken, e-book ta sorun çıkarmayan, internette video izleyebileceğim bir makine arıyorum, kasmasın demiyorum tabii ki kasabilir, demek istediğim youtube daki videoları açabilsin, oyun performansı beklemiyorum, evin içinde 3 tane duvardan wifi geçsin yeterli. Ayrıca sizin cihazınız sırtüstü bir yere koyduğnuz zaman wifi kesiliyorsa, servisi bir arayın, kalitesiz parça olabilir ama sizin ki daha farklı bir şey.

Arkadaşım internet,oyun,video oynatma vs.işler için tablet çok iyi.Ama iş wifi çekimine gelince tablet bu konuda sınıfta kalıyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mertcnoz

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LAZASLANI

quote:

arkadaşlar merhaba, son zamanlarda evde internete bağlanmak ve e-kitap okumak office dosyalarını incelemek için ucuz bir tablet arıyorum, yurtdışından getirtmeyi düşündüm fakat, garanti olmadığı için vazgeçtim, pando willde 118$,http://www.tabletburada.com/ainol-novo/295-ainol-novo-7-crystal-tablet-bilgisayar.html burda ise 280tl, Tr de 70 tl pahalı oluyor fakat garantisi için verilebilir bir rakam, 280 tl ye burdan alabilirim, ancak bu olmazsa 300tl yi geçmeyecek şekilde tavsiyelerinizi bekliyorum.

Beklentilerim;
    -internette kopma ve yavaşlık gibi bir problem istemiyorum,
    -office,pdf gibi dosylarda problem çıkarmayacak
    -internet üzerinden video izlerken problem çıkarmayacak,
    -interneti kullanırken 4-5 saat pil ömrü olmalı
    -çıt pıt etmemeli, olduk olmadık %30 dayken pil kapanmamalı.

Düşünceleriniz almak istiyorum.

teşekkürler...

http://www.tabletburada.com/content/4-Hakkimizda
    Linke bakarsaniz burasi garantii degil urunun garantili tr fiyati 330 civarindadir bilginize

garantili olmadığı nerede yazıyor göremedim öyle bir ibare, ayrıca sayfanın en alt sağ tarafında "Ürünlerimiz 1 yıl uluslararası garanti kapsamındadır." yazıyor.

Bu olmazsa 300 tl yi geçmeyecek önerileri bekliyorum, öyle oyun performansı falan aramıyorum, sorunsuz internet, sorunsuz e-book, sorunsuz makine arıyorum.

hocam çinli tablet alıp ipad performansı bekliyorsunuz. öyle memleket yok öncelikle. seri olcak internette hiç takılma yapmıcak rahat ettircek diyorsan 300 tl ye hiç boşuna alma.
    yok arada bir kasabilir, videoları yavaş yükleyebilir, wifi yakınımda az çekse de olur diyorsanız alınabilecek bir tablet bu.
    ben kullanıyorum wifi uzaktan çekmiyor kopma yaşamıyor fakat cihazı sırtüstü bir yere koyduğunuz zaman wifi bağlantısı kesiliyor. bunları göz ardı ederseniz ancak o fiyata tablet alabilrsiniz.

Yazdıklarımı daha dikkatli okursanız ipad aramadığımı anlarsınız, ben wifi çeken, e-book ta sorun çıkarmayan, internette video izleyebileceğim bir makine arıyorum, kasmasın demiyorum tabii ki kasabilir, demek istediğim youtube daki videoları açabilsin, oyun performansı beklemiyorum, evin içinde 3 tane duvardan wifi geçsin yeterli. Ayrıca sizin cihazınız sırtüstü bir yere koyduğnuz zaman wifi kesiliyorsa, servisi bir arayın, kalitesiz parça olabilir ama sizin ki daha farklı bir şey.

ben sana ipad önermedim.o paraya ıpad verimi alamazsın dedim. çinli tablet alırken beklentini yüksek tutarsan hüsrana uğrarsın. bunların 300 lira olmasının nedeni var. 3 duvardan benim tabletim çekmiyor ve crystal in wifi çekim kuvveti yüksek değil. 300 tl ye alabilsen keşke stabil bir alet ama her çinli tabletin birbirinden farklı sorunları var. ha f/p açısından iyi sayılabilirler fakat çok şey istiyorsan fedakarlık yapacaksın. öyle 300 veriyim her şeyi açsın her yere girsin, hiç kasmasın demek saçma.

bütün yazdıklarıma rağmen novo7 crystal i öneririm ben. wifi'ye yakın olunca takılmadan dizi izletiyor, youtube, facebook sorunsuz çalısıyor fakat twitter uyumlu değil. apk olarak indirmen lazım. jellybean i rahat kaldırıyor. cok oyunda denemedim ama dead trigger kasmıyor. dokunmatığı ortalamanın üstünde.

• Tablet Modern Combat 4: Zero Hour oyununda başarılı.
  • Golddan 18 aralikta verdigim siparis bugun elime gecti bu mesaji da ondan atiyorum

İcinden kulakkik disi usb ve usb cikti hdmi kablo yok bu normal mi birde alet sarjli geldi

Yazi yazarjen titriyor ve klavye sesi var nereden kapatanilirim bunu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bacaran

Golddan 18 aralikta verdigim siparis bugun elime gecti bu mesaji da ondan atiyorum

İcinden kulakkik disi usb ve usb cikti hdmi kablo yok bu normal mi birde alet sarjli geldi

Içerik normal hdmi kablo yok zaten.ayarlardan ses tuş ve titreşim klavye ayarlarından ses titreşim kapat.

• quote:

Orijinalden alıntı: acemi nefer

quote:

Golddan 18 aralikta verdigim siparis bugun elime gecti bu mesaji da ondan atiyorum

Içerik normal hdmi kablo yok zaten.ayarlardan ses tuş ve titreşim klavye ayarlarından ses titreşim kapat.

Eyvallah hocam

• quote:

Klavye çıkınca altta 123 yanında ayarlar var orda android klavye ayarları ordan sesi ve titreşimi kapatabilirsin.

• Youtube oynatmiyor google playden indirdim flash mi yuklemeliyim once?

• quote:

Youtube oynatmiyor google playden indirdim flash mi yuklemeliyim once?

Bendede dünden beri hata veriyor.uygulamada bir sorun var.internetten girince oynatıyor

• quote:

quote:

Bendede dünden beri hata veriyor.uygulamada bir sorun var.internetten girince oynatıyor

Evet içeriden oynatıyormuş şu an için gördüğüm tek sorun digiturkplay applikasyonunda sıkıntı var maçları oynatmıyor birde sanki polypad'in dokunmatik hassasiyeti bundan daha iyiydi bir ayarı varmıdır bilmiyorum tabi
  • quote:

quote:

quote:

Evet içeriden oynatıyormuş şu an için gördüğüm tek sorun digiturkplay applikasyonunda sıkıntı var maçları oynatmıyor birde sanki polypad'in dokunmatik hassasiyeti bundan daha iyiydi bir ayarı varmıdır bilmiyorum tabi

polypadi bilmem ama ben 3-4 tableti denedim bu içlerinde en iyisi yandex shell yükle tabletle baya iyi uyum sağlıyor.Ekran geçişleri falan çok iyi oluyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

polypadi bilmem ama ben 3-4 tableti denedim bu içlerinde en iyisi yandex shell yükle tabletle baya iyi uyum sağlıyor.Ekran geçişleri falan çok iyi oluyor.

Hmm onu kurayım bende başka tavsiye edeceğiniz oyun uygulama var mı?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hmm onu kurayım bende başka tavsiye edeceğiniz oyun uygulama var mı?

oyun:raging thunder,real futbol 13,temple run,air hockey,angry birds stsr wars(apk dışarıdan yükleniyor)maalesef bazı uygulamalar uyumsuz diyor markette dışarıdan yükleniyor.

verimlilik:Dr web antivirüs(önemli)cache clear önbellek temizleyici(günde bir defaya ayarla)screen off and lock(ekranı manuel kapatmak için)

dizitv,film izle,hd film izle,hd dizi izle

media:kendi oynatıcısı iyi ayrıca movie playerda var yeterliler.

çok uygulama var yüklenecek ama çoğu bir iki gün sonra gereksiz oluyor.O yüzden devamlı kullanılabilecek olanları yazdım.

• Kılıf olarak bunu aldım çok kullanışlı.Ama NT den aldım 19.90 tlye sitede kalmadığı için bimeksin linkini verdim.Ama mağazalarda var.
    http://www.bimeks.com.tr/urun/125231/plm-case-touch-case-for-7-tablet-pc-kilifi.aspx
  • Eyvallah hocam ilgin için teşekkürler
  • quote:

Eyvallah hocam ilgin için teşekkürler

Rica ederim.Burda arkadaşlarda müsait oldukça birbirimize yardımcı oluyoruz.
  • Gencler benim tablette bugun geldi bu paraya bundan iyi olacagini zannetmiyorum bence cok kullanisli.. herkese tavsiye ederim.
  • Yandex shell gercekten guzelmis yalniz onu yukkeyince tum youtube videolarini appdan acmaya calisiyor o da kapsniyor onu webten nasil acariz

Birde guzel swype klavye oneriniz nedir

• İnternetten Ainol Mars aldım. Ertesi gün geri gönderdim. İki dakika bağlı kalamıyor wifiye. 4.0.3 vardı android versiyonu olarak. Wifi'yi Idle veya uykudayken sürekli açık tutacak olan o Advanced Wifi ayarı bunda yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cekcak -- 24 Aralık 2012; 15:16:40 >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.