Şimdi Ara

Ainol Novo 7 Elf - İnceleme, Paylaşım ve Destek (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.251
Cevap
4
Favori
85.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kaanerd

merhaba ben ainol novo7 elf 2 tabletimi hepsiburadadan aldım, içinde darkelf romu yüklü. gecenlerde asphalt 7 apksini yukledım oyuna girdigim zaman açılış ekranında atıyordu. bende oyunu external sdcarda taşıyayım dedim. Ne olduysa o an oldu. birsürü apk çalışmamaya başladı bende tekrardan tabletın kendi hafızasına atayım dedim ama uygulamalara girip asphalt 7 ye bastığımda tablet 5 dk boyunca takılmış halde duruyor sonra yeniden başlatıyor dolayısı ile uninstall da yapamıyorum. HAFIZA kartını görüyor ama sağ altta preparing externalsd card (checkink for errors) yazıyor. Bende format falan atayım dedim ama nasıl olduğunu bilmiyorum YENİ ROM yüklediğimde zaten format atmış olurmuyum onuda bilmiyorum. Konunun 1. sayasındaki ıvır zıvır lara baktım ama genellikle 34 bitten bahsetmiş ben 64 bit kullanıyorum dolayısıyla hiç o 'livesuitpack' le falan uğraşmadım sonra cwmda baktım bana novo7toolsu indir diyor indiriyorum ama yükleme yapmıyor daha doğrusu yükleme ekranında kalıyor. lütfen yardım edin ne yapacağımı bilmiyorum!!!!!!!!!!

burası elf1 konusu yanlış konudasınız.

• Gliştirici seçeneklere falanda giremiyorum takılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihh95

quote:

Orijinalden alıntı: kaanerd

merhaba ben ainol novo7 elf 2 tabletimi hepsiburadadan aldım, içinde darkelf romu yüklü. gecenlerde asphalt 7 apksini yukledım oyuna girdigim zaman açılış ekranında atıyordu. bende oyunu external sdcarda taşıyayım dedim. Ne olduysa o an oldu. birsürü apk çalışmamaya başladı bende tekrardan tabletın kendi hafızasına atayım dedim ama uygulamalara girip asphalt 7 ye bastığımda tablet 5 dk boyunca takılmış halde duruyor sonra yeniden başlatıyor dolayısı ile uninstall da yapamıyorum. HAFIZA kartını görüyor ama sağ altta preparing externalsd card (checkink for errors) yazıyor. Bende format falan atayım dedim ama nasıl olduğunu bilmiyorum YENİ ROM yüklediğimde zaten format atmış olurmuyum onuda bilmiyorum. Konunun 1. sayasındaki ıvır zıvır lara baktım ama genellikle 34 bitten bahsetmiş ben 64 bit kullanıyorum dolayısıyla hiç o 'livesuitpack' le falan uğraşmadım sonra cwmda baktım bana novo7toolsu indir diyor indiriyorum ama yükleme yapmıyor daha doğrusu yükleme ekranında kalıyor. lütfen yardım edin ne yapacağımı bilmiyorum!!!!!!!!!!

burası elf1 konusu yanlış konudasınız.

pardon şimdi elf2 ye yazıyorum

• Noldu bu sayfaya arkadaşlar !! Elf 1 sahipleri tabletlerini satıp ortaklaşa danaya mı girdiler. Yeni rom yokmu ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • danaya değilde.
    Once aurora2ye girdik ardından.
    Fire/flame-u30gt ye girdik.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ben memnunum cihazımdan. Çok işe yarıyor. Keşke dahili 3g modemi olsa ama sorun değil o kadarda :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • performansı eksıklıklerı kesmedı bızı.

• Edit: Yanlış konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbulsm -- 20 Eylül 2012; 17:26:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagle_beagle

Valla ben memnunum cihazımdan. Çok işe yarıyor. Keşke dahili 3g modemi olsa ama sorun değil o kadarda :)

bende çok memnunum aletten her sene yeni tablet almıcağıma göre gayet kullanmaktayım ve işimi görmekte alet.size bir sorum olacak hangi rom u kullanmaktasınız?
  • quote:

performansı eksıklıklerı kesmedı bızı.

sen ne aldın?ben hala kullanıyorum elfi.sıkıntı yok.
  • once aurora 2
    ardından u30gt 10.1
    şimdi flame olucak :D

• quote:

once aurora 2
    ardından u30gt 10.1

maşşalhın var semih.valla benim işimi görüyor tabi oyun falan oynamadığım için olabilir bu.sadece gazete okumak internet tv izlemek için kullanıyorum.sanırım ondan benim işimi görüyor.muhtemelen bozulana kadarda yeni bir tablet almam:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gazellewish

quote:

once aurora 2
    ardından u30gt 10.1

maşşalhın var semih.valla benim işimi görüyor tabi oyun falan oynamadığım için olabilir bu.sadece gazete okumak internet tv izlemek için kullanıyorum.sanırım ondan benim işimi görüyor.muhtemelen bozulana kadarda yeni bir tablet almam:)

bende pek oynamam ama teknolojıyı takıp etmeyı sevıyorum

• arkadaslar cihaza nasıl hard reset-format atılıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ervenko

arkadaslar cihaza nasıl hard reset-format atılıyor?

recovert menuden wipe yap

• quote:

quote:

cahilligime verin oraya nasıl giriyoruz
  • quote:

quote:

quote:

rom yukledığınız menu

• quote:

quote:

quote:

quote:

rom yukledığınız menu

oraya nasıl giriliyor :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

rom yukledığınız menu

oraya nasıl giriliyor :)

ilk mesaja bakmanı tavsıye ederım o zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: gazellewish

quote:

Orijinalden alıntı: eagle_beagle

Valla ben memnunum cihazımdan. Çok işe yarıyor. Keşke dahili 3g modemi olsa ama sorun değil o kadarda :)

bende çok memnunum aletten her sene yeni tablet almıcağıma göre gayet kullanmaktayım ve işimi görmekte alet.size bir sorum olacak hangi rom u kullanmaktasınız?

elvish kullanıyorum uzun zamandır rom atmadım. bi tek burayı takip ediyordum burada da pek güncelleme göremeyince güncellemedim. şuan stabil duruyor. oyun pek oynamıyorum ama her sabah haber okuyorum dizi falan izliyorum internette ara ara geziyorum. yetiyor bana valla. bi ara televizyonu falan kumanda ediyordum da s3 gelince gerek kalmadı

• 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.