Şimdi Ara

Ainol Novo 7 Elf - İnceleme, Paylaşım ve Destek (113. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.251
Cevap
4
Favori
85.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaşlar yeni rom varmı diye bakayım dedim ama konu bıraktığım 1ayda +1 sayfa ilerlemiş Hahaha git gide yavaşlamaya başladı benim tablette 5-6satte full sarj olmaya başladı şimdi bir başka rom atayım diyorum inş rayına girer :D
  • Bir konu buldum en güncel buydu bulduklarım arasında sizde buradan takip edebilirsiniz.

http://www.flashmyandroid.com/forum/showthread.php?253-ROM-Elvish-0-4-baseband-1-2-Ainol-Novo-7-Elf-UPDATED-20120524
  • 4.0.4 orijinal sürümünden sonra benim şarj arızaya geçti. Bekleme konumunda önceden hiç şarj tüketmezken şimdi bekleme konumunda olsa dahi en fazla 4-5 gün gidiyo şarj yani bekleme konumunda da şarj yiyor, anlayamadım gitti. Şu batarya kalibrasyon programlarını denedim pek fark yok, düzgün kalibrasyon hakkında bilgisi olan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihh95

s3 olunca kesermı elf ya :D

kardeş hepsinin yeri apayrı. s3de film izlemek hoş olmuyor. şöyle düşün yakında android özellikli oled hd plus televizyonlar çıkınca bizim tabletler nayloncuya mandal karşılığı mı satılacak??

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • :)
  • iyi günler novo 7 de external webcam kullanabilir miyiz,
    external bluetooth adaptör kullanabilir miyiz?

Ve nasıl lütfen?
    Şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: stranger0609

iyi günler novo 7 de external webcam kullanabilir miyiz,
    external bluetooth adaptör kullanabilir miyiz?

Ve nasıl lütfen?
    Şimdiden teşekkürler

EXTERNAL WEBCAM SANMAM AMA.
    BT BAZI ROMLARDA KULLANILIYORDU.
  • Novo 7 elf cihazım malesef arızalandı.Alışmıştık kendisine.Sorunum yazayım belki çözüm bulunabilir.Tablet bir süre açıldıktan sonra donuyor.Bazen karıncalı renkler biribrine karışıyor ve donuyor.Her türlü rom ve sıfırlama yapmama rağmen bir çözüm bulamadım.Böyle bir sorunu olup ta çözebilen var sa yardımlarınızı bekliyorum.saygılar
  • neredeyse 2 senedir kullandıgım tabletim artık hantallaştı gibime geliyor ve yeni bir modele geçmek istiyorum geçmişte bu modeli kullanıp yeni bir tablete geçen arkadaşlar yeni bir model tavsiye edebilir mi şöyle f/p ürünü birşey
  • 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.