Şimdi Ara

Ainol Novo Elf Teknik Destek ve Kullanici Kulubu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
2
Favori
5.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gazellewish

quote:

Orijinalden alıntı: semihh95

ıcınde novo 7 tools mu var ne varkı?

Novo tools olmasi lazim cwm icin ama acilmadigi icin tam manasi ile bilmiyorum.

novo tools atayım ben
    yada livesuit ile eelvish yüklle cwm gelıyodu galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semihh95 -- 5 Mayıs 2012; 22:19:21 >
  • quote:

quote:

quote:

ıcınde novo 7 tools mu var ne varkı?

Novo tools olmasi lazim cwm icin ama acilmadigi icin tam manasi ile bilmiyorum.

novo tools atayım ben
    yada livesuit ile eelvish yüklle cwm gelıyodu galiba

Istanbul disinda oldugumdan direk tabletten yuklucektim.diger konudaki novo tools u buraya yukleyelim olmadi.
  • evet ıyı hatıırlattın ben uplamıstım,
    bu arada lınk saglam alt taraflarda var ınıyor
  • semih hocam tablete klavye aldim,turkce karakter yok; programi falan var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Ali

semih hocam tablete klavye aldim,turkce karakter yok; programi falan var mi

bendemklavyelı kılıf yok alacaktım bu yuzden vazgectım,hackerkeyboard denesene bırde onda tr karakter varda klavue o komutu vermeden yazamaz klavyeden kaybaklı dıye dusunuyorum,
    heralde yazılımsal olarak duzelmez
  • denedim olmadi hocam saglik olsun
  • quote:

denedim olmadi hocam saglik olsun

ayarlarda giris yöntemlerini sadece Türkçe kalacak şekilde(slide it..vb programla)değiştirin android klavyesini devre dışı bırakın
    bu şekilde çalışabilir diye düşünüyorum
  • Feiyu 0429 u sadece tabletten novo tools kullanrak yukledim.yalniz android surumu 4.03 gozukuyor 4.04 olmasi gerekmiyormuydu tabi ben yanlis biliyor olabilirim.bir de acilistaki cince ainol yazisi geri gelmis keske olmasaydi.

• quote:

Feiyu 0429 u sadece tabletten novo tools kullanrak yukledim.yalniz android surumu 4.03 gozukuyor 4.04 olmasi gerekmiyormuydu tabi ben yanlis biliyor olabilirim.bir de acilistaki cince ainol yazisi geri gelmis keske olmasaydi.

feıyu 0429 4,0,3 dogrudur acılısı degıstırebılırız kendmz,
    onu konuya anlatayım

• quote:

Orijinalden alıntı: baybars_

quote:

ayarlarda giris yöntemlerini sadece Türkçe kalacak şekilde(slide it..vb programla)değiştirin android klavyesini devre dışı bırakın

klayeyi takinca android klavye devre disi kaliyor zaten... dediginiz programin linkini atarmisiniz...tsk
  • quote:

quote:

Feiyu 0429 u sadece tabletten novo tools kullanrak yukledim.yalniz android surumu 4.03 gozukuyor 4.04 olmasi gerekmiyormuydu tabi ben yanlis biliyor olabilirim.bir de acilistaki cince ainol yazisi geri gelmis keske olmasaydi.

feıyu 0429 4,0,3 dogrudur acılısı degıstırebılırız kendmz,
    onu konuya anlatayım

Degistirebiliyorsak super.acikcasi elwish iyiydi ama bunun dokunmatigi daha iyi gibi geldi.
  • 4,0,4 farklı bır rom ıstersen onu dene ama feıyu cok daha ıyı 4,0,4 feıyu yu bekleyelım yakında cıkar
  • quote:

quote:

quote:

klayeyi takinca android klavye devre disi kaliyor zaten... dediginiz programin linkini atarmisiniz...tsk

aşağıda verdiğim linkleri yükledikten sonra
    giriş yönteminden android klavyeyi kaldırın
    sadece slide it seçili olsun
    slide it ayarlarında da sadece Türkçe secili kalsın
    bu ana program
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dasur.slideit.vt.lite&feature=more_from_developer#?t=W251bGwsMSwxLDEwMiwiY29tLmRhc3VyLnNsaWRlaXQudnQubGl0ZSJd
    bu da türkçe paket
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dasur.language.tur.pack&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5kYXN1ci5sYW5ndWFnZS50dXIucGFjayJd

• quote:

quote:

quote:

quote:

aşağıda verdiğim linkleri yükledikten sonra
    giriş yönteminden android klavyeyi kaldırın
    sadece slide it seçili olsun
    slide it ayarlarında da sadece Türkçe secili kalsın
    bu ana program
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dasur.slideit.vt.lite&feature=more_from_developer#?t=W251bGwsMSwxLDEwMiwiY29tLmRhc3VyLnNsaWRlaXQudnQubGl0ZSJd
    bu da türkçe paket
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dasur.language.tur.pack&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5kYXN1ci5sYW5ndWFnZS50dXIucGFjayJd

yukledim hocam turkcedil paketiyle birlikte ama ayarladan dil ve giris kisminda android klavyenin onundaki tiki i kaldiramiyorum...slide klavye secili olmasina ragmen android klavyenin yaninda silik bir sekilde tik var...

• Sorunu çözdüm arkadaşlar... External keyboard helper pro ( http://www.mediafire.com/?f9gs1rnfngyre5g ) apk sını indirip kurdum, tablet ayarları---Dil ve girişten eksternal keyboard helperin önüne tik attım ve yukarıdan varsayılan klavye olarak external keyboard helperi seçtim... klavyede noktalama işaretlerinin yerine normal klavyeyle aynı yerlere gelecek şekilde ğüşiöç harfleri geldi...sistemin diline göre program otomatik olarak algılıyor dili...iyi akşamlar...
  • alı sorunu cozdogune cok sevndm
  • Arkadaşlar ben tablette orjinal son sürümü kullanıyorum, oyunlarla çokta işim olmadığı için işimi görmekte farklı rom arayışlarına girmedim. Acaba bu sürüm için orjinal güncelleme olur mu bu aralar haberiniz var mı? Ayrıca 16 gb class 4 sandisk micro sd kart aldım alet kartı okuyo sıkıntıda yok fakat yavaş olduğu her halinden belli ve bu alet USB den şarj alıyor. Aldığım adam almadığını söylemişti. Sadece USB yi 220 ev şebekesinden alınca şarj oldu
  • Bende Huawei U3100 cep telefonu ve Elf tablet var. Telefonu usb ile tablete bağlayıp cep telefonunun internetini kullanabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: akcan

Bende Huawei U3100 cep telefonu ve Elf tablet var. Telefonu usb ile tablete bağlayıp cep telefonunun internetini kullanabilir miyim?

usb ile zannetmiyorum android daha telefon olarak kullanıldıgı içindir.
    wifi özelliği warsa hotspot yapıp kullanabilirsin tarafımdan denendi sorunsuz
  • telefonun wi-fi si yok maalesef. USB ile PC ye bağlanılıp internete girilebiliyormuş.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.