Şimdi Ara

Ainol Novo Elf Teknik Destek ve Kullanici Kulubu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
2
Favori
5.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: akcan

telefonun wi-fi si yok maalesef. USB ile PC ye bağlanılıp internete girilebiliyormuş.

pc windows yani
    android zaten telefonlar için tasarlanmış böyle bi desteği olduğunu düşünmüyorum ama sizin için deneyeceğim nokia n97 usb bağlayıp pc suite modu seçeceğim
  • Elf'im kargoda şu an. Geldiğinde her bir şeyi deneyerek ben de sorulara cevap vermeye çalışacam inşallah.

Öncelikle bir sorum var. Bu kadar yazılım yükleniyor, rom yükleniyor vs. Bu yüklemelerde cihazın kullanılamaz hale gelmesi mümkün mü? Yani Elf'i çöpe attıracak kadar büyük bir hata var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piaa1

Elf'im kargoda şu an. Geldiğinde her bir şeyi deneyerek ben de sorulara cevap vermeye çalışacam inşallah.

Öncelikle bir sorum var. Bu kadar yazılım yükleniyor, rom yükleniyor vs. Bu yüklemelerde cihazın kullanılamaz hale gelmesi mümkün mü? Yani Elf'i çöpe attıracak kadar büyük bir hata var mı?

Basina boyle bir sey gelen duymadim ancak her forum rom ce root konularinda bu riskten bahsediliyor.kisacasi boyle bir risk evet var.ama ben 7 8 tane rom yukledim elfime hic bir sorunla karsilasmadim.yukleme konusunda sikintin olursa bu konu altinda yardim etmeye calisiriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihh95

quote:

Orijinalden alıntı: akcan

Bende Huawei U3100 cep telefonu ve Elf tablet var. Telefonu usb ile tablete bağlayıp cep telefonunun internetini kullanabilir miyim?

usb ile zannetmiyorum android daha telefon olarak kullanıldıgı içindir.
    wifi özelliği warsa hotspot yapıp kullanabilirsin tarafımdan denendi sorunsuz

hocam bende s5233w var bu olayı onla yapabilirmiyim?
  • cihazdan almak istiyorum benim merak ettiğim asıl olay flash player nasıl?tamamen bilgisayrdaki gibi mi yoksa mobil sürüm gibi mi mesela facebook kraloyun vb üzerinden oyun omeglede chat falan yapılablir mi?birde uygulama konusunda nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ka_za

burası kullanıcı klubü buurada bbu sorunun yeri değil diğer elf konuda sormanızı rica ederim.
  • slm ben gameloft vb bir kaç yüksek mb lı oyunlar yükledim .gerekli dosyalarıı wifi ile indirdim oyunlar sorunsuz açıyor. benim sorum bu oyunların dosyalarını yani gameloft klasörünü hafıza kartına yani microsd ye taşırsam bu oyunlar oradan açarmı? sorun yaşarmıyım ?
  • Selam arkadaşlar. bende elf sahibiyim. Mini hdmi kablo ile tv den görüntü alamadım.Kablo sağlam acaba bi ayarımı var.Yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhank06

Selam arkadaşlar. bende elf sahibiyim. Mini hdmi kablo ile tv den görüntü alamadım.Kablo sağlam acaba bi ayarımı var.Yardımcı olursanız sevinirim

pm attım
  • yazdım am sallayan olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ka_za

yazdım am sallayan olmadı

pm
  • feiyu 0429 da harıcı dısk calısmıyor bluetooth sorunsuz,
    eger blyetooth sorun degıl harıcı onemlı degıl dersenız 4,0,4 yukleyın oda guzeldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: thomas1925

slm ben gameloft vb bir kaç yüksek mb lı oyunlar yükledim .gerekli dosyalarıı wifi ile indirdim oyunlar sorunsuz açıyor. benim sorum bu oyunların dosyalarını yani gameloft klasörünü hafıza kartına yani microsd ye taşırsam bu oyunlar oradan açarmı? sorun yaşarmıyım ?

bumu teknik destek konusu bir soru sorup yardim istedik ipleyen yok. Tesekkurler ....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

slm ben gameloft vb bir kaç yüksek mb lı oyunlar yükledim .gerekli dosyalarıı wifi ile indirdim oyunlar sorunsuz açıyor. benim sorum bu oyunların dosyalarını yani gameloft klasörünü hafıza kartına yani microsd ye taşırsam bu oyunlar oradan açarmı? sorun yaşarmıyım ?

bumu teknik destek konusu bir soru sorup yardim istedik ipleyen yok. Tesekkurler ....

oyunlar açar problem yaşamazsınız
  • quote:

quote:

tasim yapan hic olmamis heralde.
    bunu deneyebilirdinde.ama genede oyledurumda pm at ben dener sonuc bildirrim.
    iy forumlar
  • ELİNDE HD VEYA 3D OYUN OLANLAR APK LARI PM ATARSA ELF VE AURORAYA OYUN PAKEDİ ÇIKARTMAYA ÇALIŞIYORUM GENİŞ Bİ ARŞİV OLSUN İNŞALLAH.
  • Beklemedeyim oyunlar icin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • apk atan olmuyorki???
  • Bendede 0429 yüklü fakat taktığım bluetothu görmüyor açma kapatma kısmını kitliyor ufak dongle bluetoothlardan var.
    http://www.dealextreme.com/p/super-mini-bluetooth-2-0-adapter-dongle-vista-compatible-11866 bunun bi ayarı varmıdır ?

edit: tablete takılı halde tekrar başlatınca bluetoothu dosya alıp gönderme başarılı ancak cihazınız görünmez diyor görünürlüğü açık hale getiremezmiyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet_mhnds -- 16 Mayıs 2012; 13:22:12 >
  • Blackmarket diye bir market var,Google play gibi işliyor,ama mantık applanet
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.