Şimdi Ara

Ainol Novo10 Hero II Deneyimlerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Geçenlerde Gold Bilgisayar'dan Ainol Novo10 Hero II marka ve modelli ürünü satın aldım.
    Ürünle ilgili deneyimlerimi sizlere aktarmak istiyorum:

Tabletin ekranı oldukça parlak ve ekran çözünürlüğü yeterince tatmin edici.
    Uygulama ve ekran geçişleri oldukça stabil.
    WiFi çekim seviyesi şaşılacak derecede iyi.
    Batarya kullanım süresi benim kullanımıma göre 5-6 saat.
    Ekran dokunmatiği oldukça hassas, cihaz neredeyse dokunmalarımı havada algılıyor.
    Klavye kullanımı oldukça akıcı.
    En önemli konu ise, ürüne ait devamlı güncel yazılımların yayınlanması.
    Hemen hemen neredeyse her ay ürünle ilgili bir yazılım yayınlanıyor.

Üstelik Ainol, ülkemizde satılan diğer tablet markaları gibi değil.
    Cihazın ülkemizdeki garantisi dışında, uluslararası 1 yıl garantisi var.
    Ainol ürünleri dışında hangi tableti alırsanız alın, aynı cihazı başka bir ülkede bulamazsınız.
    Çünkü bizim ülkemizde tablet satışı oldukça ilginç bir sistemle yapılıyor.
    "A" isimli ithalatçı Çin'e gidiyor. Bir tabletin üzerine "B" markasını yazdırıp piyasaya sürüyor.
    "B" markasını ite kaka satıyor. Devamını getirse bir daha satamayacak, bu defada "A" isimli ithalatçı Çin' gidip bu defa da aynı ürüne "C" markasını yazdırıp piyasaya sürüyor.

Kısacası satın aldığım üründen memnunum.
    Tablet satın almak isteyenler seçeneklerinin arasına Ainol Novo10 Hero II'yi de eklemeli ve seçimini buna göre yapmalılar.

• SA YARDIM EDERSEN SEVİNİRİM
    ben bu tableti ve inca astroyu düşünüyodum fakat bu forum da okuduklarım incayı bi adım geriye itti ainol ile ilgiliden baya bi eleştiri bulunuyo yok insanı dolandırıyolar yok 4 çekirdek yazıyo fakat değilmiş gibi herkes bi şi diyo kafam çok karıştı oyun performansı nasıl yardım cı olurmusun oyun çok önemli benim için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsungfors3 -- 12 Mayıs 2013; 23:11:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsungfors3

SA YARDIM EDERSEN SEVİNİRİM
    ben bu tableti ve inca astroyu düşünüyodum fakat bu forum da okuduklarım incayı bi adım geriye itti ainol ile ilgiliden baya bi eleştiri bulunuyo yok insanı dolandırıyolar yok 4 çekirdek yazıyo fakat değilmiş gibi herkes bi şi diyo kafam çok karıştı oyun performansı nasıl yardım cı olurmusun oyun çok önemli benim için

cube u30gt2 al kafana bak

• onu gold gibi alışveriş merkezlerinden alabilirmiyim internetten ve yurtdışından alıma güzel bakmıyorum...
  • Bazı insanları anlamak gerçekten güç. Asılsız söylemlerle insanların aklını bulandırmaktan anlamsızca bir haz alıyorlar.
    Ainol ürettiği ürünleri yalnızca bir kişiye satmıyor ki...
    Ainol evrensel bir ürün üretiyor ve ürününü tüm Dünya'ya satıyor.
    Bu tableti alan insanların tableti açabileceklerini ve bazı programlarla donanım kontrolleri yapabileceklerini göz ardı ediyor olamazlar.
    Kernel Tunel ve Antutu GPU Pro ile donanıma baktığım zaman işlemcinin 4 çekirdeğini de görebiliyorum.
    Peki bu uygulamaları da mı Ainol yaptı? Elbette hayır.
    Delinin biri ortaya bir şey atıyor, kırk akıllı peşinden gidiyor.
    Asılsız söylemlerin sahiplerine soruyorum, acaba kaç tanesinin elinde Ainol Novo10 Hero II var?
    Kaç tanesi cihazın içini açıp baktı...
    Yarısı, oradan kopyala yapıştır yapmış, yarısı buradan duymuş.
    İstenilen programlamla, istenilen donanımın özelliklerini belirten ekran görüntüsünü konuya ekleyebilirim.

İlla Ainol Novo10 Hero II satın alın demiyorum.
    Renk, kasa yapısı, donanım özellikleri olarak elbette farklı seçimler yapabilirsiniz.
    Ben yalnızca deneyimlerimi paylaştım.
    Cihazımla, internette rahatça gezinebiliyorum.
    Canımın istediği her oyunu sorunsuzca oynayabiliyorum.
    Film izleyebiliyorum.
    Bir cihaz daha ne yapacak ki?

Ürünün beni cezbeden tarafı, sık sık yazılım güncellemesinin yapılması.
    Tablet alan çoğu kişi, cihazını satın aldığı Android sürümüyle kullanmak zorunda.
    Android 4.0.4 sürümlü bir cihaz alan arkadaşım, hala aynı sürümü kullanmaya mahkum.
    Çünkü yazılım desteği yok.

iPhone konusunda haklısınız. 2,5 yıl önce 2000 TL verip alınan bir cihaz elbette 2,5 yıl sonra da yüksek performanslı olmalı.
    Ben 3 yıl önce iki adet laptop satın aldım. Birini 1200 TL'ye satın aldım. Birini 6500 TL'ye.
    1200 TL'ye satın aldığım cihazla şuan da bir çok grafik programını kullanamıyor ve yeni çıkan oyunları oynayamıyorum.
    6500 TL'ye aldığım cihaz ise sorunsuz çalışıyor. Önümüzde ki 3-5 yılda çalıştıramayacağı oyun veya programın olmayacağını düşünüyorum.
    Ne demek istediğimi anlamışsınızdır sanırım.

Bir Ainol ürününüwww.ainol.com.tr'yi ziyaret ederek, nereden satın alabileceğinizi öğrenebilirsiniz.
    Gold Bilgisayar'da da ürünlerin satışları yapılmaktadır.
    Farklı bir yerden garantisiz bir cihaz almanızı tavsiye etmiyorum.
    Zira forumlarda garantisiz ürün satın aldıktan sonra, sorun yaşayan insanların feryatlarına sık sık tanık oldum.

Son olarak:
    Forumlarda ahkam kesen arkadaşların, farklı forumlarda yardım isteklerinde bulundukları görüyorum.
    Kendilerine hayırları yokken başkalarına akıl vermeye çalışmaları hoş değil doğrusu.
    Deneyim ve bilgi birikimi şart. Bende görüşlerimi bu doğrultuda dile getirdim..
    Anlayana...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinlitablet -- 15 Mayıs 2013; 13:37:46 >

• Oncelikle guzel gunlerde, hayrini gorerek kullanin. Incelemenizi okudum fakat fiyat belirtmemissiniz. Bu urunu gold uzerinden kac tlye aldiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 550 TL'ye satın aldım.
    İndirim günleri vardı.
    Şu anda ne kadar bilmiyorum.
    Ücretini hak ettiğini düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinlitablet -- 15 Mayıs 2013; 16:20:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.