Anker SoundCore Liberty 3 Pro Önceliğim müzik dinlerken güzel bir ses almak , telefon görüşmesi de iyi olursa yeterli düşünerek , 1000 TL ile bütçe ile başladım ( 200 daha ver şunu al al derken ) , bir çok yorum kulaklık incelemesi vs. okudum sonunda bu kulaklığa karar verdim ve Amazon'dan 2300 Tl' ye aldım.
Kendi Kişisel Görüşlerime göre 1 hafta kullanım yorumlarım ; + Ses Kalitesi gerçekten güzel, Baslar , Midler , Tizler hepsi olması gerektiği kadar , ne baslar , midlerin, tizlerin önüne , ne de tizle diğerlerinin önüne geçiyor , çok dengeli bir kulaklık ve ayrıntıları duymak , her enstrürman ayrımını yapmak gerçekten hoş. + LDAC + Soundcore uygulaması ile HearID ile kulağınaza göre ayar ile kulaklık derinliği, ses tınıları yerine göre daha güzel oluyor. ama bazen Saoundcore Signature ile daha iyi.. + Kulakta oturuşu için 4 takım uç ile kanat ile ideal bir oturuş yakalayabiliyorsunuz ve soundcore uygulamasında fit test ile oturuşunu test edebiliyorsunuz. + Kulaklık Bağlantı hızı iyi ve 3 oda sonrasında kopma olmadı, kutu alışmışın dışında farklı bir tarzı var. + ANC başarılı transparan mod orta+ + Telefon görüşmelerinde iyi dönüşler aldım. Eksi düşüncelerim
Aklıma gelenler şimdilik bu kadar .. Daha önce kullandığım kulaklıklar kablosuz kulaklıklara örnekler TTEC Airbeat Duo , Anker R100 ( hiç beğenmediğim bir kulaklık) , Galaxy Buds Live.. |
Anker SoundCore Liberty 3 Pro: Kapsamlı İnceleme
Anker SoundCore Liberty 3 Pro, mükemmel ses kalitesi ve yenilikçi özelliklerle öne çıkan, üst düzey bir kablosuz kulaklıktır. Bu incelemede, Liberty 3 Pro'nun öne çıkan özellikleri, avantajları ve dezavantajlarını inceleyeceğiz.
Üstün Ses Kalitesi:
Liberty 3 Pro, özel tasarlanmış 10,6 mm sürücülerle donatılmıştır ve bu sayede derin baslar, net tizler ve zengin orta sesler sunar. Hibrit sürücü konfigürasyonu, dengeli ve sürükleyici bir dinleme deneyimi sağlar.
Aktif Gürültü Engelleme:
Kulaklıklar, değişken aktif gürültü engelleme (ANC) özelliğine sahiptir ve bu sayede çevresel gürültüyü önemli ölçüde azaltır. Toplu taşımada, kalabalık kafelerde veya gürültülü ofislerde net aramalar yapmanıza ve müziğinizi rahatsız edilmeden dinlemenize olanak tanır.
Uzun Pil Ömrü:
Liberty 3 Pro, tek bir şarjla 8 saate kadar oynatma süresi sunar. Şarj kutusuyla birlikte toplamda 32 saate kadar pil ömrüne ulaşabilirsiniz. Hızlı şarj özelliği sayesinde, sadece 15 dakikalık bir şarjla 3 saatlik kullanım elde edebilirsiniz.
Konforlu Tasarım:
Kulaklıklar, farklı kulak şekillerine uyacak şekilde tasarlanmış dört farklı kulak ucuyla birlikte gelir. Hafif ve ergonomik tasarımı, uzun süreli kullanımda bile rahatlık sağlar. Ayrıca, IPX4 su direnci sayesinde hafif yağmura ve terlemeye karşı dayanıklıdır.
Kişiselleştirilebilir Ses Profilleri:
SoundCore uygulaması, ses deneyiminizi kişiselleştirmenize olanak tanıyan özelleştirilebilir ses profilleri sunar. Farklı müzik türlerine veya kullanım durumlarına göre EQ ayarlarını değiştirebilir ve mükemmel ses ayarını bulabilirsiniz.
Dezavantajları:
- Liberty 3 Pro, bazı kullanıcılar için pahalı olabilir.
- Ses şeffaflığı modu diğer ANC özelliklerini destekleyen kulaklıklara göre daha zayıf olabilir.
Genel Değerlendirme:
Anker SoundCore Liberty 3 Pro, üstün ses kalitesi, aktif gürültü engelleme ve uzun pil ömrü sunan mükemmel bir kablosuz kulaklıktır. Konforlu tasarımı ve özelleştirilebilir ses profilleri, onu müzik severler, podcast dinleyicileri ve hareket halindeki profesyoneller için mükemmel bir seçim haline getirir.