Şimdi Ara

Anker Soundcore Mini mi Jbl Go 2 mi? Alındı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta yazdığım gibi ikisi arasında kaldım, ofiste kullanmak için alıyorum.

Sizce hangisi net ses verir ve bass daha toktur? Veya bu fiyat aralığında şunu al dediğiniz alternatif?

Sony SRS-XB10 aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliens -- 13 Nisan 2019; 10:55:3 >

• hocam merhaba,
    öncelikli olarak hayırlı olsun sony cihazınız.
    sony cihazını secerken jbl ve anker den nasıl bir fark yaratarak öne geçti onu sormak istiyorum size.
    bende bu ara anker soundcare mini 2 ile sony arasında kaldım(anker mini 2 modeli açık ara önde jbl go 2 den)
    anker mini 2 modelini de incelediyseniz eğer sony ile aralarında nasıl bir fark var yada sony almaya sizi hangi özellikleri ağır basarak itti yazarsanız çok sevinirim.
    iyi günler
  • SANTANİ S kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

* Anker SoundCore vardı bende önceden, ses olarak çok net bir cihaz ama bass lar zayıf kalıyordu, yok denecek kadardı. Ama dinlediğiniz müziğin tınılarını rahatlıkla seçebiliyorsunuz.

* Daha sonra JBL Go 2 ile Sony SRS-XB10 arası karşılaştırınca (3W güç ve 5 saat çalma süresi /5W ve 16 saat çalma süresi) güç ve pil süresi ile Sony öne geçti. Zaten ikisi çok yakın cihazlar, o zamanlarda fiyatlar da yakın olunca Sony tarafında seçimimi kullandım.

JBL Go 2 190TL civarı, artık Sony SRS-XB10 üretilmiyor yerine Sony SRS-XB12 var, onunda fiyatı 369TL civarlarında.

Teknik olarak her ikisinde de pasif radyatör mevcut, her ikisi de suya toza dayanıklı, bluetooth versiyonları 4.

Cebimde param kalsın dersen JBL Go 2 den yana seçimini kullanabilirsin daha üst bir cihaz bakarsan kullandığım Jbl Charge 3 tavsiye edebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliens -- 4 Kasım 2019; 17:28:12 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.