65" TV Tavsiyesi
Merhaba;
Salona 65" TV almayı planlıyorum.
LG 65QNED816RE veya Samsung 65Q70C tercihi arasında kalmışken araştırırken farklı modellere de bakmaya başladım.
* LG 65QNED816RE QNED olmasına rağmen edge led.
* Samsung 65Q70C 816 eşdeğeri Dolby Vision veya Dolby Atmos yok
* LG 65QNED916PA Miniled, özellikleri de iyi ama 2021 model
* Samsung QE65QN85C ve QE65QN90C modellerinde aşırı kırmızı görüntüden şikayet etmişler.
* TCL 65C845 özelikleri iyi ama servis konusunda insanlar temkinli
Limiti 50k ayarlamışken, miniled seviyesine çıkmak daha iyi gibi düşünüp limiti arttırdım, ama bu işin sonu yok.
Panelleri, ses vs özellik bakımından hangisi daha iyidir. Bu fiyatlara yakın başka bir model önerebilir misiniz?
Hangi Qashqai alınmalı?
Merhaba,
2012 model 1.5dci Manuel Tekna Sky Pack bir araç var 180binde, birde 2014 1.6dci ppp 130binde.
Okuduklarımdan 1.5dci az yakar ama manuel olduğu için daha sorunsuzdur, 1.6 larda otomatik şanzıman sorun çıkarabilir gibi yazılar vardı.
Bu zamana kadar manuel kullandım, yaş itibariyle araç otomatik olsun istiyorum, ama sorun çıkartacak ise zor tabiki..
2 araç arasında 200.000 fark var neredeyse, hangisini seçmeliyim sizce?
Sessiz RGB veya ışıklı Klavye Tavsiyesi
Merhaba;
Akşamları oyun oynamak amaçlı, özellikle sessiz, tuşları kolaylıkla seçebilmem için RGB yada ışıklı klavye arıyorum.
Aklımda kalan 2 model aşağıda;
- Philips SPT8294 Siyah Rainbow Rgb Aydınlatmalı Sessiz USB Gaming Klavye + Mouse Set
(tuşlarının bir süre sonra basmadığı yazılmış)
- Logitech G213 Prodigy Kablolu Oyuncu Klavyesi
(ilerleyen zamanda tuşlarda basmama ve biraz sesli çalışması var + çok tozlandığı bahsedilmiş)
Limit 350 TL.
Arada sırada işten gelince takılıyorum. Çok pahalı şeylere para yatırma taraftarı değilim, marka takıntım yok, bahsettiğim gibi sessiz ve ışıklı olması yeterli.
Bütçe max. 400.
Cumartesi günü vdsl 35mb paket hat bağlandı. Ac51 aldım çalıştığım firmadan geçici olarak, hız olarak şimdilik iyi.
Kullanım : cat6 ile Tv ye direct bağlı+evdeki telefon ve bilgisayarların wifi ile internet erişimi sağlanacak. Ev 80m2, test ettiğimde her yerden iyi sinyal alabiliyorum.
Fiyatları çok yakın olduğu için soruyorum, her iki modemden hangisi uzun vadede beni üzmez? Şu model eski artık destek ve güncelleme vermez dediğiniz var mı?
Yada kullanıma göre bunlar fazla şu modem işi görür dediğiniz bir model olabilir mi?
|
Anker Soundcore Mini mi Jbl Go 2 mi? Alındı.
|
2004-2005 model Astra-Superb-Fiesta-Polo? Seçimi
|
Sony WI-C400 İnceleme
|
Bluetooth Hoparlör Tavsiyesi Lütfen
|
|
Meslek: IT Manager
Ref : barabum, flexy, ozgboy, Paecon, Technics, SonS_oF_Liberty, ceybear, Malachi77, sedatsontek, pegasus44, maverick_core, hapymyday, cesar_, cashkorkmaz, asm1303, fabirka2000, diray67 (Mail değişikliği kaybında kullandığım nick : yesaliens (2 Ağustos 2005) |
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.456
İkinci El Bölümü Mesajları: 81
Konularının görüntülenme sayısı: 17.826 (Bu ay: 182)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 170 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar