3 Yıldızlı full Glad inventory gold ve Tüy olduğu gibi chardadır oyunu temelli bırakıyorum hiç birşeyi aktarmıyorum full veriyorum Karakterde 2 yıldızlı subay +15 Arkont set mevcuttur Tüm mana taşları tamdır. Hyperion seti Full fakat bazı parçalar +5'dir. Mana taşları basılıdır. Kafalık olarak +3 Dynatum kafalığı vardır. Bankada 4 yıldız kafalığı da mevcuttur +2 4 yıldız takıları full vardır fakat karakter birleşmede 3 yıldıza düştüğü için takılar Bankada durmaktadır tek yapmanız gereken 4 yıldıza çıkartmak Hyperion kıyafetleri yükseltmek için Kunax seti'de bankada hazır şekilde durmaktadır. karakterin üzerinde birleşmede verilen Arkont takılar vardır. Silah olarak +15 Dynatum sırıklısı mevcuttur tabi ki altına 2 yıldızlı Arkont basılıdır.( Susturma Taşı ile ) Karakterde +7 tüy vardır fakat statları +8 den yüksektir ( ATACK:35 HP: 1050 ) Ayrıyetten Leather setide mevcuttur. Karakter Villaya sahiptir kirası ödenmiş hazır halde yeni sahibini beklemekte 8 Adet Pet hayvanı bulunmaktadır.(32 slotlu ve 18 slotlu dahil) Buff petleride mevcuttur. 2 Adet sınırsız Stigması vardır. (Exhausting wave/Revial wave) + (Sharp Strike/Keskin vuruş) Bineklerinde Legion Atı vardır. Sınırsız Bulut vardır 1744 adet Dövüş Madalyası 700 Adet Seranyum Madalyası Vardır 310 Adet kırık Seranyumu vardır. Karakterde hyperion kanadı ve 4 yıldızlı subay kanadı mevcuttur. Onur Puanı: 95.121 Abyss Puanı :2.757.852 dir. Cooking Seviyesi 541'dir. Karakterde 98k ya yakın Kinah mevcuttur Gold pack basılı değil fakat bankada 2 günlük kullanımı olan gold pack mevcuttur. böylece kendi karakterinizden aktarmak istediklerinizi aktarabilirsiniz. charın tüm bilgileri Mevcuttur Alan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun. Lütfen ciddi alıcılar arasın. İletişim : 0555 814 76 19 Mail: serhat.arikann35@gmail.com Fiyatı : 350 TL'dir.