Şimdi Ara

Aion bişitini ilan etti . . . . (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
4.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben her ay para veriyodum ama oyunda herkes eşit . arkadaşin vardir hizli karsarsın instanceler gidersin orasi sana kalmiş.

Gold al daha fazla ap kas instance suren kisalsin(zaten C-dredgiondan başka gittiğim yok nerdeyse)

Para için Hack ve benzeri program kullananlara tahammül eden firmadan ne bekliyosak aslında.

Belki alan şirket izin vermez diyecem ama Ncsoft tan oyun alan firmadan ne beklerim. gold uye alan adamı banlamaz blocklamaz uyarı olmaz

Parayı veren ..........
  • Yani şuanda tartışılan konuda bu gameforge firmasıyla alakalı ; Altın satıcıları , hack , dupe paylaşımları ve bunlara karşı sorumsuz gmler. Gameforge açıklamış GM sayısını artıracağız diye , bekleyip görmek lazım bir çok çevrece Gameforge oyunculara değer veren bir şirket olarak görülmüyor. Bakınız Cabal Online ya da Metin2.. Her gün karakter çalındı edildi , insanları milyarla harcamaya sürüklüyorlar oyunlara..

yarın bir gün pw de major crowlar satılmayacağı ne malum. :)) Bunlar daha oyuncuları korkutmamak için söylenen sözler , ilk den kimseyi ürkütmek istemiyorlar , ileride zarar ediyoruz donate sistemi kuracağız derse , kimi dinlerler bunlar ?

Silkroad gibi bot satışı yapılmasında :) korkum o yönde...
  • Benimde gercek korkum oyunu türkçe leştirmeye kalkmalari(çekincem coğu zaman cok saçma sapan yapiyolar )

Türkce dil seceneği gelirse şaşirmam linegae2 de gelecek sade patch bekliyolar.
  • Aion benim için her zaman çok değerli bir oyun olmuştur bunu beni tanıyanlar bilir. SW:ToR, GW2 ve Diablo 3 gibi çok uzun zamandır beklediğim oyunlar yavaş yavaş çıkacakken hep içimde bir acaba vardı. Aion karakterime dönüp tekrar devammı etsem, 3.0da yaklaşıyor falan diyordum ama bütün acabalarım yıkıldı. Bu kadar potansiyelli bir oyun şimdiye kadar piyasaya gelmemişti bence ancak bu potansiyel ancak bu kadar tüketilebilirdi. Helal olsun NCSoft'a.
  • SWTOR nasıldır ? araştırdığım kadarıyla bu ayın 20 sinde açılacakmış.
  • Ben diyordum abi server birleşmesi dönemi çöküş dönemidir sonrasında yaşananlar ise bitişi temsil ediyor hele oyunu bırakmak üzereyken dred ve open word yaşadığım hack olayları beni bende alıp başka birine dönüştürüyordu sonrasında bu hack türü programları kullanan sayısında inanılmaz bir artış olduğunu düşünüyorum beleş olmuş bir aion'da artık bunun önüne gecilemez sanırım vip olayı olacak umarım aoc gibi olmaz sözde iyi gibi gözüküyor ama free olunca esas o zaman anlarız.

Karakter satmaya çalışan arkadaşlara geçmiş olsun son anda satmayı başaranlara ise iyi kurtardınız diyorum beleş olunca az takılıp ortama bakacam ve şunu söyleyim program kullanmayan kimse artık kalmaz gibi tek vuruşta alma devri başlıyacak beyler.

• SW:ToR geçecekler parmak kaldırsın
  • kötü haber üzüldüm neyse Allahtan gw2 geliyor. sorun değil
  • İyiki satmışım karakterimi 1100 dolar az para değil :)

F2P olduktan sonra diğer beş para etmez oyunlar ile arasında tek fark olacak ''grafik'' ve gerisi beş para etmez, oynanmayacak bir ortam ile devam edecek...
  • bide wow vs aion diyorlar ya en çok o ağrıma gidiyor :) Gw2 gelince wow dışındaki çoğu oyun bu sisteme geçer herhalde :). Sırada warhammer var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majesthion -- 15 Aralık 2011; 0:35:15 >
  • Aion Avrupa sunucuları F2P oldu , nedeniyse oyuncu azlığından. Kore insanıyla avrupa insanı uyuşmuyor malesef.. Aion , NA ve Korea olarak hala popüler bir oyun..
  • buda ayni lotronun taktigini yapti birde artik su catal,cicek gibi yada sacma sapan kostumler olmazsa daha iyi olacak aslinda su grafiklerle lotroyu yapsalar daha iyi ama neyse belki guild wars 2 bunlardan daha iyi olur......
  • yazık ya euda zaten çok az sayıda oyuncu vardı. Kalanlarda zaten çok uzun süredir emek veripte kıyamayan insanlardı. şimdi 24 ayımızı çöpe atmamız isteniyor. Sonuçta insan bu kadar zamanda duygusal bir bağda kuruyor oyun ile. Çoğu zaman uykudan v.s. şeylerden fedakarlık ederek zaman ayırıyorsun bir anda birileri karar verip bu kadar kazandığımız yeter başlarının çağresine baksınlar diyor. Birde bu kadar manyaklık yetmiyoru gibi yılbaşı etkinliği düzenleyip skin satışı koyuyorlar. Bu saatten sonra kim alır. bazı arkadaşların dediği gibi 3.0 beklerken tam bir hayal kırıklığı... SWTOR çok güzel bir oyun betasını deneme şansım olmuştu. Aion var diye geçmeye yanaşmıyordum ama şuanda artık bu oyuna geçmenin zamanı...
  • GW2 Diyonuz yapimcisi başka bir şirket olabilir ama dağitimcisi NcSoft deilmi gene içine ederler bir turlu daha Ncsoft oyunu oynamam başlamam .....
  • SWTOR..tüm suçlu bunlar..wow bile tutuştuktan sonra..Aion free olması gayet normal..ama birazda öteki yönden bakınca aion free play olarak oynanabilecek en iyi oyun olur kanatindeyim..ticaret sistemi ve craft olayını da düşününce hiç bir free oyun böyle olmaz..Conanda sözde bedava oldu ama ne yapmaya kalksan para öde yazısı çıkıyor..en azından şimdilik Aionda böyle bir sıkıntı olmayacak diye vaadler alıyoruz....SWTOR bende betada oynadım hatta oyunuda aldım 20 sınde başlıyorum..çok sağlam bir yapısı var çok değişik geldi bana..yeni kan olarak heyacanımı orda devam edeceğim..Wow = Sıktı.....Conan =bir zamanlar...Warhammer =pvp ..Aion =Fantazi....SWTOR=yeni heyecan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aleonic

SWTOR..tüm suçlu bunlar..wow bile tutuştuktan sonra..Aion free olması gayet normal..ama birazda öteki yönden bakınca aion free play olarak oynanabilecek en iyi oyun olur kanatindeyim..ticaret sistemi ve craft olayını da düşününce hiç bir free oyun böyle olmaz..Conanda sözde bedava oldu ama ne yapmaya kalksan para öde yazısı çıkıyor..en azından şimdilik Aionda böyle bir sıkıntı olmayacak diye vaadler alıyoruz....SWTOR bende betada oynadım hatta oyunuda aldım 20 sınde başlıyorum..çok sağlam bir yapısı var çok değişik geldi bana..yeni kan olarak heyacanımı orda devam edeceğim..Wow = Sıktı.....Conan =bir zamanlar...Warhammer =pvp ..Aion =Fantazi....SWTOR=yeni heyecan..

Bırakın şu swtoru övmeyi sıkı bir wow oyuncusuyum benim bile beklediğim bi oyundu swtor oynamak için sabırsızlanıyordum.Taki swtor betaya kabul edilip oyunu deneyinceye kadar 2 saat oynamamla silmem bir oldu.
    Gw2 den umutluyum.Oda yüzümü kara çıkarmaz umarım.Swtor a gelince free to play olmaya mahkum bir oyun şuanda.Çıktıktan 3 4 ay iyi gider ondan sonra bakın görürsünüz forumda hesabım satılık yazılarını.

• quote:

Orijinalden alıntı: ducklaw41

GW2 Diyonuz yapimcisi başka bir şirket olabilir ama dağitimcisi NcSoft deilmi gene içine ederler bir turlu daha Ncsoft oyunu oynamam başlamam .....

Guild Wars 6 yıldır hiç bozulmayan tek oyundur.Dağıtıcı firma yapımcı olmadığı bir oyuna asla karışamaz.Herşey ArenaNet'in elinde ki onlarda ne kadar kaliteli bir şirket olduklarını 6 yıl boyunca ispatladılar zaten...

quote:

Orijinalden alıntı: SyLVanasS

quote:

Orijinalden alıntı: aleonic

SWTOR..tüm suçlu bunlar..wow bile tutuştuktan sonra..Aion free olması gayet normal..ama birazda öteki yönden bakınca aion free play olarak oynanabilecek en iyi oyun olur kanatindeyim..ticaret sistemi ve craft olayını da düşününce hiç bir free oyun böyle olmaz..Conanda sözde bedava oldu ama ne yapmaya kalksan para öde yazısı çıkıyor..en azından şimdilik Aionda böyle bir sıkıntı olmayacak diye vaadler alıyoruz....SWTOR bende betada oynadım hatta oyunuda aldım 20 sınde başlıyorum..çok sağlam bir yapısı var çok değişik geldi bana..yeni kan olarak heyacanımı orda devam edeceğim..Wow = Sıktı.....Conan =bir zamanlar...Warhammer =pvp ..Aion =Fantazi....SWTOR=yeni heyecan..

Bırakın şu swtoru övmeyi sıkı bir wow oyuncusuyum benim bile beklediğim bi oyundu swtor oynamak için sabırsızlanıyordum.Taki swtor betaya kabul edilip oyunu deneyinceye kadar 2 saat oynamamla silmem bir oldu.
    Gw2 den umutluyum.Oda yüzümü kara çıkarmaz umarım.Swtor a gelince free to play olmaya mahkum bir oyun şuanda.Çıktıktan 3 4 ay iyi gider ondan sonra bakın görürsünüz forumda hesabım satılık yazılarını.

Sen hayal görmeye devam et.Swtor betası yapıldıktan sonra en çok beğenilen oyunlardan biri oldu.Sen böyle quest line üzerinden oynanan hikaye bazlı oyunlardan hoşlanmıyorsan başkasınıda kendin gibi görmeyeceksin.Beta yapıldıktan sonra pre order yapanların sayısının ne kadar arttığından bile haberiniz yok.Yaklaşıma bak ya .Ben beğenmedim agaa o oyun patlayacaaak .Oldu o zaman biz sizi sonra ararız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nepheth -- 16 Aralık 2011; 8:50:26 >

• aionun free play olması ile gw2'nin beta tarihinin açıklanması sizcede manidar değilmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ducklaw41

Ben her ay para veriyodum ama oyunda herkes eşit . arkadaşin vardir hizli karsarsın instanceler gidersin orasi sana kalmiş.

Gold al daha fazla ap kas instance suren kisalsin(zaten C-dredgiondan başka gittiğim yok nerdeyse)

Para için Hack ve benzeri program kullananlara tahammül eden firmadan ne bekliyosak aslında.

Belki alan şirket izin vermez diyecem ama Ncsoft tan oyun alan firmadan ne beklerim. gold uye alan adamı banlamaz blocklamaz uyarı olmaz

Parayı veren ..........

Hahahah seni hairliyorum 4o kisilik raid kurup ragnaroku hesememistiniz

Xxtayfunxx cyberspot ve Ben arkada izliyoduk XD sonra Ben 20 kisilik alli toplayip kesmistim bazen o guzel anlari ozlemiyorum desem yalan olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soulme -- 16 Aralık 2011; 9:55:00 >
  • Arkadaşlar EU sunucularının F2P olması kaçınılmaz bir gerçekti, oyuncu sayısı azdı ve tüm forumlar neredeyse bundan şikayetçiydi. Bana kalırsa dil gruplarına göre oyuncuları ayırmak yanlış oldu , Fransız ve Almanya sunucuları yersizdi , bu sunucularda ki oyuncularda bölünmeye başladı .. Yanlış stratejiler ile birlikte durumun kaçınılmaz olması normal karşılanacak bir durum. Ben yinede oynamaya devam edeceğim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.