Şimdi Ara

Aion bişitini ilan etti . . . . (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
4.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Shezofren41

ben aıonu ılk cıktıgı gunden berıdır oynuyorum cok guzel bır oyun hersey 4 4 luk dusunulmus ama herkesın bildıgı gıbı fırma 5 para etmez herkes bılıyorkı aıon serverlerın bırlesmesıyle karmakarısık oldu ve cogu ınsan bıraktı o ınsanlardan bırıde benım o gunden berıdır ınfınıteaion oynuyorum orjınalı ıle aynı orjınalde ne kadar hack varsa orda da cok az olsa yınede var yanı bır farkı yok tek farkı ucretsız olması.tabı 1 ay oldu oyuna gırmıyorum sıkıldım artık eger legıonla bırlıkte karakterımı almak ısteyen olursa gorusebılırız legıonun adı Turk 15 kısı onlıne oluyor server prıde ırk asmodıan karakter sorcerer 40 lvl rift pvp charı 40 lvl abys elbıse ve 30 lvl abys takılar ılgılenen olursa pm atsın.

Hagar cok guzel hele su parfum 10 numara AMA gel gelelim koku degistirdim ne kadar orjinal olmasada %100 ayni sekilde yapilmis isteyene satabilirim /pm

• quote:

Orijinalden alıntı: SyLVanasS

quote:

Orijinalden alıntı: aleonic

SWTOR..tüm suçlu bunlar..wow bile tutuştuktan sonra..Aion free olması gayet normal..ama birazda öteki yönden bakınca aion free play olarak oynanabilecek en iyi oyun olur kanatindeyim..ticaret sistemi ve craft olayını da düşününce hiç bir free oyun böyle olmaz..Conanda sözde bedava oldu ama ne yapmaya kalksan para öde yazısı çıkıyor..en azından şimdilik Aionda böyle bir sıkıntı olmayacak diye vaadler alıyoruz....SWTOR bende betada oynadım hatta oyunuda aldım 20 sınde başlıyorum..çok sağlam bir yapısı var çok değişik geldi bana..yeni kan olarak heyacanımı orda devam edeceğim..Wow = Sıktı.....Conan =bir zamanlar...Warhammer =pvp ..Aion =Fantazi....SWTOR=yeni heyecan..

Bırakın şu swtoru övmeyi sıkı bir wow oyuncusuyum benim bile beklediğim bi oyundu swtor oynamak için sabırsızlanıyordum.Taki swtor betaya kabul edilip oyunu deneyinceye kadar 2 saat oynamamla silmem bir oldu.
    Gw2 den umutluyum.Oda yüzümü kara çıkarmaz umarım.Swtor a gelince free to play olmaya mahkum bir oyun şuanda.Çıktıktan 3 4 ay iyi gider ondan sonra bakın görürsünüz forumda hesabım satılık yazılarını.

2 saat oynayıp bırakman tabiki zevk olayı ustam buna saygım var ama akşamları eve gidiyoruz 158 server var swtor da..yaklaşık..3000 kişi sıra bekleyip giriyorum..oyuna ancak..bu birde erken başlayanlar için bu şekilde..oyun asıl bu gün açılıyor..artık 10bin kişi mi bekleriz bunu bilemiyorum..demek senin yaptığın gibi 2 saat oynayıp bırakan az.

• Anlamıyorum oyunla alıp veremediğiniz nedir.
    Madem parayı verdim bana hayatın sırrını versin mantığı ile oyun oynuyoruz, hata yapıyoruz.
    Aion devrim niteliğinde bir oyun, bu oyun açıklandığından bu yana, emin olun bir çok oyunun ertelenmesine ve geliştirilmesine sebep olan oyundur.
    Gerek grafik gerek yapay zeka gerekse interface açısından bir çok oyuna "ulan biz bunu 6574676 pachinde alayıp pulayıp ağlatıp yapıtırcaktık"
    dedirtip belki 2 sene sonra tadına bakıcağınız şeyleri sırf geride kalmama adına hızlandırıp rekabeti azdırdı.
    Ve yine bir devrim yaparak böle bir oyun f2p olacak peki bu diğer f2all oyunları sizce nasıl etkileyecek!
    Aion ilk olarak prwt serverlerde test etim hoşuma gitti orjinal aldım oynadım. player azlığından braktım.
    f2p olcağını duydum oluncada tekrar başlıcam. sarar sarmaz bilmem bakcaz.(Saten tek mantık bu olmalı "sardı yada sarmadı")
    Tabiki eksikleri çok. peki wow dahil eksiksiz oyun varmı şuan? peki ilerde olaçakmı? bence olmıycak.
    Her oyun çıkmadan önce haşa illahlaştırılacak çıktığı gün itibari ile hata an itibari ile forumlara düşecek "yok girerken kastı,yok kontroler kötü, yok bakarken gözüm ağrıdı boynum eğrildi karekterin kafası benimkinden küçük seninki kaç cm gibi mentalmastırbasyon tadında orgzm olmaya devam edicez.

• quote:

Orijinalden alıntı: caneraksu22

Rifte başlayabılırsınız yılbaşı ındırımıde var 18 tl saadece :)

1 ay oynadım aman aman allah korusun hayatımda gördüğüm en yavaş oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: grafmaster

quote:

Orijinalden alıntı: caneraksu22

Rifte başlayabılırsınız yılbaşı ındırımıde var 18 tl saadece :)

1 ay oynadım aman aman allah korusun hayatımda gördüğüm en yavaş oyun

yok yok ustam rift o kadar yavaş değil ya..zaten 2011 yılın oyunu seçildi. mmo da..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.