Merhaba arkadaşlar. Deneyimli olanlarınız mutlaka vardır chanter ( kantor ) hakkında. karakter fazla vuruş gücü olmamasına rağmen ilgimi çekti. DPS bir chanter yapabilir miyiz, fikir ve önerilerinize ihtiyacım var. Daha önce 54 lvl de ruh çağırıcı ile ilerledim, zubaba' da kantor açarak devam etmeyi düşünüyorum?? Merak ettiğim: Kantor ile manastonları kritik basarsak ya da başka bir yöntemle vuruş gücü ne kadar yükselir. ? Tafsiye eden var mı ? Eyw...
quote:
Orijinalden alıntı: mustyblues
Merhaba arkadaşlar. Deneyimli olanlarınız mutlaka vardır chanter ( kantor ) hakkında. karakter fazla vuruş gücü olmamasına rağmen ilgimi çekti. DPS bir chanter yapabilir miyiz, fikir ve önerilerinize ihtiyacım var. Daha önce 54 lvl de ruh çağırıcı ile ilerledim, zubaba' da kantor açarak devam etmeyi düşünüyorum?? Merak ettiğim: Kantor ile manastonları kritik basarsak ya da başka bir yöntemle vuruş gücü ne kadar yükselir. ? Tafsiye eden var mı ? Eyw...
Crit / Magic accuracy veya Magic resist set dizeceksin
Kantor her sınıfdan özellik almış orta sınıftır. Full pvp item dizince tam bir ölüm makinası oluyor. Ama tek bir setten fazlasını dizmen lazım. Birinci setin kritik atak 2.ci setin M resist 3 cü setin Hp/ blok ayrıca çok çok ileri seviyedeki arkadaşlar macc basılı set bile diziyorlar. Hani diiceksin 1 parçayı 3 ayda alabiliyorum adamlar 5 yıldır oynuyor ortamları var medalleri ap leri var alıyorlar derim bende :)
Chanter oynucaksan 2 adet set olsa yeterlidir.
1 . Set > Magic Resist Set ( 4.7 den sonra MR nerf yicek, tutma olasılığı %50 ye inecek. Yani 9000 mr de olsa adam %50 ihtimalle vurabilcek) 2 . Set > Crit / Magical Acc set