Şimdi Ara

Aion da erkek ve kiz karakter arasindaki fark.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazi söylentilere göre aionda ekek karakterlerin hantal ama dps yüksek kiz karakterlerin ise daha hizli fakat dps dusuk olduğu. soylenmekte.nekadar mantiksiz gelsede erkek karakter acip sonradan kiz yapan arkadaslarim karakterlerin dps dustugunu fakat daha seri olduk larini söylediler.temp olup kiz karakter acan nadir aynisi sin icin de gecerli sinlerin geneli kiz karakter bu soylentilerin acaba dogruluk payi. var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yok hurafe onlar inanma
  • metin2 olmasın o :) seni çok feci yemişler kardeş yada bunu söyleyenlerin nereye baktıklarını görmek gerek Ş=)

bu oyunda öyle seylerin hiç bir artısı yok
    yapılan hata
    ilk önce dev gibi karakter açarsan ve onla uzun süre oynarsan ayakları büyük olduğu için 1 metreyi 2 adımda gidiyor canavar
    sonra bunu minnacık yaparsan 1 metreyi 4 adım atarak gidiyor ayağı küçük olduğu için sonuç ta ikiside aynı saniyede aynı mesafeyı kat ediyor. fakat digeri ayak harekti olarak daha fazla animasyon sergiliyor
    yerinde pati çeken araba gibi düşün Ş=
    sonuç olarak insanlar olarak bundan etkileniyor.onun haricinde cok vuruyor yok animasyonlar hızlı geçiyor diyenlere bakma sen
  • Benim karakterim kız. Kız açmamın nedeni ise memeler.:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lofer_freud

Benim karakterim kız. Kız açmamın nedeni ise memeler.:)

Yok daha memeler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.