Şimdi Ara

Aion F2P: 28 Şubat /12PM-6PM(GMT+1) / Yeni Serverler [ENG]Nexus + 8 Mart ENG[Anuhart] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
682
Cevap
0
Favori
31.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.facebook.com/#!/DaevasReport (kaynak)

Daeva's Report

Fist glance on Aion Shop - you need to buy Aion Coins with real money to later be able to buy items in store with Aion Coins.

Aion Coins can be bought with packs
    40 - 5 euro
    100 - 10 euro
    400 - 25 euro
    1000 - 50 euro
    2500 - 100 euro

Prices are like:
    Scrolls for intance cd reset
    BT 25 coins
    AS 45 coins
    Esso/Taloc 29 coins
    Udas/Lower Udas 19 coins
    Abyss Forts instances 25 coins

Appearance change 69 coins
    Gander and appearance change 135 coins

Pets 59-199 coins

Dyes 29-99 coins
    Weapon skins 49-79 coins
    Costumes ok 69-99 coins

Lodas amulets 1x 10 coins, 3 x 25 coins, 5x 40 coins
    Berdin amulets 1 35 coins

gold pack 99 coins

fiyatlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ducklaw41 -- 28 Şubat 2012; 23:14:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cHnJ #

@freehuman

kayıt oldum, aktivasyon yaptım, siteye giriş yaptım. sadece oyunun açılması kaldı geriye.

e-postama gelen aktivasyon linkinden deniyorum verdiği uyarı mesajı "Unfortunately your account could not be validated."

Ayrıca şahsi fikrim bu adamlar işi ellerine yüzlerine bulaştırdılar gibi, en azından şunu diyebilirlerdi 28 Şubat 2012 tarihinde Account transferleri gerçekleştireceğiz ve gerekli iyileştirme yaptıktan sonra 01 Mart 2012 günü büyük bir etkinlik ile serverlarımızı sorunsuz açacağız gibisinden birşey yapabilirlerdi şuan görünen ne siteleri hazır nede serverları sanırım bu gece açılsa bile sağlıklı bir oynayış sunulamayacak sürekli serverları kapatıp güncelleme yapacaklar.

• fiyatlarla ilgili bir düzeltme geleceğini düşünüyorum bende arkadaşlar çunku daha önce gold pack 10 eu olarak duyrulmuştu, yada yoğunluk çok olunca adamların gözü mü döndü aceba eheheh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedemo -- 28 Şubat 2012; 23:17:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: freehuman

quote:

@freehuman

kayıt oldum, aktivasyon yaptım, siteye giriş yaptım. sadece oyunun açılması kaldı geriye.

e-postama gelen aktivasyon linkinden deniyorum verdiği uyarı mesajı "Unfortunately your account could not be validated."

Ayrıca şahsi fikrim bu adamlar işi ellerine yüzlerine bulaştırdılar gibi, en azından şunu diyebilirlerdi 28 Şubat 2012 tarihinde Account transferleri gerçekleştireceğiz ve gerekli iyileştirme yaptıktan sonra 01 Mart 2012 günü büyük bir etkinlik ile serverlarımızı sorunsuz açacağız gibisinden birşey yapabilirlerdi şuan görünen ne siteleri hazır nede serverları sanırım bu gece açılsa bile sağlıklı bir oynayış sunulamayacak sürekli serverları kapatıp güncelleme yapacaklar.

arkadaşımda aynı hatayı alıyor, şu anda site yarı açık olduğundan sanırım. tam olarak açılmasını bekleyip denerseniz sorunsuzca tamamlanır diye düşünüyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: freehuman

quote:

@freehuman

arkadaşımda aynı hatayı alıyor, şu anda site yarı açık olduğundan sanırım. tam olarak açılmasını bekleyip denerseniz sorunsuzca tamamlanır diye düşünüyorum.

Sağolasın bekleyip görücez artık.

• edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mediatr -- 28 Şubat 2012; 23:54:53 >
  • açıldımı oyun ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: mediatr

Aion F2P: 28 Şubat /12PM-6PM(GMT+1) / Yeni Serverler [ENG]Nexus + 8 Mart ENG[Anuhart]
    Coin Fiyatları. 100 coin 58 tl.

resim link'i

fiyatlar Türkiyeye hassa işim olmaz bu oyunla
  • aha gamesultan bi bekleyelim gamesultan en uygunu oluyor genelde
  • öğlen 12 dendi gece 12 olacak :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: amops2

öğlen 12 dendi gece 12 olacak :D

saatler karışmıştır
  • O tablonun fake yada hatalı olma olasılığı yüksek beyler aion'nun forumunda sıkça vurgulandı gold üyeliğin fiyatı 9.99 Euro diye. Bu tablodaki gibi olacağını sanmıyorum ben açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kidd

O tablonun fake yada hatalı olma olasılığı yüksek beyler aion'nun forumunda sıkça vurgulandı gold üyeliğin fiyatı 9.99 Euro diye. Bu tablodaki gibi olacağını sanmıyorum ben açıkçası.

inş sonuçta 25 euro az buz bir fiyat değil kendileri kaybeder ayriyetten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardapa -- 28 Şubat 2012; 23:40:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kidd

O tablonun fake yada hatalı olma olasılığı yüksek beyler aion'nun forumunda sıkça vurgulandı gold üyeliğin fiyatı 9.99 Euro diye. Bu tablodaki gibi olacağını sanmıyorum ben açıkçası.

Fake değil aynı tabloyu bende sitede gördüm, üstte bir arkadaş açıklamış zaten iki farklı şekilde gold alınabilecek diye :) ikinci yöntem biraz kazık
  • Şu anda yine baktım.Diğer ülkelerde 10 euro 100 coin.Bizde yine aynı fiyat.Anlamadımki sadece bize has bir hatamı olmuş bu.
  • ben aylığı 14.99€'dan yüksek bir oyun görmedim.. 25€ saçma geldi.. Bir yanlışlık olsa gerek.. panik yapmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardapa

quote:

Orijinalden alıntı: amops2

öğlen 12 dendi gece 12 olacak :D

saatler karışmıştır

valla herzaman boyle oluyor :D.
  • 24 TL imiş arkadaşlar. Kredikartı ile ödemeyi seçtiğimde 24 TL tutar gösterdi 100 coin için.Sorun yok
  • Takip bulunsun yarın indirip bakıayım bir oyuna. Bu oyun wow gibi aylık ücretli mi, allods falan gibi f2p mi nedir ya ondan mı?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.