Şimdi Ara

Aion F2P: 28 Şubat /12PM-6PM(GMT+1) / Yeni Serverler [ENG]Nexus + 8 Mart ENG[Anuhart] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
682
Cevap
0
Favori
31.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abi şuna inanmayın artık. en son verdiği süre bu.

Aion Maintenance Status
    Aion EU transition, estimated:

In progress..
    1h 31m 18s
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abstract

Madem beklicez.. Oyun açıldığında herkesi biraraya toplamak adına legion belirleyelim?

ben varım.. yarın anket açıp bu işi bitirelim 3-4 gün sonra kesinleşsin legion ve ırk
  • quote:

Orijinalden alıntı: freshpie

quote:

Orijinalden alıntı: gantepli

quote:

boşuna beklemeyin arkadaşlar gameforge gibi basit oyunlarla yürüyen bu şirketin bukadar iyi ve kaliteli bir oyunu ve oyuncuları tam olarak tatmin edip geçiş yapması için bukadar zaman az bile.... tatmin etsin ve accountları tam anlamıyla kaldırsın yeter bence .. HAFTAYA SALI GÜNÜ için verilen tarih gayet makul o yüzden beklemeye devam.... geçmiş olsun herkese.

gameforge dünyada 2. dağıtımcılar listesinde. küçük derken? oyunları küçük firma değil

gameforge sunucularının bedava oyun dağıtması iyi oyun dağıtıyor anlamına gelmez. kaliteli oyun ve oyuncu istiyosan eğer şimdiye kadar gameforge sunucularında zor bulurdun. ama artık el ettı bu işe bakalım napıcak bukadar kaliteli oyuncuyu görücezz

ben gameforge a güvenen biri değilim ama transfer işlemleri gecikti diye de kaldırıp atıcak değilim. bekleyip görmek lazım önyargıdansa.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Abstract

Madem beklicez.. Oyun açıldığında herkesi biraraya toplamak adına legion belirleyelim?

ben varım.. yarın anket açıp bu işi bitirelim 3-4 gün sonra kesinleşsin legion ve ırk

aynen
  • En iyisi açilana kadar wow oynamak :) Ara ara bakarım buraya... Bu arada Asmo olucam legion'a gelirim açilirsa... :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreacar1907 -- 29 Şubat 2012; 1:25:13 >
  • Elyos olacaklar nick yazssınlar gelip kesicem onları :D
  • ben bu firamanın metin 2 deki oyunculardan duyduğum çok dengesiz ve yönetim olarak çok ta musteriyi sevindiren bi firma olmadığını duymuştum ve kendim airrivals denen oyundan bildiğim dunyadaki en dandik firmadır o kadar dandiktirki para dışında hiç bir şey umurlarında değil oyuncuymuş musteriymiş sadece paraya bakarlar keşke başka firma alsaydı bizim bakkal necmi abi dağıtımcılığını ustlense daha çok umutlu olurdum ama genede yapacak bişi yok bekleyelim
  • Yeni server elbet açılacak lakin anladığım kadarıyla yine birlik falan olamıcaz.. Yine Almanlar yada koreliler nebilim baska bir ülke kurucak Legionunu örneğin Made in korea gibi serverin altini ustune getirecekler.. Bizler ise ezik takılmaya dewam.. birimiz gevur legionunda, birilerimizin legion kurucak ama 3-5 kişi ile takilcaklar, birilerimiz elyos olmak için diretecek birileri asmo olmak için.. Forumda gördüğüm kadarıyla asmo seçmek istiyen çok.. Lakin niye millet elyos yada asmo olmakta diretiyor? Elyos ekstra bir stat puan yada skill falanmı veriyor? hayır! Bence elyos yada asmo seçiminden çok birlikte olmaya bakmalıyız.. Kısacası serverda türkler olarak dağılacaz gibime geliyor. Şuanda birlikte olalım, legion kuralım istiyen 3-4 kişi geçmez anladığım kadarıyla..
  • son resmi güncelleme.

Update: AION Free-to-Play is very close to going live. One of our main goals is to give all AION players the chance to start playing at the same it. Unfortunately we did run into some timing issues with the migration of the current AION accounts. Due to this the game will go live during the night and not as planned on Feb 28th. We do appreciate your dedication towards the game and are sorry for the inconveniences.
  • Ben Legion isini ustlenmeye hazirim ancak olacaklari az cok kestirebiliyorum... Legiona 3-4 troll dadanacak, Millet birbiriyle sacma sapan kavgalar etmeye baslayacak vs vs... Sonu belli olan birsey Turklerle legion kurmak. Genede deneyelim derseniz ben varim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında Batu dediğin gibi herkes bi birlik olup toplansak legion olarak birinciliğe bile oynanır ama yine dediğin gibi belli bi noktadan sonra saçma sapan tartışmalar kızıp legiondan çıkıp gitmeler falan fistan eski aioncu olarak hepsini görmüş yaşamış biriyim ve yine yaşanacağınada adım gibi eminim.
  • ya legion bi kurulsunda isteyen gelir girer istemeyen çeker gider. zaten zamanla kimin adam gibi takıldığını anlarız
  • 28 olmaz 29 olur 1 mart olur açılır oyun en kısa sürede fazla telaşa gerek yok :)
  • Batu madem legion açma işini üstlenebilirmiş.. Açalım öyleyse en azından deneyelim.. İsim ne verilebilir önce bu belirlenmeli bence
  • Ottoman Empire :) Sadece bi öneri :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batu

Ben Legion isini ustlenmeye hazirim ancak olacaklari az cok kestirebiliyorum... Legiona 3-4 troll dadanacak, Millet birbiriyle sacma sapan kavgalar etmeye baslayacak vs vs... Sonu belli olan birsey Turklerle legion kurmak. Genede deneyelim derseniz ben varim...

Eğer sen öyle bir şey yaparsan seve seve katılırım evet bu işin bazı zorlukları var hepimizin tecrübe ettiği gibi ama o tarzda kişilerde zaten sıratacaklardır ve onlara ona göre davranılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kidd -- 29 Şubat 2012; 1:07:11 >
  • çok abartıyorsunuz arkadaşlar :) 1-2 güne açılır heycan yapmayın gameforge dediğiniz firma küçük bir firma değil oyunları dandik olduğuna bakmayın. ncsoft a göre çok daha güçlü bir firma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: grafmaster

çok abartıyorsunuz arkadaşlar :) 1-2 güne açılır heycan yapmayın gameforge dediğiniz firma küçük bir firma değil oyunları dandik olduğuna bakmayın. ncsoft a göre çok daha güçlü bir firma.

reizi dinleyin !!
  • benim icin fark etmez herkez nerde ben orda
  • http://forum.donanimhaber.com/m_58217029/mpage_1/f_/key_//tm.htm#58217029

Asmodian tarafı için konuyu açtım arkadaşlar, katılmak isteyenlerin mesajlarını bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.