Şimdi Ara

Aion F2P: 28 Şubat /12PM-6PM(GMT+1) / Yeni Serverler [ENG]Nexus + 8 Mart ENG[Anuhart] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
682
Cevap
0
Favori
31.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni serverda bir sin bir ranger birde sorc düşünüyorum hafız.Starterla 3 tane açılıyor ya :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yandancatli

agalar ben hızlı atak yapan karakterleri seviyorum assain tarzi olan sınıf hangisi?

assasin her oyunda olduğu gibi bu oyunda da o katillerden var.
  • beyler bana böyle ağır abi cuneyt arkın gibi 50 kişi nin arasına girip 50 sini kesip çıkacak klasss lazım hangisi bu tanıma uyuyor ölmeyecek önune geleni kesecek :D
  • peki aga oyunda iyi bir rolu var mi tercih edilen bir siniftir
  • quote:

Orijinalden alıntı: amops2

beyler bana böyle ağır abi cuneyt arkın gibi 50 kişi nin arasına girip 50 sini kesip çıkacak klasss lazım hangisi bu tanıma uyuyor ölmeyecek önune geleni kesecek :D

God.
  • quote:

beyler bana böyle ağır abi cuneyt arkın gibi 50 kişi nin arasına girip 50 sini kesip çıkacak klasss lazım hangisi bu tanıma uyuyor ölmeyecek önune geleni kesecek :D

ragnarok veya omega olabilir
  • quote:

full magic resist cleric yada temp aç
  • Batu bilmem ki ranger kasmışlığım yok sadece ezik 40 lvl yakın kastım ama dps iyi bu kesin ve pvp'de en iyisi bence gankta üstüne yok sorc düşmanı ama bir attack yapmadan 3-4 buff basmaları lazım öyle skill bas git yok yani biraz uğraş istiyor aynı sin tarzında ondada kastığımdan bilirim birine veya mob dalmadan açtığım skill veya buff sayısını unuttum sorc ise uzun süredir kasıyorum rahatız abi cast speed bas aban olayı var kullanılacak skillerde belli o yüzden sorc saşma derim bende ranger düşünüyordum ama alışmışız bir kere mage birde ranger üstünde uzmanlaşalım diye kendimi sıkıntıya sokmam.
  • Zaten 37 lvl olana kadar rangerden zevk almayı beklemeyin :)) Sorc her zaman en güzel dps i yapabilen classların önde gidenidir. Bir daha char kasacak olsan ne kasarsın deseler sorc derim :))
  • quote:

Templar diyeceğim ama o anca 50 kişinin arasına girer.:) Sin de oraya girer sonra kaçar :D Glad ol sen yine 1-2 tanesini alırsın :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: # Ace #

Batu bilmem ki ranger kasmışlığım yok sadece ezik 40 lvl yakın kastım ama dps iyi bu kesin ve pvp'de en iyisi bence gankta üstüne yok sorc düşmanı ama bir attack yapmadan 3-4 buff basmaları lazım öyle skill bas git yok yani biraz uğraş istiyor aynı sin tarzında ondada kastığımdan bilirim birine veya mob dalmadan açtığım skill veya buff sayısını unuttum sorc ise uzun süredir kasıyorum rahatız abi cast speed bas aban olayı var kullanılacak skillerde belli o yüzden sorc saşma derim bende ranger düşünüyordum ama alışmışız bir kere mage birde ranger üstünde uzmanlaşalım diye kendimi sıkıntıya sokmam.

şefim çok reklamını yapmayalım full sorc dolucak diğer karakterlerde sağlam ve iyidir yavv.zaten her serverda sorc ve glad ilk sırada. dğılsın biraz da zevkli olsun yahu.

• Son kararım Sorcerer öyleyse End-game'de takasa giderim rangerla, ondanda tadarım biraz.

@amops2

Konuyu basan metin2'cilerden sinir stres yapmıştım ki mesajını okudum yere düştüm hocam, klavyene sağlık
  • Beyler Elyos muyuz Asmodean mı ? Ona göre tarafımızı seçelim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: turgut89

Beyler Elyos muyuz Asmodean mı ? Ona göre tarafımızı seçelim :)

elyos . saf ırk tercihimdir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: freshpie

quote:

Orijinalden alıntı: turgut89

Beyler Elyos muyuz Asmodean mı ? Ona göre tarafımızı seçelim :)

elyos . saf ırk tercihimdir...

Hikayeyi okumuştum ben asil olan ırk Asmodean ırkıymış hocam. :) Ama Elyos'lar görünüşte daha asil duruyorlar yav. :) Bende Elyos seçeceğim sanırım :)
  • türk oyuncular olarak ELYOS tarafında yeni serverda toplanmayı düşünelim arkadaşlar. bi karar vermemiz lazım 1 saat kaldı. herkes aynı görüşte olursa burdan haberleşip lejyon kurmakta kolay olur.
  • Perento Serverinde Elyos tarafında toplanan bir leyjon var bakarsanız eğer..(http://forum.donanimhaber.com/m_56641388/mpage_1//tm.htm#58161949)
  • elyos mapını ezbere biliyorum asmo olup riftten geçmeyi hayal ediyorum. asmo tarafında da 50 ye kadar kasmıstım zorlanmam herhalde
  • Ben Elyos olacağım Asmo mapini ezbere biliyorum yeni serverda akarız hep birlikte nick'e karar vermedim oyun açılınca nicki buraya yazarım :)
  • 1h 3m sonra oyun açılacak beyler yeni server'ın ismi ne ? Ya da ne olacak bilen var mı ona göre eski servera dalmayalım yanlışlıkla :)
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.