Şimdi Ara

Aion F2P: 28 Şubat /12PM-6PM(GMT+1) / Yeni Serverler [ENG]Nexus + 8 Mart ENG[Anuhart] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
682
Cevap
0
Favori
31.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Asmo olacaklar yazsın oyun içinde haberleşelim arkadaşlar.
  • yeni server isimleri.

Nexus [ENG]
    Vehalla [GER]
    Calindi [FR]
  • Nexus ta toplanıyoruz ( elyos grubu ağırlıkta)
  • aynen hangi irk olunacaksa beraber aynı ırk ı seçelim bi ts veya vent patlattıkmı dadından yenmez
  • Batu söylemiş server adını eng olan serverın adı Nexus burada asmo veya elyo bir grup, legion kurulur elbet ben genelde 3 kişi oyunun her aksiyonu giriyordum ama o devir benden geçti yardım amaçlı bir legion içinde olacağım bu sefer bu arada oyunu çok abartmayalım sonuçta f2p oldu ortam berbatta çıkabilir o yüzden zaman ne gösterir göreceğiz.
  • Elyos tarafı fazlaysı Nexus serverinde orada başlıyorum bende o zaman ?
    Herkes bir yazsa hangi taraf olduğunu ? ^^ (kesin olarak)
  • beyler gelin asmo tarafına imparatorluk kuralım Oyun için ts ipside bulduk mu süper olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goldenmouse -- 28 Şubat 2012; 19:08:42 >
  • elyos tabiki
  • Normalde ben Elyos tarafını daha çok seviyorum (tipleri *-*) ama DH olarak Elyos - Nexus serverindeysek oraya gelirim elbette ^^
  • Kardesler Tr serveri acılır mı?
  • oyunu nereden indiriyoruz arkadaşlar
  • tr server yakın zamanda açılmaz. elyos olarak Nexus ta toplanmaya devam. DH buraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: turgut89

1h 3m sonra oyun açılacak beyler yeni server'ın ismi ne ? Ya da ne olacak bilen var mı ona göre eski servera dalmayalım yanlışlıkla :)

Nexus
  • Elyoslar hiç estetik deyil, odun gibi duruyolar. Parlak fiziklerine aldırmayın derim, ve atmosveri cok renkli göz yorucu abartı.
    2 ırkında maplerini cok iyi biliyorum.

Ama en önemlisi birlik olmak oyunun daha cazip geçmesi açısından. global guildler herzamn tercihimdir, her meziyeten olucak.
    Birlik sağlana bilirse Tr oyuncuları ağırlıklı bir legion hoş ola bilir.ırk okadarda önemli deyil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Revenge -- 28 Şubat 2012; 19:16:00 >
  • Ben bu resimler hangi tarafı seçeceğimi belirteyim sakın elyo açacaklar kızmasın maksak konuyu az renklendirelim.

Aion F2P: 28 Şubat /12PM-6PM(GMT+1) / Yeni Serverler [ENG]Nexus + 8 Mart ENG[Anuhart]
  • Asmo akar :)
  • Ben asmo tarafında olucam
  • iler ki zamanlarda acilir mi siz tecrubelisiniz bu islerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Revenge

Elyoslar hiç estetik deyil, odun gibi duruyolar. Parlak fiziklerine aldırmayın derim, ve atmosveri cok renkli göz yorucu abartı.
    2 ırkında maplerini cok iyi biliyorum.

Ama en önemlisi birlik olmak oyunun daha cazip geçmesi açısından. global guildler herzamn tercihimdir, her ırktan olucak.
    Birlik sağlana bilirse Tr oyuncuları ağırlıklı bir legion hoş ola bilir.ırk okadarda önemli deyil

parlak fizklerine aldırın derim :9 oyun bu . ayrıca ırk çok güzel. ben yarattığım kadın karakteri en son victorias secret defilesinde gördüm aynısı dedim oha
  • Arkadaşlar oyunu nereden indiriyoruz?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.