Şimdi Ara

Aion F2P: 28 Şubat /12PM-6PM(GMT+1) / Yeni Serverler [ENG]Nexus + 8 Mart ENG[Anuhart] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
682
Cevap
0
Favori
31.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: freshpie

quote:

Orijinalden alıntı: Zyph

Tek sorum var karakter yönetimi wow gibimi şahsen çok aradım wow tarzını bulamadım oyuna yeni başlıcam hiçbir halt bilmiyorum sizin gibi bende bekliyorum biraz heyecanla yeni oyun değil tabi ama hiç araştırmadan giicem tek sorumu cevaplarsanız ona göre oyuna girmeden önce oynayıp oynamıcağıma karar vereyim :D

arkadaş, karakter yönetimi sen nasıl istersen öyle. ayrıca bu oyunda bulduğun pvp skill ve hızlarını hiçbir oyunda göremezsin. swtor bile hayal kırıklığı aion yanında. tabi f2p olduktan sonra izlemek lazım gameforge sonuçta

Güzel sağol karakter yönetimimden kastım birçok oyunda wasd olupta kütük gibi gittilerine şahit oldum wow da qweasd gibi yön seçenekleriyle karakter her zaman elinin altında oluyordu o yönden dedim. Nese bekleyiş sürüyor server taraf gibi şeyleride seçerseniz beraber oynama fırsatı buluruz umarım

• anlaşıldı kapışıcaz yine elyos asmo. ELYOS olarak asmolara şimdiden hayırlı olsun derim ama serverdan nick tanıtımı yapalım lütfen. ihtiyaç olabilir
  • NCSoft-Gameforge sunucuları arası taşıma tamamlandı, az kaldı gibi bir his var içimde
  • simdi NcSoftun parali sunuculari kapacak mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yandancatli

simdi NcSoftun parali sunuculari kapacak mi?

Kapandı bile
  • Aion Maintenance Status

Aion EU transition, estimated:

In progress..
    1h 19m 5s

geri sayım sayacı var arkadaslar... yaklaşık 1 saat sonra serverlar online gibi gözküyor...
  • http://aionstatus.com/

yeni server hepsi eklenmiş. geri sayımda 1h 18m 19s
  • quote:

Orijinalden alıntı: yandancatli

simdi NcSoftun parali sunuculari kapacak mi?
    hayırlısı olsun bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Futuré -- 28 Şubat 2012; 19:43:05 >
  • e peki eski oyuncular yeni oyuncular hepsi nasil sigacak servere?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ducklaw41

http://aionstatus.com/

yeni server hepsi eklenmiş. geri sayımda 1h 18m 19s

hadi hayırlısı yeni serverlar hangileri
  • eski oyuncularda sıfırdan başlıycak yeni serverda. şu an karakter server transferi yok herkes eşit başlıyo yani
  • Sınır aştımı bekleme başlar yani giren girdi beyler aman diyim.
  • bu arada beta oynayıp veteran olanlara mail fln mı gelecek account almak için ?
  • Assassin pvp ve soloda kasarken zevk alabilirmiyim oynayan arkadaşlardan görüş alabilirmiyim?
  • Asmodian'a kayıyor la kararım ben Asmodianı daha çok seviyorum ezilen ve haklı olan toplum tercihimdir her zaman karakterimle ilgili :) Oyunda şaka bir yana yardımlaşmaktan sıkılmayacak 2 soru sorduk diye havalara triplere girmeyecek item için ana avrat sövmeyecek gerektiğinde al kardeşim stigma shardımı ya da beyler şu kadar eksiğim kaldı yardımlaşarak toplayalım diyecek,diyene yardımcı olacak arkadaşlar varsa bana pmde atabilirler buraya da yazabilirler biz şu tarafta şuyuz diye oraya giderim hiç düşünmeden.Çünkü ben online oyunları böyle oynarım :) Ve mantalitesi bu olan insanlarla oynamaktan zevk alırım.Paylaşım,paylaşım,paylaşım... :) (Noktalama işareti kullanmadığım için kusura bakmayın karanlıkta ancak yazıyorum :) )
  • Ani bir fikir değişikliği olmazsa bende asmoyum.veteran olarak sorc açıcam.şimdiden herkese iyi oyunlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: turgut89

Asmodian'a kayıyor la kararım ben Asmodianı daha çok seviyorum ezilen ve haklı olan toplum tercihimdir her zaman karakterimle ilgili :) Oyunda şaka bir yana yardımlaşmaktan sıkılmayacak 2 soru sorduk diye havalara triplere girmeyecek item için ana avrat sövmeyecek gerektiğinde al kardeşim stigma shardımı ya da beyler şu kadar eksiğim kaldı yardımlaşarak toplayalım diyecek,diyene yardımcı olacak arkadaşlar varsa bana pmde atabilirler buraya da yazabilirler biz şu tarafta şuyuz diye oraya giderim hiç düşünmeden.Çünkü ben online oyunları böyle oynarım :) Ve mantalitesi bu olan insanlarla oynamaktan zevk alırım.Paylaşım,paylaşım,paylaşım... :) (Noktalama işareti kullanmadığım için kusura bakmayın karanlıkta ancak yazıyorum :) )

görüşelim kardeşim asmo açıcam bende

• gerı sayım cıhazına aldanmayın arkadaşlar en son 19:00 da baktım 59 dk dı sımdı bakıyorum 1 saat 6 dk bence yarına kdr ancak acılır serverler bosuna beklemeyelım...
    benım perantoda eskıden kalma 50 lvl ranger ile 50 lvl sorc um vardı ama bende yeni serverde clerıc yada temp kasicaam yenı server yenı bı oyun gıbıdır herkes eşıt kımın vaktı coksa o öne gecer tabı yine ASMODİAN olarak devam edecegım ( Beyaz Melek olmak ıstemıyorum :D:D )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KnBzTR -- 28 Şubat 2012; 20:02:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Futuré

Assassin pvp ve soloda kasarken zevk alabilirmiyim oynayan arkadaşlardan görüş alabilirmiyim?

Sin açacağım ben istersen beraber öğrenebiliriz.Önceden wow'da ve Aionun privatenda oynadım assasin çok iyi tabi oyundan nasıl zevk aldığınla ilgili ben 20 dk bir grup Elyosun peşinde gezmiştim aralarındaki muhabbete kadar dinleyip en son dalmıştım tabi 2.ye gelemeden almışlardı ama ben bundan zevk alıyorum :) Sin tam bir görev adamı ve group oyunlarında çok iş yapabiliyor görünmezlik ve hız önemli :) Wowda Ambush Rogue yapmıştım o çok iyiydi ya. O eski ambushculardan kim kaldı :)
  • quote:

gerı sayım cıhazına aldanmayın arkadaşlar en son 19:00 da baktım 59 dk dı sımdı bakıyorum 1 saat 6 dk bence yarına kdr ancak acılır serverler bosuna beklemeyelım...

deme şöyle kardeşim :D aaaaa
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.