Şimdi Ara

Aion F2P: 28 Şubat /12PM-6PM(GMT+1) / Yeni Serverler [ENG]Nexus + 8 Mart ENG[Anuhart] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
682
Cevap
0
Favori
31.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • :D
  • Şu oyun adına tek dileğim Veteran üyeliğin belli bir ücretle satın alınabilen birşey olması ve starterın tamamen kaldırılması yoksa biz bu oyunu oynayamayız :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: # Ace #

Amaç gw2 çıkana kadar takılmak ama bugün serverların açılacağı yok.

aynen gw2 ye kadar idare etsin yeter :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bachelor45

quote:

O değilde beta key bulsak çok çok çok çok iyi olurdu gw2 için kayıt yaptırdım ama ümitli değilim milli piyango gibi milyonlarca katılımcısı var :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: turgut89

Şu oyun adına tek dileğim Veteran üyeliğin belli bir ücretle satın alınabilen birşey olması ve starterın tamamen kaldırılması yoksa biz bu oyunu oynayamayız :(

starterla oynanmaz oyun dostum kimse kızmasın gücenmesin ama resmen azınlık hesabına alıyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ombreee

quote:

Şu oyun adına tek dileğim Veteran üyeliğin belli bir ücretle satın alınabilen birşey olması ve starterın tamamen kaldırılması yoksa biz bu oyunu oynayamayız :(

starterla oynanmaz oyun dostum kimse kızmasın gücenmesin ama resmen azınlık hesabına alıyolar

Valla şu an arada bir igrip level atlayıp görev yapmalık starter yeterli ileride gold falan yaparız veteran hesabını satmak isteyen olur onlara birşey yaparız bakalım :)
  • quote:

quote:

quote:

Valla şu an arada bir igrip level atlayıp görev yapmalık starter yeterli ileride gold falan yaparız veteran hesabını satmak isteyen olur onlara birşey yaparız bakalım :)

starterları veterana yükseltecek bir yol olacak. bunun açıklaması çoktan yapıldı gameforge tarafından. ama ne şekilde olacagı henüz acıklanmadı. merak etmeyin cüzi birşey olacaktır bence

• turgut89 hocam merak etme bütün starterları bi şekilde veteran yaparlar bu şekilde olacağını mantığım almıyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bachelor45

quote:

O değilde beta key bulsak çok çok çok çok iyi olurdu gw2 için kayıt yaptırdım ama ümitli değilim milli piyango gibi milyonlarca katılımcısı var :D

bir umuttur yaşatan insanı bende yaptırdım gw1 oyuncusu olarak bakalım neler olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bachelor45 -- 28 Şubat 2012; 20:33:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lyzard

quote:

quote:

quote:

starterları veterana yükseltecek bir yol olacak. bunun açıklaması çoktan yapıldı gameforge tarafından. ama ne şekilde olacagı henüz acıklanmadı. merak etmeyin cüzi birşey olacaktır bence

O olursa çok iyi olur oyunu tam bilmiyorum 2 instance süresi uzunluğu bana koymaz ama stall açamama falan şaçma şeyler :)

• bu arada gw2 beta kayıtları verilmişti yapımı mart sonu olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2moon

bu arada gw2 beta kayıtları verilmişti yapımı mart sonu olacak

Neyin yapımı hocam ?
  • free acc ile p2p acc arasında çok fark varmı ?
  • Bir de şöyle şahıslar var geç olsun güç olmasın adamlar serverları sorunsuz bir şekilde çalışması için uğraşıyorlar fln fişman Ulen beta 20 sinde kapandı onca zaman geçti bu adamlar bu kadar zaman sürecinde uzun eşek mi oynadı.. Bu Gameforge dan hakikaten bi cacık olmaz sorumluluk yok bi kere zaman geçirilebilecek başka bi oyun olsa keşke
  • kayıt kabul olanlar mart sonunda oynayacaklar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 2moon

bu arada gw2 beta kayıtları verilmişti yapımı mart sonu olacak

Neyin yapımı hocam ?

doğru diyorsun mart ayında keyler dağıtılmaya başlanacak facebooktan duyuru vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bachelor45 -- 28 Şubat 2012; 20:40:50 >
  • konu gw2 döndü by!
  • ne olacak acilacak zaman belli değil aionstatusde kapandı ordanda kotrol edilmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Futuré

konu gw2 döndü by!

dur lütfen gitme ^^
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.