Şimdi Ara

Aion F2P: 28 Şubat /12PM-6PM(GMT+1) / Yeni Serverler [ENG]Nexus + 8 Mart ENG[Anuhart] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
682
Cevap
0
Favori
31.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ombreee

Bir de şöyle şahıslar var geç olsun güç olmasın adamlar serverları sorunsuz bir şekilde çalışması için uğraşıyorlar fln fişman Ulen beta 20 sinde kapandı onca zaman geçti bu adamlar bu kadar zaman sürecinde uzun eşek mi oynadı.. Bu Gameforge dan hakikaten bi cacık olmaz sorumluluk yok bi kere zaman geçirilebilecek başka bi oyun olsa keşke

Gamerforge şirketi benim hayalimde hep ; böyle birkaç çekik gözlü kısa boylu hafif tombik,gözlüklü,dahi darma dağınık bir odanın içinde ellerinde son model desenli dövmeli makineler ve yan odada kablodan fayansı görünmeyen serverlar kenarda boş pizzakutuları,boş kola kutuları,yorganlar,boxer ve çeşit çeşit kirli kıyafetle işlerini yapan adamlar. Çünkü verdikleri hizmet kafamda bunu canlandırdı benim hep :D

• Yorumlarınızdan Ben Direk Adamlar Keyfi Oyunu Açmıyormuş Havasını Seziyorum. Belliki Bişeyleri Becerememişler/Yapamamışlar, Aksilik Çıkmış Olabilir. Sonuçta Devir Alınan Bir Oyun. Adamlar Para kazanacakları Bir Şeyi neden Keyfi Olarak Geciktirme Gereği Duysunlarki. Allah Kimseyi Sizilerin Yorumlarına Düşürmesin
  • Elyocu yok mu ya hiç herkes Asmolara kaymış :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: turgut89

quote:

Orijinalden alıntı: ombreee

Bir de şöyle şahıslar var geç olsun güç olmasın adamlar serverları sorunsuz bir şekilde çalışması için uğraşıyorlar fln fişman Ulen beta 20 sinde kapandı onca zaman geçti bu adamlar bu kadar zaman sürecinde uzun eşek mi oynadı.. Bu Gameforge dan hakikaten bi cacık olmaz sorumluluk yok bi kere zaman geçirilebilecek başka bi oyun olsa keşke

Gamerforge şirketi benim hayalimde hep ; böyle birkaç çekik gözlü kısa boylu hafif tombik,gözlüklü,dahi darma dağınık bir odanın içinde ellerinde son model desenli dövmeli makineler ve yan odada kablodan fayansı görünmeyen serverlar kenarda boş pizzakutuları,boş kola kutuları,yorganlar,boxer ve çeşit çeşit kirli kıyafetle işlerini yapan adamlar. Çünkü verdikleri hizmet kafamda bunu canlandırdı benim hep :D

• oyun halen gelmemış :S :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chichi

Elyocu yok mu ya hiç herkes Asmolara kaymış :)

aga elyos shemale
  • Aionstatus son 9 dk sayıyor bakalım :D

Edit: 2 saat eklediler kolpacının tillahı çıktı bu site :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turgut89 -- 28 Şubat 2012; 20:52:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turgut89

Aionstatus son 9 dk sayıyor bakalım :D

Edit: 2 saat eklediler kolpacının tillahı çıktı bu site :D

2:07:30 :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chichi -- 28 Şubat 2012; 20:53:45 >
  • geri sayıma bakmayın . orda server durumlarına bakın. adamların nezaman acacaği belli olmadığı için ekliyolar saat
  • Gameforge ve Aion facebook sayfalarına bakıyorum bence bugün açılmayacak serverlar şayet 22:00 gibi gelmez ise bugün ümidi kesin; yarına artık yakında siteden başaramadık bizden anca bu kadar yarına kaldı diye bir haber bekliyorum.
  • Server açılırsa bana mesaj atacak babayiğit var mı?
  • Beceremedik kayıtlarda silindi demesinlerde. ozaman facia olur.
  • Nick olayı olmasa şuan pc kapatıp az tv izleyecem ama 22:00 kadar beklemeye devam aion status inanmamak lazım orada hala 2 saat var gözüküyor ama oyun artık ncsoft çıktı bir kere gameforge kafasına göre takılacak isterlerse gece 2'de bile açarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ducklaw41

Beceremedik kayıtlarda silindi demesinlerde. ozaman facia olur.

Böyle birşey olacağını sanmıyorum hepten amatör yaptığınız adamları illah backup falan alınmıştır rahat olun
  • Aion' bole bir aciklama
    Please note the EU servers transitioned to Gameforge yesterday. If you are an EU customer, you will need to contact Gameforge for customer assistance. Their servers are set to go live today, but I have not been provided with a time. If you have an EU account, and you are receiving the message that you cannot connect to the auth server, it is because their servers are not yet up.

bir türkcelerine ceviri yapanbilen olursa cok iyi^^
  • Kac Turk olur sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yandancatli

Kac Turk olur sizce?

kaç türk olur bilmem ama inş. knight , metin2 gibi falan olmaz.. Olabildiğince türk az olsa daha iyi gibi sanki
  • Daha üyelik bile açamadık ki...

1-2 sene önce Lineage II için NCSoft üyeliğim vardı, sanırım o aktarılabiliyormuş?

Bu konu hakkında bilgisi olan var mı ?
  • Velvet(CM)'in forumdaki mesajı. Görünüşe göre çekecek günlerimiz var bu şirketten. Gerçi ne şirketler atlattık K2 olsun gamerfirst olsun bu vız gelir

quote:

Hum.... how to start without telling too much and risking a slap...*scratch*

Well ok, I will try...

Currently, the database dump of NC we received last night (not yesterday, during this night) is huge. Bigger than we actually expected.
    The test migrations last week were way smaller and faster. However, the current database migration is very, very slow. Maybe some of you working in IT handling huge databases might agree that migrations are a pain.
    This causes a huge delay for us.
    We are impatient as well. Keep in mind that most of us did an all nighter last night and didn't have sleep for about more than 24 hours. Eoghan for example didn't sleep at all for more than 30 hours.
    We are not able to keep you updated that fast as the CMs themself are handling other issues at the same time (website e.g.).

We can't give you an estimation for now as we are not able to judge how long it will take with the current progress. It might take another hour, it might take 4 more hours..., nothing we can estimate right now...

And to reply to "yeah you have so many people, why don't you make it faster?". 40 people standing infront of a database import doesn't make it faster rather than wasting resources right now. It doesn't change the fact that the import is an automated system (a script for the ones knowing how to import databases) that can't be influenced by 80 hands.

So far the accounts are fine, just to calm you down.
    We do not want to tease anyone as we are also at our limits right now.

We are sorry for not being able to activate the servers right now. We would love to have them online for hours already and you to enjoy the game by now.
    Unfortunately, it isn't that way.

• boş yorum yapmayın oyun bedava olmuş gerisini kişi kendi belirler aklı eren oynar kimse metin 2 yada başka oyun gibi olmasın diye dua etmesin
    olacağı o zaten adamlar bot ve gold satışlarını önleye bilirse oyun o kadar uzun süre ilerler tutamazlarsa isteyen bırakır
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.