Şimdi Ara

Aion F2P: 28 Şubat /12PM-6PM(GMT+1) / Yeni Serverler [ENG]Nexus + 8 Mart ENG[Anuhart] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
682
Cevap
0
Favori
31.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ombreee

quote:

Orijinalden alıntı: turgut89

Asmodian'a kayıyor la kararım ben Asmodianı daha çok seviyorum ezilen ve haklı olan toplum tercihimdir her zaman karakterimle ilgili :) Oyunda şaka bir yana yardımlaşmaktan sıkılmayacak 2 soru sorduk diye havalara triplere girmeyecek item için ana avrat sövmeyecek gerektiğinde al kardeşim stigma shardımı ya da beyler şu kadar eksiğim kaldı yardımlaşarak toplayalım diyecek,diyene yardımcı olacak arkadaşlar varsa bana pmde atabilirler buraya da yazabilirler biz şu tarafta şuyuz diye oraya giderim hiç düşünmeden.Çünkü ben online oyunları böyle oynarım :) Ve mantalitesi bu olan insanlarla oynamaktan zevk alırım.Paylaşım,paylaşım,paylaşım... :) (Noktalama işareti kullanmadığım için kusura bakmayın karanlıkta ancak yazıyorum :) )

görüşelim kardeşim asmo açıcam bende

Olur hocam konuya nickimi bırakırım ben açınca yalnız starter başalayacağımdan ilk 10 level whisper atamam :)) Gold paketi de sadece yazın alırım. :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Futuré

Assassin pvp ve soloda kasarken zevk alabilirmiyim oynayan arkadaşlardan görüş alabilirmiyim?

Sin açacağım ben istersen beraber öğrenebiliriz.Önceden wow'da ve Aionun privatenda oynadım assasin çok iyi tabi oyundan nasıl zevk aldığınla ilgili ben 20 dk bir grup Elyosun peşinde gezmiştim aralarındaki muhabbete kadar dinleyip en son dalmıştım tabi 2.ye gelemeden almışlardı ama ben bundan zevk alıyorum :) Sin tam bir görev adamı ve group oyunlarında çok iş yapabiliyor görünmezlik ve hız önemli :) Wowda Ambush Rogue yapmıştım o çok iyiydi ya. O eski ambushculardan kim kaldı :)

hocam asmo olarak elyo dilini nasıl dinledin? dinlediysen de nasıl anlayabildin?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lyzard

quote:

quote:

Assassin pvp ve soloda kasarken zevk alabilirmiyim oynayan arkadaşlardan görüş alabilirmiyim?

Sin açacağım ben istersen beraber öğrenebiliriz.Önceden wow'da ve Aionun privatenda oynadım assasin çok iyi tabi oyundan nasıl zevk aldığınla ilgili ben 20 dk bir grup Elyosun peşinde gezmiştim aralarındaki muhabbete kadar dinleyip en son dalmıştım tabi 2.ye gelemeden almışlardı ama ben bundan zevk alıyorum :) Sin tam bir görev adamı ve group oyunlarında çok iş yapabiliyor görünmezlik ve hız önemli :) Wowda Ambush Rogue yapmıştım o çok iyiydi ya. O eski ambushculardan kim kaldı :)

hocam asmo olarak elyo dilini nasıl dinledin? dinlediysen de nasıl anlayabildin?

İnfiniteaion'da abyssde biz elyoslardan arakdaşlarla konuşabiliyorduk ya yanlış mı hatırlıyorum yoksa :(

• ha o zaman bilemiyorum ben hiç private serverda oynamadım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ombreee

quote:

Asmodian'a kayıyor la kararım ben Asmodianı daha çok seviyorum ezilen ve haklı olan toplum tercihimdir her zaman karakterimle ilgili :) Oyunda şaka bir yana yardımlaşmaktan sıkılmayacak 2 soru sorduk diye havalara triplere girmeyecek item için ana avrat sövmeyecek gerektiğinde al kardeşim stigma shardımı ya da beyler şu kadar eksiğim kaldı yardımlaşarak toplayalım diyecek,diyene yardımcı olacak arkadaşlar varsa bana pmde atabilirler buraya da yazabilirler biz şu tarafta şuyuz diye oraya giderim hiç düşünmeden.Çünkü ben online oyunları böyle oynarım :) Ve mantalitesi bu olan insanlarla oynamaktan zevk alırım.Paylaşım,paylaşım,paylaşım... :) (Noktalama işareti kullanmadığım için kusura bakmayın karanlıkta ancak yazıyorum :) )

görüşelim kardeşim asmo açıcam bende

Olur hocam konuya nickimi bırakırım ben açınca yalnız starter başalayacağımdan ilk 10 level whisper atamam :)) Gold paketi de sadece yazın alırım. :)

olur ya takılırız işte bende fazla bilmiyorum oyunu

• quote:

ha o zaman bilemiyorum ben hiç private serverda oynamadım

Bende hiç normalinde oynamadım ama Abyssde normal penceresinden karşı ırkla konuşabiliyorduk biz oyunun gerçeğinde yok mu böyle birşey :)
  • aionda oyun içi karşi ırkla konuşmak için yardimmci bir site
    http://nya.aiononline.cz/translator/

isdetiğinizi yaziyonuz size karşiliğini yaziyonuz. chatda karşi taraf sizin istediğiniz yaziyı göruyor.
  • quote:

quote:

Bende hiç normalinde oynamadım ama Abyssde normal penceresinden karşı ırkla konuşabiliyorduk biz oyunun gerçeğinde yok mu böyle birşey :)

malesef konuşamıyoruz normal serverda.
    arkadaşın verdiği linkler gibi yardımcı programlar gerekiyor ancak adam seni öldürüp saniyesinde kaçıyor, arkasından laf yetiştirene kadar toz olur yani

• quote:

quote:

ben silkroadda Rogue oynadım oradakiyle baya sağlam oyunculugum vardır. Başka oyunda denemedım fakat burada denemek istiyorum en azından diğer charlardan farklı saklanıyor baktım 2 vs 1 gelen var saklanır kaçarım napıyım :( yoksa çok ezilirim :)

• quote:

quote:

quote:

malesef konuşamıyoruz normal serverda.
    arkadaşın verdiği linkler gibi yardımcı programlar gerekiyor ancak adam seni öldürüp saniyesinde kaçıyor, arkasından laf yetiştirene kadar toz olur yani

Orası öyle tabi ama biz abyssde konuşuyorduk demekki private serverın yamukluğuymuş translate programıda hoşmuş yani :))

• şimdi sildim oyunu vaz geçtim oynamaktan adam gibi saat veriyolarsa adam gibi saatinde açacaklar her neyse oynayacak olanlara iyi oyunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ryu_hayabusa

şimdi sildim oyunu vaz geçtim oynamaktan adam gibi saat veriyolarsa adam gibi saatinde açacaklar her neyse oynayacak olanlara iyi oyunlar.

sakin ol şampiyon. kimse silah zoruyla oynatmıyor oyunu
  • FYI: aionstatus has nothing to do with us. The counter is an assumption and we didn't give them any information when the servers are going online. The only information source is either our Facebook fanpage, our Twitter page or our forums and website.

Kısacası aionstatus'e göre ayarlamayın kendinizi...
  • ahanda faceden şöyle bir uyarı geldi

FYI: aionstatus has nothing to do with us. The counter is an assumption and we didn't give them any information when the servers are going online. The only information source is either our Facebook fanpage, our Twitter page or our forums and website.

aionstatus sitesinin bizle alakası yok diyorlar hobbaaa
  • quote:

şimdi sildim oyunu vaz geçtim oynamaktan adam gibi saat veriyolarsa adam gibi saatinde açacaklar her neyse oynayacak olanlara iyi oyunlar.

yazık olmuş o kadar indirmişşin atmosferi görseydin bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bachelor45

ahanda faceden şöyle bir uyarı geldi

FYI: aionstatus has nothing to do with us. The counter is an assumption and we didn't give them any information when the servers are going online. The only information source is either our Facebook fanpage, our Twitter page or our forums and website.

aionstatus sitesinin bizle alakası yok diyorlar hobbaaa

yaw bunlar babadan oğulla nesil galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3d.now!

quote:

yazık olmuş o kadar indirmişşin atmosferi görseydin bari

indirmedimki oyunu vardı zaten bende üstüne patch yaptım okadar ayrıca oyunu oynadım gördüm atmosferini felan.

Lyzard
    hastayım şöyle yorumlara 12 yaşında xd ciler gibisin zorla oynattıran yok benide sen zorlamı oynattıracaksın beni ?
  • İlk günden gösteriyor kendini şirketin kalitesi. Of NCsoft off.. Keşke el değiştirmeden devam etseydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 28 Şubat 2012; 20:16:16 >
  • Amaç gw2 çıkana kadar takılmak ama bugün serverların açılacağı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

İlk günden gösteriyor kendini şirketin kalitesi. Of NCsoft off.. Keşke el değiştirmeden devam etseydi

Şirketin kalitesini bilmeyen var mıydı ki :)
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.