Bildirim
AION F2P NEXUS server'da VETERAN hesap arıyorum
Modica® Konk - Vegan Deri RFID Korumalı Unisex Mekanizmalı Akıllı Cüzdan Kartlık, İnce Modern Minimalist Tasarım : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B08XQGP92V
2 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sanirim 1 kez gold pack aldiinda veterana yukseliyorsun. gold pack ucretide 20-25TL ye falan geliyor
daha ne kadar makul olabilirki? :) -
işte o sorunun cevabını net olarak bilmiyorum dostum o yüzden -
Hesabın veteran oldugunu nasıl anlıyorsunuz arkadaslar. Benim hesabım NCSoft sunucularından tasındı sanırım NCSoft sunucularından gelen hesaplar veteran olarak geçiyor. -
eğer daha önceden Pay2Play olarak oynadıysan, yeni sistemde hesabın VETERAN oluyor. -
Gold pack alınca hesabınız veteran olmaz veteranla ilgili bir açıklama henüz gelmedi. -
quote:
Orijinalden alıntı: turgut89
Gold pack alınca hesabınız veteran olmaz veteranla ilgili bir açıklama henüz gelmedi.
gelsede bilgilensek keşke bizde. Bu arada elinde veteran kod olupta satmak isteyenler mutlaka ulaşsınlar bana
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X