Oyunu bir günde indirdikten sonra hayal kırıklığı oldu benim için doğrusu.Klasik vur skill kullan sistemi pek bir artısı yok.Yani benim için ha bu oyunu oynamışım ha metin2 ne fark var ki aralarında? Farklı gelen tek şey uçma sistemi benim için.Bu oyunun +yönleri nelerdir ki şimdi? Oyunu 15 dakka oynadım...
İnsanların aylarca oynadığı oyunu 15 dakika oynayıp da hayal kırıklığı demen çok komik. İnsanlar yukarıda bir ton şey yazmış. Oyun guideları falan yazmış. oku onları görürsün +yönlerini
quote:
Orijinalden alıntı: kabas55
arkdaşlar oyunu indirdim f2p olarak oynamaya değermiyoksa private server amı giriyim bide normal server a gel diyosanız hangi serverdasınız oraya ggelicem
Private serverlar paralı oyunlarda iş yapar. aylık para ödemek istemeyenler private servera yönelir. zaten orjinal serverı ücretsiz. ne diye private servera gideceksin ki? oyun içi parayla alınabiliyor. gold pack de. oyun içinde de para kasmak kolay. tabi öncesinde sabır gerekiyor. ama 1olmadı 2 ay sonra çok rahat gold pack alacak parayı kasarsın craft sistemleri ile. 2 altın silah satsan gold pack parası çıkıyor zaten
quote:
Orijinalden alıntı: moundor
quote:
Orijinalden alıntı: kabas55
arkdaşlar oyunu indirdim f2p olarak oynamaya değermiyoksa private server amı giriyim bide normal server a gel diyosanız hangi serverdasınız oraya ggelicem
Private serverlar paralı oyunlarda iş yapar. aylık para ödemek istemeyenler private servera yönelir. zaten orjinal serverı ücretsiz. ne diye private servera gideceksin ki? oyun içi parayla alınabiliyor. gold pack de. oyun içinde de para kasmak kolay. tabi öncesinde sabır gerekiyor. ama 1olmadı 2 ay sonra çok rahat gold pack alacak parayı kasarsın craft sistemleri ile. 2 altın silah satsan gold pack parası çıkıyor zaten
saolasın hcam peki siz hangi serverdasınız bide hangi ırk şimdiden saolun
Spatalos asmo ( ama artık orda takılmıyorum) Nexus asmo. şu an burada oynuyorum.
nick oyunda da aynı moundor
genel olarak türkler hangi serverda ve ırkda bi bilginiz varmı ingilizcem var ama sürekli konusmak bayıyo
quote:
Orijinalden alıntı: moundor
Spatalos asmo ( ama artık orda takılmıyorum) Nexus asmo. şu an burada oynuyorum.
nick oyunda da aynı moundor
hocam oyunu privateye cevirdikten sonra bol uğraşlar sonucu normale çevirdim ancak oyuna girince bişe fark ettim anladığım kadarıyla ben oyunun NA versyonuna girmis bulunmaktayim neden derseniz oyunda 4 tane server var bunlar kahrun siel israphel taimat bu durumda client i eu ya cevirebiliyomuyuz yada nedir ne deildir :)
oyunun clientini indirdiğiniz yerde yazar na eu diye. eu indirip oyunu tekrar update edin.
bosa gitti gene o kdr dosya :(
asdadsasd
Spiritmaster hakkında her türlü bilginizi benimle paylaşırsanız sevinirim. Yeni açıyorum ve ince taktikleri şimdiden öğrenmek kötü olmazdı
quote:
Orijinalden alıntı: XenoLeS9
Spiritmaster hakkında her türlü bilginizi benimle paylaşırsanız sevinirim. Yeni açıyorum ve ince taktikleri şimdiden öğrenmek kötü olmazdı
spritini hemen daldıracan adama ondan sonra büyüleri atmaya basla bazen heycandan sipriti unutuyosun o orda bos bos duruyo ona dıkkat etmek lazım earth spirit gayet hızlı ama ben fire sprit kullanıyorum
9++++++++
+++++++++++++++++++++++
+
Arkadaşlar bana eu client ının sitesini verebilrmisiniz. Ben ncsoft dan indirdim na mış..
Merhaba arkadaşlar. Aiona başlayacağım. Gameforge ortaklığıyla olan aionfreetoplayi Ve Ncsoftun kendi amerikan serverinin gameclientlerini indirdim. Hangisi daha avantajlı bilemiyorum. Yardımcı olabilir misiniz.
Free2Play'de çoğu seçeneğin kısıtlı fakat sana oyunu bedavaya sunmuş oluyor. Param var USA'de oynarım diyorsan free2play'e aynı parayı öde ve yeni bir başlangıç yapmak için avantajlı ol. USA başını alan gitmiş, insanları yakalamak yada yakalamaya çalışmak cidden sinir bozucu :)
beyler bi şey sorabilir miyim? cok sıkıntı yasıyorum suan, aion onliene ın free to play sitesine giremiyorum. 138 mb lık bi download indirdim ama o da patch atmıyo. suan da north america clientini indirdim onu yüklüyorum ama o bedava mı bilmiyorum. yardımcı olur musunuz?
quote:
Orijinalden alıntı: WhiteRider
Free2Play'de çoğu seçeneğin kısıtlı fakat sana oyunu bedavaya sunmuş oluyor. Param var USA'de oynarım diyorsan free2play'e aynı parayı öde ve yeni bir başlangıç yapmak için avantajlı ol. USA başını alan gitmiş, insanları yakalamak yada yakalamaya çalışmak cidden sinir bozucu :)
Basıl yani anlamadım paralı mı? Bende NA client var indirdim bi kaç hafta önce ve denemek amaçlı 3.0 ı biraz oynadım.Lag çok vardı memnun olmadım pek ve EU ya devam ettim.Hocam sizin dediğiniz gibi para vererek NA da oynamak gibi bi şey mi?
Arkadaşlar bende Aion cd si vardı yükledim ama NCsoft Launcher ve Aion simgesi geldi masaüstüne ve ikisinede tıkladığımda NCsoft News geliyor. Oyuna nasıl gireceğim ?