Şimdi Ara

Aion Online - Genel Konu (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.767
Cevap
5
Favori
204.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun grafikleri çok iyi de bu boyut nedir ya. Harita genişliğindendir herhalde. Basit skiller de yok, Twelve Sky 2 gibi skill'i olan bi oyun değil bu... farklı.
  • Yok mu şöyle güzel bir guild falan yardımcı olabilecek yardımsever birileri..Dün başladım oyuna fena sayılmazda 10 leveldan sonra tıkandım resmen.NPC'leri bulamaz oldum kafa gitti ya.. Birileri el atsın baylar.
  • Beyler oyuna başlamayı düşünüyorum da, f2p çok anlamsız mı? Hani öyle çok beklentim yok sadece zaman geçirmek istiyorum ama eğer oyundaki şeylerin %70inden yararlanamayacaksam hiç başlamıcam. En dandik f2p oyunlarda bile neredeyse her şey paralı olduğu için pek beklentim yok bunda ama...

Kısaca f2p oynayıp doğru düzgün zevk alabilir miyim, yararlanamayacağım çok şey olur mu? pvp konusunda para vermeden pvp den zevk alabilir miyim? Mount crafting vs türlü şeyler paraylamı.
  • Eğer zaman geçirmek istiyorsan yanlış oyundasın.Oyuna ilk başladığım zamanlarda acayip haz alıyordum.Müzikler cıvıl cıvıl bi ortam arkadaşlar falan filan.40 lv a kadar her şey güzel gitti sonra artık illallah etmeye başladım.Başarılması imkansız görevler saçma sapan bi sistem var.Bu oyuna harcanan para bende olsa GW2 gibi bi mmorpg daha yapardım.Yaratıcılık 0.İnsanlar bildiğin robot gibi.Arkadaş edinmek çok zor.nerdeyse her haritada çöl var her yer dağ taş.Tamam karakter creation süper ama oyun haz vermeyince ne işe yaradı ki o şimdi? Haz alabileceğin bir oyun olarak WoW çok daha iyi olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KanameSama

Eğer zaman geçirmek istiyorsan yanlış oyundasın.Oyuna ilk başladığım zamanlarda acayip haz alıyordum.Müzikler cıvıl cıvıl bi ortam arkadaşlar falan filan.40 lv a kadar her şey güzel gitti sonra artık illallah etmeye başladım.Başarılması imkansız görevler saçma sapan bi sistem var.Bu oyuna harcanan para bende olsa GW2 gibi bi mmorpg daha yapardım.Yaratıcılık 0.İnsanlar bildiğin robot gibi.Arkadaş edinmek çok zor.nerdeyse her haritada çöl var her yer dağ taş.Tamam karakter creation süper ama oyun haz vermeyince ne işe yaradı ki o şimdi? Haz alabileceğin bir oyun olarak WoW çok daha iyi olacaktır.

Wow oynadım zaten. Ama şu an f2p oyun arıyorum. Oyuna para vermeyi düşünmüyorum artık. O yüzden de iyi bir f2p arıyorum, önceden paralı olup sonradan f2p olan oyunlar daha cazip geliyo ama işte onlardada genede bir şeylere para vermeden hiçbir şey yapılmaz gibi.
    Oyunda store sistemi gibi bir şey vardır mutlaka. Zor görevler robot insanlar pek önemli değil ya, önemli olan tek şey oyunu parasız oynamak imkansız hal almıyorsa sorun yok. Binekleri parayla satmıyolarsa, ne bileyim bazı görevler instancelar paralı değilse, pvp itemları paralı değilse vs sorun yok.

• dedim ya oyunda saçma sapan bir sistem var diye.Binekler yok oyunda.Her yere teleportla gidiyosun küçük bir miktar kinah ödeyerek.para vererek gold pack alabilirsin ama almak istemiyorum diyorsan instancelere yani dungeon gibi bi şey işte bunlara girerken cd süresi çok olur.Sabreder beklerim dersen o paketi almadan oyna.Diğer türlü uzun vadeli oynayacaksan gold pack al derim.Oyunun sitesinde shop kısmında satılıyor.25 tl idi sanırsam.Alırsan 30 günlüğüne o instance süreleri kısalıyor. daha fazla abyss puanı falan filan ama sen yeni basşlayacağın için önermem.30 lv daydı sanırsam ilk dungeona girebilirsin.PVP itemleri paralı değil.İnstancelerde değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KanameSama

dedim ya oyunda saçma sapan bir sistem var diye.Binekler yok oyunda.Her yere teleportla gidiyosun küçük bir miktar kinah ödeyerek.para vererek gold pack alabilirsin ama almak istemiyorum diyorsan instancelere yani dungeon gibi bi şey işte bunlara girerken cd süresi çok olur.Sabreder beklerim dersen o paketi almadan oyna.Diğer türlü uzun vadeli oynayacaksan gold pack al derim.Oyunun sitesinde shop kısmında satılıyor.25 tl idi sanırsam.Alırsan 30 günlüğüne o instance süreleri kısalıyor. daha fazla abyss puanı falan filan ama sen yeni basşlayacağın için önermem.30 lv daydı sanırsam ilk dungeona girebilirsin.PVP itemleri paralı değil.İnstancelerde değil.

E iyiymiş. Binek yoksa sorun da yok. Pvp de para konuşmuyosa sorun yok. İnstance önemli değil pek pve seven biri değilim zaten, gerekirse yaparım sadece önemli olan pvp benim için. Alternatifim olsa başlamam zaten de alternatifim yok. Sanırım bundan daha iyi para vermeden oynayabileceğim bir oyun yok. En dandirik oyunlarda bile her şey paralı ayar oldum. Buna başlayayım deniyeyim beğenmezsem bırakırım artık yapacak bir şey yok.

• Bir kayıt olayım dedim yarım saat uğraştım hiçbir halt olmadı. Ulan ne embesil bir şey bu. Aion online yazıyom googlea giriyom siteye, saçma sapan bi site en altta siteye giriş var basıyorum, başka bi site, üye ola basıyorum başka bi siteye yönlendiriyo oraya oluyorum. NC softwares mı ne. Ordan Games e geliyorum Aionu seçiyorum bambaşka bi siteye yönlendiriyo üyeliğim orda olmuyo crate acc ye basıyorum nc software sitesine geri yönlendiriyo. Ayar oldum yemin ederim zaten doğ*rulama mailida gelmiyo. Sitedede oyunun free olmasıyla ilgili bir şey göremedim. Buy now ve Free Trial seçenekleri var bitek download linki yok. Ama googlea yazıp girdiğim sitede beleş falan yazıyo. Bu kadar gerzekçe bir şey olmaz soğudum oynamayacam allahın belaları ya 2 kuruşluk hevesim vardı onuda kursağıma soktular.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TehlikeliPanda

Bir kayıt olayım dedim yarım saat uğraştım hiçbir halt olmadı. Ulan ne embesil bir şey bu. Aion online yazıyom googlea giriyom siteye, saçma sapan bi site en altta siteye giriş var basıyorum, başka bi site, üye ola basıyorum başka bi siteye yönlendiriyo oraya oluyorum. NC softwares mı ne. Ordan Games e geliyorum Aionu seçiyorum bambaşka bi siteye yönlendiriyo üyeliğim orda olmuyo crate acc ye basıyorum nc software sitesine geri yönlendiriyo. Ayar oldum yemin ederim zaten doğ*rulama mailida gelmiyo. Sitedede oyunun free olmasıyla ilgili bir şey göremedim. Buy now ve Free Trial seçenekleri var bitek download linki yok. Ama googlea yazıp girdiğim sitede beleş falan yazıyo. Bu kadar gerzekçe bir şey olmaz soğudum oynamayacam allahın belaları ya 2 kuruşluk hevesim vardı onuda kursağıma soktular.

Bu siteye üye olucaksın --->http://www.aionfreetoplay.com/website/register

Google aion online yazdınmı çıkan 2. link eu serverine aittir. Sen sanırım us serverine üye olmaya çalışmışsın.

• super oyun 15 lvl oldum
  • bundan daha iyi ücretsiz MMORPG olamaz.

NPC yerlerini bulamıyorum diyenlere şaşıyorum. görevleri okumuyorlar. bazı npcler gündüzleri aktif, bazıları ise gece. o görevde yazar ne zaman teslim etmen gerektiği. zaten görevlerde gideceğin yeri gösteren location tuşu var.

oyundaki skiller de çok iyi. çok iyi tasarlanmış. tuşa bas vur şekilnde değil. belirli kombinasyonlar var. güçlü skiller chain yani zincirleme skilller ile yapılabiliyor.
    uçarken savaşabiliyorsun.

bir oyundan daha ne bekliyorsunuz anlamadım.

bunları beceremiyorsanız oyunu değil, kendizi suçlayın. insanları da etkilemeyin.
  • Merhaba,

oyunu mac os işletim sisteminde oynayabilir miyim? Windows kurmadan.
  • Arkadaşlar ben glad oynuyorum 52 levelim stigma skilleri konusunda daha önce glad oynamış biri fikir verebilirmi hangi stigma skillerini kullanmamın tavsiye edersiniz?

birde bir kaç arkadaşın yorumunu okudumda oyunu eleştiren gerçekten sizlere diyecek bir şey bulamıyorum bence şuan oynana bilecek en güzel oyunlardan biri aion bir çok oyun denedim bir çoğunda bu derece sağlam bir sistem yok diğer oyunların çoğunda belli bir seviyeden sonra para harcamaya mecbursun ama bu oyunda öyle bir derdin yok bir kez premium aldığında zaten 1 ay içersinde süper para kasarsın ve broker'dan dilediğin kadar premium paket alabilirsin. tek seferlik bir harcama öte yandan sen emek verip bir şeyler başardıktan sonra birileri gelip seni parasıyla dövemiyor en güzelide bu para konuşmuyor emek konuşuyor daha ne istiyorsunuz anlamıyorum eğer mükemmeli arıyorsanız öyle bir oyun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend Of The Ottoman -- 10 Nisan 2012; 11:48:23 >
  • Ben bunu bundan birkac ay once indirmistim. O zaman free to play degildi. 10 gunluk trial sunuyordu. Shader 2 destekli bilgis.da da oynamistim. Shader 4 destekli olanda da. Fakat dunyasi biraz garip gelmisti sevemedim. Kaldirdim o zaman.

Kafam bu ara cok karisik. Hem guncel grafikleri olan poligonuyla shaderiyla, hem de optimizasyonu iyi olan MMORPG bulamiyorum. Aslinda SW TOR vardi ama o da f2p olmadigi gibi cok pahali.
  • Bu oyun güncellemeyi ne zaman bitirecek 10gb oldu ama hala %43...
  • beyler oyunun şuan ki durumu nasıl hile,vs herşeyden bi acıklama yapabilirseniz sevinirm
  • quote:

Orijinalden alıntı: JacobTs

beyler oyunun şuan ki durumu nasıl hile,vs herşeyden bi acıklama yapabilirseniz sevinirm

Şu andaki durum ile eskiden NCsofttaki durum arasındaki tek fark daha hızlı level almak olduğunu söyleyebilirim. NCSoft iken de botlar vardı. Şu anda da var. Yalnız bu botlar genelde craft sistemi için kullanılıyor. Bunların tespit edilip banlendiği de bilinen bir gerçek.
    Oyun oldukça keyifli. Diğer oyunlardan daha komplike olduğu belli. Gerek skill sistemi, gerek pvp sistemi olsun çok iyi düşünülmüş. Özellikle lvl 40tan sonra oyun bambaşka bir keyif vermeye başlıyor. Para kasabilmek falan da çok basit.
    Gameforge geçtikten sonra oyuncu sayısında bariz bir artış görüldü. F2P olması çok büyük avantaj. Rahatlıkla piyasadaki en iyi F2P diyebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: moundor

quote:

Orijinalden alıntı: JacobTs

beyler oyunun şuan ki durumu nasıl hile,vs herşeyden bi acıklama yapabilirseniz sevinirm

Şu andaki durum ile eskiden NCsofttaki durum arasındaki tek fark daha hızlı level almak olduğunu söyleyebilirim. NCSoft iken de botlar vardı. Şu anda da var. Yalnız bu botlar genelde craft sistemi için kullanılıyor. Bunların tespit edilip banlendiği de bilinen bir gerçek.
    Oyun oldukça keyifli. Diğer oyunlardan daha komplike olduğu belli. Gerek skill sistemi, gerek pvp sistemi olsun çok iyi düşünülmüş. Özellikle lvl 40tan sonra oyun bambaşka bir keyif vermeye başlıyor. Para kasabilmek falan da çok basit.
    Gameforge geçtikten sonra oyuncu sayısında bariz bir artış görüldü. F2P olması çok büyük avantaj. Rahatlıkla piyasadaki en iyi F2P diyebilirim.

teşekkkürler :) başlamayı düşünüyorum ama guild wars 2 kafamı karıştırıyor :)

• Oyunu bir günde indirdikten sonra hayal kırıklığı oldu benim için doğrusu.Klasik vur skill kullan sistemi pek bir artısı yok.Yani benim için ha bu oyunu oynamışım ha metin2 ne fark var ki aralarında? Farklı gelen tek şey uçma sistemi benim için.Bu oyunun +yönleri nelerdir ki şimdi? Oyunu 15 dakka oynadım...
  • arkdaşlar oyunu indirdim f2p olarak oynamaya değermiyoksa private server amı giriyim bide normal server a gel diyosanız hangi serverdasınız oraya ggelicem
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.