Şimdi Ara

Aion Online - Genel Konu (81. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.767
Cevap
5
Favori
204.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benimde problem var koun acamiom ya benim simdi log in ekranı gelio Id sifre yazıom ok a tıklıom ve takilio (ama arkadaki selale akıo yapraklar ucusuyo) bi kac dk sonra you have been disconnected from the server dio aktive ettim simdi bide bunla ugras off
  • quote:

Orijinalden alıntı: qweqwert

benimde problem var koun acamiom ya benim simdi log in ekranı gelio Id sifre yazıom ok a tıklıom ve takilio (ama arkadaki selale akıo yapraklar ucusuyo) bi kac dk sonra you have been disconnected from the server dio aktive ettim simdi bide bunla ugras off

Launcherdan file check yapınca duzelıyor.

• elinde trial olan var mı acaba? almadan önce bir deniyeyim istiyorum.
  • arkadaşlar yeni açılan server war mı ? yada yakında açılacak olan eu da bu hafta alıcam oyunu ...
  • arkadaşlar karakteri w-a-s-d tuşları ile ilerletiyoruz ya bunu iptal edipte mouse ile tıkladığımız yere gitmesini sağlayabileceğimiz bi seçenek yok mu ?
    lineage den alıştık bu sisteme simdi yürümek için w tuşuna basıp skill için 1-2-3 e basmak çok zor oluyo? dediğim gibi olmasada başka bi alternatif yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amonsen

arkadaşlar karakteri w-a-s-d tuşları ile ilerletiyoruz ya bunu iptal edipte mouse ile tıkladığımız yere gitmesini sağlayabileceğimiz bi seçenek yok mu ?
    lineage den alıştık bu sisteme simdi yürümek için w tuşuna basıp skill için 1-2-3 e basmak çok zor oluyo? dediğim gibi olmasada başka bi alternatif yok mu ?

wasd tuşlarını kullanmak şart değil...... farenin sol ve sağ tuşlarına aynı anda bastığında karakterin ekranı ne yöne çevirirsen o istikamette ilerler....bu yöntem click lemekten bile daha kolay...
  • Arkadaşlar Verteronda Suspicious Box adında moblardan 16 lvl için sağlam malzemeler düşüyor. Bunun gibi başka haritalarda başka moblarda var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amonsen

arkadaşlar karakteri w-a-s-d tuşları ile ilerletiyoruz ya bunu iptal edipte mouse ile tıkladığımız yere gitmesini sağlayabileceğimiz bi seçenek yok mu ?

Options menusunde game play tabında, disable click to move tik li dir. o tik i kaldırırsanız klik leyerek yürüyebilirsin,iz
  • arkadaşlar oyun free mi paralımı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assassins

arkadaşlar oyun free mi paralımı acaba ?

Paralı.
  • Arkadaşlar oyunu bir süredir forumlardan araştırıyorum vidyolarını falan izliyorum oyuna başlamayı düşünüyorum. Yalnız yeni gelicek (veya gelmiş olan) 2.5 patchde "resimlerden gördüğüm kadarıyla" salak saçma ayıcıklar, pandalar, cüce büyücüler gibi petler ve roketli moketli ayakkabılar falan ekleniyomuş. Bukadar kaliteli pvp sistemine sahip güzel grafiklerle havasına hava katan aion bu patch ile birlikte çok saçmaladığını düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz? Serverlardaki tepkiler nasıl bu konuda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi earlofsandwich -- 26 Nisan 2011; 5:36:56 >
  • Flood yapıyorum farkındayım ama bir sorum daha olucak
    Yeni bilgisayar alıcamda hani şu bahsettiğiniz çok kalabalık siege savaşlarında bu sistem kasarmı?
    INTEL CORE I7 2600 3.40GHZ
    6GB DDR3RAM
    1 TB HDD
    1 GB ATI HD6750

Birde elinde trial key olan yollayabilirmi
  • Kasar, bilgisayarın ne kadar gelişmiş olursa olsun sonuçta serverın bir hız trafiği var, internet bağlantı hızın var. Senin sistemin o grafikleri kaldıracak kadar kuvvetli olabilir ama bu etkenler yüzünden hiçbir zaman tam performans sağlayamazsın. Sonuçta ekranda 100 tane adam hareket edip skill yapıyor. kasım kasım kasılmazsın ama performans düşüklüğünü de hissedersin mutlaka.

Üstteki soruna gelince, o petlerin rahatsız edici bi yanı yok, zaten çoğu gerçek para ile alınıyor. Oyun parası ile aldıklarınsa zaten pek bir işe yaramadıgından (birkaç tanesi hariç) kullanılmıyor. Merak etme aionun her şekilde göze hitap eder, isterse bütün charlar mayo ile dolaşsın.
  • arkadaslar splitmaster için kasma yontemleri skillleri kullanma taktikleri fln bu tip bilgileri turkçe olarak nerde bulabilirim veya kısa bir sekılde anlatmak isteyen var mı acaba ?
  • selam, oyunu zamanında bekledim bekledim ama oynamaya fırsat olmadı , şimdi başlamayı düşünüyorum. çoğu kişi için oyun artık eskimiş bile olsa ben denemek istiyorum.

quote:

NCsoft:
    Oyunun disinda istatislikler olucak mi?
    Kyoung Won Choi:
    Bu konu hakkinda hala calisiyoruz.Karekter ve guild durumlari kale kontrolleri olucak. Belki bir skor board olur.
    Ayni zamanda bir kahramanlik sistemi konusunda calisiyoruz.Kahraman olmak zor olucak.Kahramanlar insan canavarlar gibi olucaklar ve zor ölücekler. İnsanlar bir kahraman yaklastimi bilecek.

ilk sayfayı okurken dikkatimi çektide , bu olay varmı şu anda oyunda ? varsa kahraman statüsü nasıl bir buff veriyor ?
  • Kahramanlık sistemi derken aion da lineage in oly sampiyonlari gibi degil belli bir lvl de potlarla belli bir sureligine hp mp def vb gibi özelliklerini arttırdığın bir özelliktir. Sanıyorum cooldown süreside 1 gün olmasi gerekiyor. Çoğu kişi kale savaşları yada karşı tarafta görev gereği kesmesi gereken asmo veya elyolar için kullanır. aşağıda bir link verdim sanıyorum yeterli olur bir clerigin transformasyonu ve elit dediğimiz mobların arasına rahatlıkla girmesi gibi.
    http://www.youtube.com/watch?v=TReK8TBm9UU
  • Korenin oyunlarına zevkim yok.
  • Arkadaşlar bende başlamak istiyorum fakat bi kaç sorum olacak ;
    öncelikle oyun tam anlamıyla başlayalı ne kadar oldu betaları saymadan ?
    Ve 10 günlük felan bir deneme sürümü varmı ?
  • Oyun seneyi aştı deneme sürümü evet :) 2009 da çıktı oyun hesap edebilirsiniz ve şubat ayında ücretsiz olarak oynanabilecek.
  • peki yani atı alan üsküdarı geçti gibi bi durum varmı diğer oyunlardaki gibi ? Yoksa aynı zevki alabilirmiyiz ?
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.