Şimdi Ara

Aion Online - Genel Konu (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.767
Cevap
5
Favori
204.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Vyn

Benim ögrenmek istediğim bir kaç birşey var oyun ücreti ne kadar cd keyi vede client in büyüklüğü ne kadar bunları ögrenmek istiyorum

Oyun ücreti D&R : 90 TL
    Aylık : 28 TL
    Client boyutu güncel olarak : 11.5 GB
  • Oyun CD'sini almamız gerekiyor mu yoksa internette oyunu kurup sadece aylık ücret ödemek yeterli olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ad1g3

Oyun CD'sini almamız gerekiyor mu yoksa internette oyunu kurup sadece aylık ücret ödemek yeterli olur mu?

cd gerek yok, official siteden satın alıp direk indirip oynayabilirsin, aylık ücret vererek.
  • Sadece oyun kartı yanılmıyorsam 80 civarında birşeydi. 10 tl daha ver cd le birlikte al bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: disorderpunk

accoutumu satıyorum arkadaşlar , Cleric 38 , collectors edition sürümü. Zamanım yok oynamak için ki biliyorsunuz baya zaman gerekiyor bu oyun için. Almak isteyenler özel mesaj atabilirler.

http://uk.aiononline.com/livestatus/character-legion/search?charID=28732&serverID=32
    Lv. 38 Beheritas Telemachus | Elyos | Cleric

edit: Arkadaşımın account ta satılık. Collectors edition, Gladiator 38. Accountta Guild Wars® ilk versiyon da var.

http://uk.aiononline.com/livestatus/character-legion/search?charID=29240&serverID=32
    Lv. 38 Beheritlon Telemachus | Elyos | Gladiator

2 ayrı account yukardakiler.

50şerTL den veriyorum accountları , isteyenler varsa PM.

• Telemachus serverında, Asmodian Spirit Master ve Gladyator Char arıyorum, satmak isteyen olursa irtibata geçelim...
  • Arkadaşlar bu oyunu para vermeden 1-2 gün deneme şansımız var mı? Çünkü boşa para vermek istemiyorum.
  • Özel mesajla mail adresi ve isim gönderirsen oyunu denemen için 3 günlük serial gönderebilirim sana
  • Eğer konuyla ilgili herhangibir güncelleme isterseniz ÖM atmaniz yeterli olucaktir. Şu siralar pek bakamiyorum ama ÖM atarsaniz istediğiniz şekilde güncelleyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeVeL -- 15 Ocak 2010; 3:36:14 >
  • Arkadaşlar benim oyunun dvdlerinde EU yazmasına rağmen oyunu kurduğumda NORTH AMERICA yazıyor. Henüz acc'yi aktifleştirmedim. Amerikan serverlarına değil Avrupa'da oynamak istiyorum. Bir problem olur mu?
  • Arkadaşlar ben bu oyuna başlamak istiyorum ama Aion F2P'mi? Hangi serverda başlamalıyım ve bana yardım edebilecek biri olursa oyunda sevinirim.
  • info,gel infinite aion'da başla orjinaline çok yakın ve oynadığım en iyi oyun diyebilirim(bide orjinalde oynasam )
  • arkadaşlar oyunun aylık ücreti ne kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monkey D Luffy

arkadaşlar oyunun aylık ücreti ne kadar

28 TL di en son oynarken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 9 Mart 2010; 16:58:46 >
  • acer ferrari 3400 laptop aion online ı oynatırmı

özellikleri : İşlemci Mobile AMD Athlon x64 processor 3000+
    Ekran Kartı ATi Mobility Radeon 9700 128MB VRAM
    Memory 1GB+256 MB
    Sabit Disk 80GB ATA-100 Hard Disc
  • Arkadaşlar bu oyunu çok merak ediyorum.Free trial davet sistemiyle oluyormuş heralde bir arkadaş bana PM den yollayabilir mi?
  • Bilgilendirme için teşekürler. Yazın oyuna başlamayı düşünüyorum.
  • Ben infinite private server'da başladım oyuna. Güzel görünüyor 3-4 saatlik deneyimime göre.

Nickim: Takhisis

Bu serverda toplanacağız bir kaç kişi. Gelen olursa eklesin.
  • Aion'a baslıycam yeni baslıcak varsa msn'imi eklesin lütfen=)
  • konu açamıyorum ben neden? char satıcam ilan koyucaktım gorgos ta 42lvl ranger Mysun attention_to_ganja@windowslive.com
  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.