Şimdi Ara

Aion Online Kore Hakkında yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: zebani_from_hell

Ve sonuç: Herşey tamam üyelik , oyun , kore IP'si fakat bir tek sorun var Aion Kore beta test 2 bitmiş 3ü bekliyoruz ben böyle oyunun varya ömrümü yedi 2 gündür.

^^

CB3 un baslayacagi tarihi bulayim sana.

Tam tarih yok galiba ama:

Haziranin sonu temmuzun basi gibi bir ifade var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeVeL -- 10 Haziran 2008; 19:11:24 >

• quote:

Orjinalden alıntı: LeVeL

quote:

Orjinalden alıntı: zebani_from_hell

Ve sonuç: Herşey tamam üyelik , oyun , kore IP'si fakat bir tek sorun var Aion Kore beta test 2 bitmiş 3ü bekliyoruz ben böyle oyunun varya ömrümü yedi 2 gündür.

^^

CB3 un baslayacagi tarihi bulayim sana.

Tam tarih yok galiba ama:

Haziranin sonu temmuzun basi gibi bir ifade var.

haydaaaa ne kaldı o zaman globalin çıkmasına. neyse pcde yüklü duruyo o zaman dener bakarız

• Aion Kore Beta Test 3'ün başlama tarihi açıklandı. Temmuzun 1'inde açılıyor 20'sine kadar sürüyor. İnşallah 1 temmuzda deneyip sonucu tekrar bildireceğim
  • Onada secilmen garanti degil eski testerlar yakınlarını secebiliyor davetiye gonderip alabiliyor bu cb icn belki bi sans secilirsin sende bizi alırsın benim acc hazır ama downloadla ugrasmadım belli olmadan...
  • Hadi hyrlisi :)
  • Üye olmak sorun değil.Bende 15 gün önce üye oldum üstüne üstlük tester olmak için bir forum dolduruyorsun onuda doldurdum.Ve beklemeye çekildim şasıma seçilirsem bolbol resim çekerim seçilemezsemde artık şansıma küserim. :)

Not:Clinti indirdim dvd de şuan bilgisayara atmaya üşeniyorum. :)
  • At bana ozaman bende de uyelik tamamdıda simdi active gibi bisey var dedigin form onu halletim npretect filan yukluyor simdi.Download yapmadım girebilen oldugunu duydugum zaman indiririm ip ban atlatılabiliyor mu onu ogrenmek lazım.Girebilenlerde arkadaslarını sokabiliyor zaten 20sine kadar oda atlatıldıgında kısa surede global e gelir diye dusnuyorum.Bizde phase seklinde olucagını dusunmuyorum bi sure cb olur sonra ob derken tamamen cıkar eylul sonuna kadar sanırım...
  • Tester formunu doldurmak kolay.Asıl iş üye olmakda bitiyor.Üye olmak için active lazım değil.Sen zaten üye olmuşsun gerisi kolay.Ip ban aslında yok çünkü gördüm kadarıyla yabancılarda aion korea serverında oynuyorlar.Öyle birşey olsa banlanan yabancılar mutlaka söylerlerdi.Özel mesajına gerekli bilgileri yollıcam.
  • Uyeligim hazır 15-20 gun oncesinden, formuda doldurdum.Saat farkı var tam olarak kacta acılıcak bilmiyorum ama ust kosede bi bar vaz zaman cizgisi gibi belki o doldugunda acılır belkide cb nin zaman cizelgesidir. girersen bilgileri buradan verirsin cogu yerde ip ban oldugunu duydum ama yoksa ne ala girer bakarız iste...
  • CBT3 baslamis olmasi lazim varmi bi gelisme arkadaslar?
  • LoL
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.