Şimdi Ara

Aion Online Kore Hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar artık Aion Online Globalin çıkışını beklemekten sıkıldım.korelilerin oynadığı versiyonu oynama imkanımız varmı? daha doğrusu sitesi buldum ama üye olmadım malum site korece .daha önce buraya üye olmayı becerebilen varsa yardımcı olursa sevinirim. Ayrıca site buhttp://aion.plaync.co.kr/

• oraya uye olmasi cok zor. En son basamakta korece bir yaziyi doldurman gerekio aynisini yazsamma kabul etmiyor. Tek kurnaz sen degilsin. Yapan arkadasalr hatta oynayanlar varsa anlatsinlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeVeL

oraya uye olmasi cok zor. En son basamakta korece bir yaziyi doldurman gerekio aynisini yazsamma kabul etmiyor. Tek kurnaz sen degilsin. Yapan arkadasalr hatta oynayanlar varsa anlatsinlar..
    quote:

Orjinalden alıntı: LeVeL

oraya uye olmasi cok zor. En son basamakta korece bir yaziyi doldurman gerekio aynisini yazsamma kabul etmiyor. Tek kurnaz sen degilsin. Yapan arkadasalr hatta oynayanlar varsa anlatsinlar..

O kod için şu siteyi kullanabilirsinizhttp://www.wandel.person.dk/korean.html bu arada üye olmayı başardım ama şimdi downlad yapamıyorum buyur burdan yak

• quote:

Orijinalden alıntı: zebani_from_hell

quote:

O kod için şu siteyi kullanabilirsinizhttp://www.wandel.person.dk/korean.html bu arada üye olmayı başardım ama şimdi downlad yapamıyorum buyur burdan yak

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: zebani_from_hell

quote:

Vay eline saglik ama bu kayit oldugun Aion OB si. OB ye gecip gecmiyecegide muamma. Bide daha CB testi yaparlarmi bilmiom.Suan CB3 de. Kayit olmana ragmen oyunu oynayamican cunku senin secilmen lzm ha olduki secildin o zmn tam helal olsun.

• bide denemek lazım diyorum ama şimdiki sorun bu downloada basınca böle bişey geliyo

Edit: zuhahahahahaha sonuç bu 10 dakkada tamam:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zebani_from_hell -- 8 Haziran 2008; 23:20:52 >

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    buldum buldum inş. yarın nasıl üye olduğumu anlatacağım burada
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

sen bi oyuna girde.

• quote:

quote:

sen bi oyuna girde.

Alıntıları Göster
    oda olacak inş. indirme başladı toplam 4.7 GB

• quote:

oda olacak inş. indirme başladı toplam 4.7 GB

Alıntıları Göster
    aa ben herşeyi doldurabilirim ^^ koreliyim nasılsa ^^ bendemi oynasam ^^

• quote:

Orijinalden alıntı: hunterx

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    bi kac kişi indirsin bi oyuna girsin bende indirrim hemen
    şimdi elimizde patlamasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: alm.oz

bi kac kişi indirsin bi oyuna girsin bende indirrim hemen
    şimdi elimizde patlamasın

Alıntıları Göster
    Son aşama bakalım girebilecekmiyim?

• quote:

Son aşama bakalım girebilecekmiyim?

Alıntıları Göster
    Sonuç u alalim.

• quote:

Sonuç u alalim.

Alıntıları Göster
    quote:

Sonuç u alalim.

daha update bitmedi bekliyorum.bitince sonucu hemen yazacam

• quote:

quote:

Sonuç u alalim.

daha update bitmedi bekliyorum.bitince sonucu hemen yazacam

Alıntıları Göster
    Sonucu, indirme yontemini, zamanını ,boyutunu, alamayanlara genis caplı acc alım rehberini hazırlarsın artıkCoook isin var cook...Benim acc ım hazırda o indirme hızını gordukten sonra ugrasamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunterx -- 9 Haziran 2008; 22:38:47 >

• quote:

Sonucu, indirme yontemini, zamanını ,boyutunu, alamayanlara genis caplı acc alım rehberini hazırlarsın artıkCoook isin var cook...Benim acc ım hazırda o indirme hızını gordukten sonra ugrasamadım

Alıntıları Göster
    başarırda girersen güzel bi guide hazırlarsın artık bize

aion korede türk fırtınası estiririz

• quote:

Orijinalden alıntı: Legolas

başarırda girersen güzel bi guide hazırlarsın artık bize

aion korede türk fırtınası estiririz

Alıntıları Göster
    bir patch bu kadar uzun surermi yaf

• quote:

bir patch bu kadar uzun surermi yaf

Alıntıları Göster
    Yukarda verdigi resme bak ~62mb ı kac dk da(~33dk) indirdigini gor sonra sorunu degistir LeVeL Patchinde ufak bisey oldugunu dusunmuyorum o yuzden sabaha anca bitmis olur belki biseyler yazar girdigiyle ilgili yada ip ban durumlarıyla ilgili Hos korece yazdıgından baska bi hata olarak algılanabilir.Neyse insallah girerde bizde bi deneriz gelmeden...

• quote:

Yukarda verdigi resme bak ~62mb ı kac dk da(~33dk) indirdigini gor sonra sorunu degistir LeVeL Patchinde ufak bisey oldugunu dusunmuyorum o yuzden sabaha anca bitmis olur belki biseyler yazar girdigiyle ilgili yada ip ban durumlarıyla ilgili Hos korece yazdıgından baska bi hata olarak algılanabilir.Neyse insallah girerde bizde bi deneriz gelmeden...

Alıntıları Göster
    asyalılar çok katı bu konularda eğer oyuna girmek istiyorsanız proxifer + çalışan bir kore proxysi bulup deneyin avrupa ve tabikide bizim ipleri banlamaları çok büyük bir itimal

• quote:

Orijinalden alıntı: Ares

asyalılar çok katı bu konularda eğer oyuna girmek istiyorsanız proxifer + çalışan bir kore proxysi bulup deneyin avrupa ve tabikide bizim ipleri banlamaları çok büyük bir itimal

Alıntıları Göster
    IP ban varmıs ole okumustum, vazgecmesin diye msjımı silmistim artık indirdigine gore gercekleri soyleyebiliriz (sen soyledinz aten ares)

• quote:

IP ban varmıs ole okumustum, vazgecmesin diye msjımı silmistim artık indirdigine gore gercekleri soyleyebiliriz (sen soyledinz aten ares)

Alıntıları Göster
    Ve sonuç: Herşey tamam üyelik , oyun , kore IP'si fakat bir tek sorun var Aion Kore beta test 2 bitmiş 3ü bekliyoruz ben böyle oyunun varya ömrümü yedi 2 gündür.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.